NLO iznad Splita i okolice - 19.08.2007.

20 kolovoz 2007

Izgleda da se nastavlja od 16.08.
Već sam napisala da su se na večer 16.08. oko 17:45 poviše Kozjaka, prije velikog crnog NLO-a koji je na snimci, pojavila dva svjetla na određenoj udaljenosti. Lijevo se odmah ugasilo, a desno polagano, da bi se nakon minutu dvije desno opet upalilo i krenulo prema istoku i zatim ugasilo. Ima još jedan čovjek koji je tu večer vidio ta svjetla iznad Kozjaka.

Sinoć sjedim vani s ekipom i zove me prijatelj, kojeg nažalost nisam ništa uspjela skužit preko moba, da mi kaže kako je poviše njegove kuće u Podstrani preletio ogroman NLO u obliku cigarete. Na dva kraja je imao po jedno svjetlo i kretao se oko 40-50 km/h kako on tvrdi.

Nitko nije vidija odakle je došlo....samo se stvorilo...išlo je možda 40-50 km na sat...max 100 s obzirom da je sigurno bilo na 1 km visine....dakle iznad mog mjesta je to prolazilo dobrih 3-4 min.
2 svitla...na 2 kraja letjelice.
Desno od njega je bija još jedan....isto doša odnikud ....po mom mišljenju provjerava ovog velikog....međutim počea se odaljavat udesno od njega....očito mu je big one zaprijetio ahahhaaha.

Na kraju jednostavno je nestao....svjetla su se ugasila u roku 5 sekudni gaseći se polagano.


Ako su ona svjetla koja sam ja vidjela bila jedna letjelica onda je stvarno bila ogromna!
Danas me zove drugi prijatelj i kaže da se sinoć oko 21:15 vračao iz Labina i dok je čekao vlak iznad njega su prolazila dva svjetla, kako kaže, svijetlila su jače od najjaćeg satelita koje je ikada vidio, jačine padajućeg meteora. Ta dva svjetla su se kretala zajedno prema istoku, na istoj udaljenosti.
U oba slučaja nije bilo nikakvog zvuka pri preletu letjelica.

Što se to dešava ovih dana iznad Kozjaka nemam pojma, ali znam da je Kozjak, zajednno s Biokovom i Mosorom, poznat po pojavljivanju neobičnih svjetala. Večeras između 19:00 i 22:00 sata bacite oko na Kozjak ako ste u mogućnosti, možda vidite nešto zanimljivo. Rado bi MORH pitala jesu li zabilježili što na radarima ali znam da neću dobiti odgovor...too bad.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.