Obamin govor unatrag

26 veljača 2009






Scalar weapons & mind control

25 veljača 2009


Snijeg u Splitu - 18. veljače 2009.

18 veljača 2009

U ponoć sam počela dežurat na prozoru. Znala sam da nam Tara donosi snijeg, ali mećavi se nisam nadala!
Oko 2 sata ujutro je zapuhala jaka bura, na udare do 65 km/h. Počeo je padati gust i jak snijeg koji se nije zaustavljao sve do oko 4 i pol ujutro. U sat vremena se sve zabijelilo, a Poljička cesta je ostala bez struje tako da je zvuk bure i snijega prekidao bolnički agregat.

Jutro je bilo relativno mirno što se tiće padalina, ali je bura nastavila divljati iako dosta slabije.
Bilo je lijepo vidjeti bijeli grad, djecu kako se grudaju...Promet je bio u blagom kolapsu. Auti nisu išli brže od 30 km/h, a ljudi nisu dizali glave s leda po kojem nespretno koračaju.

Već oko 10 sati se sve počelo otapati i pretvarati u relativno debel led na određenim područjima ceste i trotoara što je stvarno bili opasno za pješake, a i za auta.

Otišla sam malo naptaviti đir po kvartu i zabilježiti taj predivni Tarin blagoslov našem gradu.

Hvala Tara!

Ujutro me dočekala lijepa dekoracija na tendi

Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Još su samo travnate površine bile pod pravim snijegom

Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Od svih Snjegovića, ovaj je bio najbolji. Imao je čak i tjelohranitelje.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us



A koliko snijeg Splićani vole, pokazali su i splitski golubovi :D

Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Iako je Split prošao sa samo 2 cm snijega pored Zadra s 15 cm i Dubrovnika u kojem još i sada pada snijeg, ja sam presretna jer mećavu doživjeti u Splitu je nešto veličanstveno!

Nadam se još puno ciklona kao što je Tara.

Hello from the up-world

16 veljača 2009

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Teksas u strahu, krhotine satelita padaju s neba?

Vlasti u Teksasu zaprimile su velik broj izvještaja i svjedočenja o vatrenim kuglama i krhotinama koje padaju po svim dijelovima te američke države, a što se povezuje s nedavnom kolizijom satelita.

Lokalna televizija snimala je maraton u teksaškom gradu Austinu i igrom slučaja uhvatila vatrenu kuglu koja pada s neba. Slučaj su primjetili i brojni mještani. Glasnogovornik policije izjavio je kako su službe sigurnosti na terenu te istražuju mjesta mogućeg pada krhotina.

Igrači golfa iz lokalnog kluba u Austinu, tvrde da su vidjeli nešto kako pada s neba ostavljajući plameni trag za sobom. Jedan je izjavio kako je izgledalo 'poput svijetle kugle s vatrenim repom'.

No, američko Strateško zapovjedništvo smatra da se zapažanja iznad Teksasa ne mogu povezati sa sudarom satelita koji se dogodio prošlog utorka. Direktor ruske kontrole leta izjavio je kako će krhotine od kolizije još tisućama godina kružiti oko Zemlje prijeteći sigurnosti stotinama drugih satelita.



dnevnik.hr

Dječak mobitelom izbliza snimio duha

12 veljača 2009

Dvanaestogodišnji Reece Pitman prvo je čuo neobično zviždanje, a potom vidio sjenovitu prikazu kako struji prema ogradi stubišta koje vodi u prizemlje obiteljske kuće. Dječak se prestravio i tresao od straha dok je pokazivao snimku majci Toniji (38).

'Reece je izgledao nerazumno i uplašeno', izjavila je majka za londonski Sun.

Na snimci se vidi bijela sjenka koja izlazi iz spavaće sobe, a nakon nje pojavljuje se tamna prikaza muškarca, koja nestaje kada se približi ogradi od stepenica.

Prikaza se prvi put pojavila u domu Pitmanovih svega nekoliko dana nakon što se Reecejeva devetogodišnja sestra požalila da joj netko po noći dovršava slagalicu.

Tonia, zaposlena kao asistentica prodaje, konzultirala je vidovnjaka koji joj je rekao da je možda riječ o prijateljski nastrojenom duhu.

'U posljednje vrijeme teško mi je jer me napustio suprug. Nisam vjerovala u duhove, ali ovoga doživljavam kao anđela čuvara', rekla je Tonia.

Julian Banks iz Britanskog društva za paranormalne pojave napominje da je riječ o najboljoj snimci duha u posljednjih nekoliko godina.

tportal



<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.