Otisnite svoje omiljeno ime na dres

30.05.2024., četvrtak

Paris je napravio plan za smjenu Mbappea?

Paris Saint-Germain mora pronaći zamjenu što je prije moguće nakon gubitka Kyliana Mbappea. Trenutačno je gotovo nemoguće pronaći igrača u svjetskom nogometu koji može savršeno preuzeti Mbappeov broj 7 nogometni dresovi. Međutim, čini se da je zvijezda Napulja Khvicha Kvaratskhelia ušao u lov na PSG.
Talijanski stručnjak za transfere Di Marzio rekao je da je Pariz ponudio Kvaratskhelia 100 milijuna eura. Ali Naples i dalje želi obnoviti ugovor s K77. Kvaratskheli, nadimka K77, odrastao je gledajući Ronalda kako igra nogomet, a dres s brojem 7 mu je najdraži. Ako želi, može nositi ovaj Napoli dres sljedeće sezone.
Kvaratskhelia je prošle sezone bio MVP Serie A i pomogao je timu da osvoji naslov prvaka. Ove sezone zbog promjene trenera i unutarnjih previranja podaci su mu opali, ali i dalje je jedna od rijetkih svijetlih točaka u momčadi. PSG je odabrao K77 kao zamjenu za Mbappea, a ponuda je doista vrlo primamljiva, no o njegovoj će budućnosti odlučiti SSC Napoli i novi trener Conte.
- 09:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

27.05.2024., ponedjeljak

Giroudov posljednji ples

Giroud je potvrdio da će se povući iz reprezentacije nakon Europskog kupa kako bi napravio mjesta mladim igračima. Francuski tim objavio je plakat s natpisom "Ovo je Giroudov posljednji ples". Giroud na plakatu nosi francuski tim nogometni dresovi iz različitih razdoblja, vječni broj 9 i njegova postignuća.
Nakon što je igrao za Bluese gotovo 13 godina, upisao 131 nastup i postigao 57 golova, najbolji strijelac Francuske svih vremena priznao je da je malo fizički i psihički umoran. Kao što je rekao prije, kada mu tijelo kaže da stane, on će stati.
Giroud je i dalje najbolji strijelac AC Milana u Serie A ove sezone. U oproštajnoj utakmici na San Siru 9. napadač postigao je još jedan gol, promijenivši statistiku sezone na 17 golova i 9 asistencija. Napadač je ponosno rekao kako je malo tko mogao zamisliti da on u svojim godinama još uvijek može imati takve podatke. Sljedeće sezone Giroud će koristiti Los Angeles FC dres za početak američke priče. Pronaći će ravnotežu između obitelji i posla dok istražuje novu kulturu Amerike.
- 05:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

23.05.2024., četvrtak

Kloppova prva stanica u novom životu je Dortmund

Jurgen Klopp završio je svoju gotovo devetogodišnju trenersku karijeru u Liverpoolu. Na poziv izvršnog direktora Dortmunda Watzkea gledat će finale Lige prvaka između Dortmunda i Real Madrida.
Nakon gotovo 34 godine u nogometnoj industriji, Klopp sada ima priliku opustiti se, više ne treba brinuti o igračima, protivnicima i poretku, i uživati u igri kao navijač. Klopp je bio duboko impresioniran bojom Borussia Dortmund dres. Trenirao je Dortmund od 2008. do 2015., osvojio je dva uzastopna naslova Bundeslige i vodio Hornetse da naprave oluju mladih. Nezaboravna je bila i njegova trenerska karijera u Mainzu.
UEFA je ranije objavila dresove za finale Lige prvaka. I Real Madrid i Dortmund nosit će nogometni dresovi s tradicionalnim bojama, a Dortmund je domaći tim. Ova će utakmica biti početak Kloppovog novog života. Obožavatelji će također obratiti pažnju na sljedeći Kloppov potez i radovati se što će ipak moći zablistati u novoj životnoj fazi.
- 08:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

20.05.2024., ponedjeljak

Može li ove sezone postići podvig "trostruke krune bez poraza"?

