Pine Gap - Part 1

02 lipanj 2007



SAD posjeduju 3 veće baze u Australiji. Jedna je u Južnoj Australiji (Nurranger, pored Woomera, T.N.), druga je u New South Wales-u, a treća je locirana oko 230 km od geološkog centra kontinenta, prema zapadu od Alice Springs (Northern Territory) na južnoj strani brežuljka MacDonnell Range-a.
Ova baza je kompletno ispod zemlje s jedva vidljivim ulazima na površini. Financirana je od strane američke vlade i službeno poznata kao Joint Defense Space Research Facility.

Kada je JDSRF prvi put krenula u "pogon", njena svrha je bila istraživanje za razvoj prostorne obrambene tehnologije. Danas je poznato, otkako je pokrenuta, da je njena primarna svrha bila istraživanje elektromagnetnog pogona.


Što je u stvari Pine Gap?

Čudno kako se možda i činiti, ćak i članovi Australskog Federalnog Parlamenta ne znaju. Među članovima Vlade, samo mali broj od "upučenih" ima nejasnu ideju o čemu bi se moglo raditi. Jedini izvor informacija raspoloživ prema javnosti je istraživanje privatnih istraživača kao što je Jimmy Guieu, prateći izvješća Sjedinjenih Američkih Država ili australskog časopisa (uvijek vrlo kratki i kratkorječivi odlomci), i bilo što što bi mještani mogli primjetiti.

"Rečeno je da je ispod Pine Gap najdublja izbušena rupa u Australiji - oko 5 milja (više od 8,000 mjeri). Takva rupa je izgleda koristila kao podzemna antena sposobna ponovo nabiti baterije podmornica u Pacifiku i Indijskom oceanu emitirajući ELF. Takva golema antena bi mogla biti korištena za generiranje golemih nepromijenjivih valova oko Zemlja. " Neki kažu da Pine Gap ima golemi nuklearni generator koji sakuplja energiju u novu vrstu primopredajnika. Također se čini da postoji visoko-pojačan, visokonaponski plazmatski akcelerator koji može biti iskorišten za prijenos električne struje, ili ćak za proizvodnju 'death-ray', ili jednostavno za hranjenje plazmatskog pištolja. Nije sve to nevjerojatno kako zvuči: poznato je da američka baza West Cape, blizu Exmouth Gulf u zapadnoj Australiji (Harold E. Holt USN Communication Station), ima stariju vrstu primopredajnika korištenog u Pine Gap koji su koristili za slanje električne struje u američke podmornice koje vuku žičanu antenu.

Poznato je da su električne struje prevođene na ovaj način su usmjerene kao na plazmo-dinamičke ćelije. " Više puta, mještani su vidjeli BIJELE DISKOVE oko 30' u promjeru, u procesu ispuštanja iz velikog američkog teretnog aviona na aerodromu koji koristi Pine Gap. Ti diskovi su imali znak USAF na sebi. Izgleda da su ti diskovi sakupljeni i smješteni u Pine Gap. Broj diskova viđenih noću ne ostave nikakvu sumnju ljudima. Zapanjujuća količina namještaja je bila dostavljena zrakoplovom od Sjedinjenih Američkih Država.

Mještani također govore da je golema kolićina hrane spremljena u skladištima što bi moglo značiti da se dole nalazi multi-levelni podzemni grad. S druge strane, Pine Gap je poznat kao jedan od najvažnijih kontrolnih centara za špijunske satelite koji kruže oko Zemlje. Članak objavljen kasne 1973. godine tvrdi da Pine Gap instalacija, zajedno sa svojom "sestrom" u Guamu, je bio korišten da kontrolira fotografske misije velikih američkih satelita u orbiti nad Zemljom.

Pine Gap ima golema računala koja su povezana s njihovim američkim i australskim središnjim kolegama, koji sakupljaju sve informacije čuvane u tim zemljama, ne samo oko financija i tehnologije, nego na svakom aspektu života prosječnog građanina. Ta računala na Pine Gap su također očigledno povezana sa sličnim glavnim računalima u Guamu, u Krugersdorp Južna Afrika, i na Amundsen-Scott SAD smještenima na Južnom Polu. Recimo, npr., da zaposlenici (njih preko 1200) američke baze u Južnoj Africi svi tvrde da su članovi američke konzularne misije u toj državi. To može biti ugledan čovjek ali napomenimo da je Amundsen-Scott baza na Južnom Polu je locirana na osjetljivim magnetskim točkama našeg planeta, i da ona sadrži točno ona ista sredstva kao Pine Gap, te da su sve informacije o većini prosječnih građana Zapadne Europe spremljene tamo u memoriji banke TENs metrima ispod leda.

Iskaz australskog premjera oko 1987, uvjerava da 'Francuska mora nestati iz Pacifika, iz Kerguelena Grebena i iz Antarktike' bacajući svjetlo na važnost ove polarne osnove za anglo-saksonski svijet. Većina zabrinjavajučih činjenica oko Pine Gap može biti da kadrovi radeći na osnovi, i posebno ti namijenjeni za pristojbu na projektima elektromagnetskog pogona , su prošli brainwashing i ćak ugradnju uređaja u lubanju.

Ti kadrovi su se pretvorili u bezuvjetne robove njihovog gospodara, ma tko on bio. Prilično stravično, nije li? Pravi bit brainwashinga tih pojedinaca, zajedno sa okrutnim pokušajima zataškavanja od strane stvarno napredne vojne tehnologije, će postati jasan na kraju ovog članka. Za mene, sve ovo je počelo s konstrukcijam nove saborske zgrade Canberre, koja košta milijarde dolara. Australija ima samo 18 milijuna stanovnika, no očito se ipak prihvatila izgrađivanja daleko preko svojih sredstava...navodno da bi zadovoljili svoju vladu čak i ako je stara saborska zgrada bila savršeno dobro.

Ova nova zgrada, ogromna i sjajna, odgovarala je potrebama SSSR-a ili Sjedinjenih Američkih Država, koje obe imaju stotine milijuna građana prema propisu. Ta građevina me je zbunila, i ja sam počeo govoriti o njoj do dana kada sam susreo Engleza koji mi je rekao da australski premijer, Bob Hawk, je bio znanstvenik Rodhesa, i kao takav je radio na postavljanju Jedne Svjetske Vlade, te da ova nova saborska zgrada vjerojatno ima veze s tim. U jednom trenutku, naletio sam na brošuru objavljenu od strane Organizacije Ljudskih Prava, koja je govorila o grupi oko stotinjak ljudi pozicioniranih u visoke financije, politiku, sudski ogranak i velik posao. Ova grupa je bila nazvana "Rimski Klub" ("Club of Rome"). U skladu s ovom brošurom, Rimski Klub je bio založen konzorciji koja nadzire sve međunarodne financije. Brojne druge grupe slične Rimskom Klubu su također bile založene tim financijskim konzorcijama, I INFILTIRAJU RAZLIČITE POLITIČKE I VJERSKE SKUPINE S NAMJEROM NAPREDOVANJA PREMA INSTITUCIJI SVJETSKE DIKTATURE.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.