Drustvene mreze popis - Sisak

utorak , 05.02.2019.

Društvene mreže Vlade Republike Hrvatske










Dating Site: Drustvene mreze popis






Ako nas obavijestite o pogreškama, poduzet ćemo sve potrebne korake da se one što prije isprave. Stranice organizacija ili institucija, dakle i Facebook stranica Vlade Republike Hrvatske, dužne su se pridržavati Uvjeta stranica na društvenoj mreži Facebook. Kako bi razmjena mišljenja, pitanja i sugestija bila jednostavnija, lakša i brža, prilikom administracije sadržaja vodimo se primjerima dobre prakse i preporukama uvjeta korištenja, a korisnike savjetujemo o smjernicama i uvjetima korištenja svake od društvenih mreža.



drustvene mreze popis

Twitter također regulira način i tip sadržaja koji je dozvoljen na njihovoj platformi. Verificirani korisnički računi predstavljaju autentične, odnosno legitimne korisničke račune. Korisnici društvenih mreža slobodni su upozoriti ostale članove zajednice na standarde komunikacije te ih mogu podsjetiti da su dužni društvene mreže održati sigurnima i korisnima.



drustvene mreze popis

Društvene mreže Vlade Republike Hrvatske - Ako na društvenim mrežama primijetite sadržaj za koji smatrate da nije prikladan, isti možete prijaviti dotičnoj društvenoj mreži putem opcija specifičnih za tu društvenu mrežu.



drustvene mreze popis



LJUBAV U DOBA DRUŠTVENIH MREŽA
Ako na društvenim mrežama primijetite sadržaj za koji smatrate da nije prikladan, isti možete prijaviti dotičnoj društvenoj mreži putem opcija specifičnih za tu društvenu mrežu. Ako nas obavijestite o pogreškama, poduzet ćemo sve potrebne korake da se one što prije isprave. Na sličan je način svoja pravila napisao i Youtube. Ako imate pitanja ili pritužbe u vezi ovih smjernica ili praksi, pišite nam. U pojedinim slučajevima kada se korisnici ogluše na savjet o standardima zajednice te i dalje uzastopno krše gore navedene standarde na profilima društvenih mreža Vlade Republike Hrvatske, bit će prijavljeni sustavu društvene mreže ili blokirani, ovisno o mogućnostima i regulacijama društvene mreže. Dopušteno je stavljati poveznicu društvenih kanala Vlade Republike Hrvatske na druge internetske stranice, ali u skladu sa smjernicama za korištenje društvenih mreža. Vlada Republike Hrvatske, putem Odjela za online komunikaciju, vodi otvoren dijalog s građanima preko društvenih mreža. Facebook stranica Vlade do sada je okupila preko tzv. Nastojimo omogućiti kvalitetnu raspravu, ali to možemo jedino uz vašu pomoć. Savjetujemo da se upoznate i sa standardima zajednice - to su smjernice u kojima se objašnjavaju očekivanja u pogledu sadržaja koji objavljujete na usluzi Facebook i vaše aktivnosti na usluzi Facebook. Registracijom na društvenu mrežu Facebook, prihvaćate Izjavu o pravima i odgovornostima. Uvjete korištenja za Facebook stranice možete pronaći na.

[Domace gole cure|Tips for dating a chinese girl|Dating alone yuri eng sub]






Oznake: društvene, mreže

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.