Bayer Leverkusen, koji je unaprijed zaključao prvenstvo, porazio je Augsburg 2-1 kod kuće, postigavši čudo osvajanja prvenstva bez poraza u jednoj sezoni i stvarajući novu povijest u Bundesligi. Obožavatelji koji nose Bayer 04 Leverkusen dres vrlo su ponosni jer su usput svjedočili čudima.
Momčad Xabija Alonsa je ove sezone igrala vrlo dobro, a nepobjedivost im je dosegla zastrašujućih 51 utakmicu. Ono što je još nevjerojatnije jest to da kad god momčad zaostaje, uvijek će biti igrača koji zabijaju ključne golove pred kraj utakmice kako bi pomogli momčadi da nastavi sa svojim čudom. Mnogi navijači već su spremni. Čim izađe sezona 2024/25 nogometni dresovi, oni će je kupiti što je prije moguće kako bi se pripremili za prekrasan početak.
Izvrsni rezultati učinili su Alonsa plijenom mnogih klubova. Ipak, Alonso je jasno dao do znanja da će i sljedeće sezone biti u Leverkusenu, što umiruje mnoge navijače. Trenutačno je još uvijek vjerojatno da će tim postaviti još rekorda. Može li, po vašem mišljenju, ova čarobna momčad ove sezone ostvariti pothvat "trostruke krune bez poraza"?
- 07:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

16.05.2024., četvrtak

De Bruyne prestigao Cesca Fŕbregasa

Kevin De Bruyne nastavio je impresionirati u 2-0 pobjedi Manchester Cityja nad Tottenhamom 14. svibnja. Belgijski igrač s brojem 17 nogometni dresovi dao je svoju 112. asistenciju u Premier ligi. Nakon što je pomogao Haalandu da puca iz blizine, njegovo je ime zapisano u povijesti.
Asistencije De Bruynea nadmašile su Cesca Fŕbregasa sa 111 asistencija i skočile na drugo mjesto ljestvice povijesnih asistencija Premier lige, dok je Giggs daleko ispred sa 162 asistencije. U proteklih šest sezona, De Bruyne je dao više od 10 ligaških asistencija u svakoj sezoni. Ove sezone De Bruynea muče ozljede i samo je 14 puta startao u ligi, ali je ipak dao 10 asistencija.
U 57. minuti utakmice De Bruyneu je na petu stao Sarr, a izraz mu je bio bolan, što je jako zabrinulo navijače. Međutim, De Bruyne je nakon utakmice rekao da je osjetio veliku bol kada je dobio udarac, ali to nije bio veliki problem i da će biti dobro. Mnogi obožavatelji spremaju se kupiti De Bruyne dres kako bi izrazili svoju ljubav prema njemu i nadu da će zaštititi svoje tijelo.
- 08:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

13.05.2024., ponedjeljak

Real Madrid održava paradu za proslavu naslova La Lige

Real Madrid je 12. svibnja slavio svoju pobjedu u La Ligi u sezoni 2023/24.Momčad je paradirala ulicama glavnog grada u autobusu s otvorenim krovom, a na nogometni dresovi igrača bilo je otisnuto "CAMPEONES 36".
Real Madrid je pretrpio višestruke krize s ozljedama i Florentino je nazvao 36. Scudetto "ligom koju treba prebroditi". Kapetan Nacho je rekao da je ovo proslava u kojoj bi navijači trebali uživati Ligaška domaća utakmica s Bayernom, Real Madrid će se privremeno fokusirati na igru, pa je slavlje odgođeno za tjedan dana.
Bellingham, koji je nosio broj 5 Real Madrid dres, izrazio je svoju zahvalnost obožavateljima i izrazio svoju odlučnost na tečnom španjolskom, što je izazvalo oduševljenje obožavatelja na sceni. Bellingham je rekao na španjolskom: "Hvala vam puno na podršci i sviđa mi se ovo sezone, još uvijek imamo važnu utakmicu na Wembleyju!"
- 09:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

09.05.2024., četvrtak

Od navijača do heroja, nevjerojatni Joselu!

