Izvanzemaljac hoda ulicama Splita

18 listopad 2008

Večeras smo moj prijatelj Nothofagus i ja bili na još jednoj "naranči u prahu" i vručoj čokoladi u "našem" bircu. Kao i uvijek, razglabali smo o svemu i svačemu, od MI5 do filmova i serija koje se vrte na televiziji zadnje vrijeme. Bilo je oko 22 sata kad pored nas prođe jedan jako zanimljiv čovjek.
Inaće, taj kafić se nalazi odmah uz cestu tako da usput i gledamo ljude koji prolaze.
Ono što je privuklo našu pažnju je čovjekov izgled. Visok je ne manje od 2 metra, a konstrukcija kostiju i lubanje je jako slična ljudskoj. Da, slična.
Glava mu je malo izdužena, u granicama normale, ali su mu kosti lica nekako čudne. Vrat je duži nego obično s ogromnim vratnim žilama, 5 puta debljim od prosječnog čovjeka, ali ne iskaću van, već su lijepo "uklopljene" u konstrukciju vrata. Ramena su malo spuštena i tijelo mu je više mršavo i izduženo, a ključne kosti su definitivno drugačije od ljudskih. Ruke su također jako duge kao i šake zajedno s prstima. A pošto je ključna kost kao malo uvučena, ramena se čine malo izbačena van, ali to mu ne smeta u hodu koji je također totalno čudan.
Koža je roze boje, prave roze boje! Ne znam s čim bi tu boju uspordila...možda ako ste vidjeli papigicu koja je tek izašla iz jajeta ili tek okoćenog hrčka.
Evo slika tek okoćenih hrčaka HRČKO
Eto tako mu je roza koža, samo malo tamnija i rozija.
Zanimljivo je i to što je usred noći (oko 22 sata) nosio crne sunčane naočale i crnu šiltericu na glavi.
Kosa mu je kratko ošišana, jako jako rijetka bijele boje. Ne vjerujem da je lik albino, oni imaju drugačiju boju kože (imala sam 2 puta prilike vidjeti albino dijete).
Uglavnom, mi smo zaključili da je lik izvanzemaljac i da ćemo ga se klonit smijeh

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.