Još jedan časnik progovorio o dokazima NLO-a

27 srpanj 2008

Tom Colman Sheppard brodski časnik u američkoj mornarici od rujna 1975. do umirovljenja 1995. je odlučio progovoriti u javnosti za "Dreamland radio" o dokazima kojima je bio svjedokom, a koji se tiću NLO-a.
Na Dan Zahvalnosti 1976. godine Tom je bio stacioniran u "White Beach Naval Base" u južnoj Okinawi, Japanu. Tada je bio pripravnik osoblja "Commander Amphibious Group I". Bio je u administracijskoj zgradi sa još dvojicom muškaraca Robertom Toppenom i Craigom Howardom. Howard je bio više za mehaničke stvari, ali se volio dokazivati i u tankoćunijim područjima. Toppen će poslije postati Mornarički časnik.


Tom Colman Sheppard na dan svojeg umirovljenja 30. studenog, 1995. godine

Howard je ušao u trezor koji je sadržavao klasificirani materijal i zvao je Toppena da mu se pridruži. Tom Sheppard je stajao vani nestrpljivo oko 5 minuta govoreči im kako i njega zanima ta prostorija. Tom je bio shvatio da su njih dvojica i prije ulazili onamo. Nakon nekoliko minuta dopustili su i Tomu da uđe i vidi što to oni gledaju.
Tom je ušao u tu malu prostoriju i vidio je na stolu četiri fotografije koje su njih dvojica tamo stavili.


Ovo je skica fotografije koju je Thomas C. Sheppard poslije nacrtao po sjećanju

Tom nije točno znao što gleda. Bila je to fotografija vanzemaljskog tijela ispred kamiona i kamion je imao letvice. Vidjelo se da je u pustinji. Drugi vanzemaljac je bio u kamionu i gladao van, ali ga se slabo vidjelo zbog sjena letvica. Tom po kamionu predpostavlja da je fotografija snimljena između 1930.ih - 1940.ih. On je rekao da su ti vanzemaljci jako slični onima iz filma Roswell, pa tako i muzeja u Roswellu (gdje su lutke poslije smještene) samo kraći i po izgledu kože reptilska bića. Tom netvrdi da je u pitanju bio vanzemaljac, no svakako nije bilo ljudsko biće i da je bilo potpuno golo. Uz fotografiju nisu bili nikakvi dokumenti objašnjenja samo oznake klasifikacije.



Druga fotografije je prikazivala tijela mrtvih vanzemaljaca u hangaru blizu vrata. Moglo se vidjeti da je to ona vrsta starih hangara sa zakrivljenim uglovima. Jedan vanzemaljac je izgledao dosta dobro iako je bio mrtav, a ostala dva su izgledala natučeno. Svi su bili goli. Tom nije mogao odrediti jesu li svi bili jednake veličine. Jednom biću je glava bila malo pougljena. Izgledali su kao da su bili opečeni do nekog stupnja.



Na trećoj fotografiji biće je bilo postavljeno na nekakav stol. Fotografija nije bila baš dobra zbog bljeskalice, jer je tako izgledalo sjajnije. Izgledala je kao da je sve oko tijela bilo namjerno potamljeno. Moglo se vidjeti da biće ima malu čeljust, oči, jedva su se nazirale uši i nos, vrat jako kratak, mršave ruke koje su išle do ispod koljena.



Fotografija glave snimljna oko 1.50 m od glave. Tom je uočio da je koža nekako reptilska. Preko cijele glave su bila mala udubljenja. Bila je veoma glatka i mrtva. Oči su imale ovalan oblik sa prorezima u sredini. Nos je bio tako mal kao da ga nije ni bilo. Usta su doslovno izgledala kao dva komada kože sa prorezom između.

Poslije svega toga Tom je upitao: "Što ja to gledam?"
Howard je rekao: "Vanzemaljce iz svemira, ti velika budalo."
Tom je rekao: "Nemoguće, to su gluposti."
Howard je na to rekao: "Moj Bože, ti gledaš pravo u njih i ljudi ti neće vjerovati, nemogu vjerovati. Ali to je to što je."

Tri muškarca su mislila da će moći ući u trezor u tajnosti. No u ponedjeljak poslije Dana Zahvalnosti Tom Sheppard je pozvan u ured šefa James Seeleya. Tomu i Howardu je također bilo naređeno da onamo odu. Ono što se događalo poslje toga je uvid u metode kojima se američka vojska služi da bi navela ljude da ne pričaju o vanzemaljskoj prisutnosti na Zemlji.

A što je to dalje bilo ne znam...pretpostavimo kao i obično..prijetili su im poslom i familijom hehe.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.