Joselu postao heroj Bernabeua! Prije dvije godine, tijekom finalnog okršaja Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola, Joselu je još uvijek bio navijač koji je nosio Real Madrid dres i navijao na sceni. Sada je postao junak promocije Real Madrida.
Čini se da je božica sudbine večeras bila više naklonjena Joseluu, dajući mu scenarij da zabije dva puta i preokrene u 3 minute nakon što je ušao s klupe u polufinalu Lige prvaka. Bilo koji od ovih elemenata vrlo je teško ukloniti sam. Iz perspektive sudbine, Joselu koji je nosio broj 14 nogometni dresovi imao je sreće.
S druge strane, Neuer je tragičar jer je večeras trebao biti protagonist na Bernabeuu. 38-godišnji njemački vratar upisao je 5 obrana, no u 88. minuti cijelu utakmicu hrabri Neuer napravio je kobnu pogrešku i pustio loptu! I prije nego što je itko reagirao, Joselu je poslao loptu u gol i izjednačio rezultat. U ovom trenutku Neuer je pao iz raja u pakao.
- 07:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

06.05.2024., ponedjeljak

Palmer nastavlja loviti Haalanda

Chelseajevi usponi i padovi odrazili su se na posljednjih osam utakmica. No, nakon pada u ponor nakon 0-5 poraza od Arsenala, "Schrödingerov Chelsea" odjednom je ponovno ugledao svjetlo. Odigrali su dvije i pol dobre utakmice u 8 dana, uključujući pobjedu od 5-0 nad West Ham Unitedom za vikend.
Palmer, s Chelsea dres brojem 20, otvorio je poen i nastavio loviti Haalanda. Potom su pogađali Gallagher i Madueke, a Jackson dvaput! Mora se priznati da je Chelsea u ovoj kampanji imao dosta sreće. Bowen je na suprotnoj strani tri puta pogodio okvir vrata, a priliku je prokockao i bek Emerson.
Stoga je Chelsea, poznat po svojim plavim nogometni dresovi, nakon pobjede nad Hammersima zapravo imao tračak nade za ulazak u europski rat. Ove sezone bilo je dosta kritika da je "bačeno puno novca" i da "Pochettino treba otići", ali Pochettino smatra da mlada momčad uvijek treba griješiti kako bi napredovala. Bio je vrlo emotivan s pobjedom i zvučalo je kao da je argentinski izbornik pronašao svoju "prekretnicu".
- 08:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

02.05.2024., četvrtak

Sancho je napravio čudo s 12 driblinga

Porazivši PSG 1-0 kod kuće, Dortmund je vidio nadu za plasman u finale. Naravno, prerano je govoriti o finalu, jer PSG će na Parku prinčeva sigurno žestoko krenuti u protunapad.
U ovoj utakmici, osim što Dortmund nije postigao više golova, ostali detalji su bili savršeni. Schlotterbeck i Füllkrug postigli su pobjednički pogodak s jednim dodavanjem i jednim udarcem. Neizostavan je i nastup Sancha koji nosi broj 10 nogometni dresovi. Ovaj krilni genij napravio je čak 12 uspješnih driblinga, mučeći PSG-ovu obranu do smrti!
Osim dodavanja ljudi, Sanchovo dodavanje bilo je i vrlo ubojito te je zamalo zabio gol. Sanchova sjajna izvedba u Ligi prvaka dok je nosio Borussia Dortmund dres također ga je stavila izravno na popis vrućih pretraga u Ujedinjenom Kraljevstvu. Zagrcnuo se nakon utakmice i zahvalio Dortmundu što mu je dao priliku da se ponovno rodi.
Gledajući Sancha kako igra ovako, najsramotniji je Manchester United. Sancho igra s osmijehom, što savršeno ilustrira kako igrači mogu biti lošiji u Manchester Unitedu, ali briljirati drugdje. "Svi mu dugujete ispriku!" Dortmund je nagovijestio.
- 18:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

29.04.2024., ponedjeljak

Bayern se uspijeva osvetiti, ali dodaje još žrtava

Zbog izvanredne igre Leverkusena, Bayernov jedini cilj je Liga prvaka. U ovom kolu susreli su se s Frankfurtom, koji se trebao boriti za europsko mjesto. Kane, koji nosi broj 9 nogometni dresovi, zabio je dva puta i postigao 42 gola, postavivši svoj osobni rekord u strijelstvu jedne sezone.
Pobjedom od 2-1 nad Frankfurtom Bayern je donio četvrtu uzastopnu pobjedu i osvetio se za poraz od 1-5 u gostima. Ali dogodila se nesreća. U 7. minuti De Ligt je doživio nesreću dok se borio za vrh blizu sredine terena, ali se brzo vratio na teren i nastavio utakmicu, a Bayern se odmah oslonio na Laimera da asistira Kaneu za otvaranje gola.
Kao rezultat toga, Laimer je postao sljedeći neočekivani protagonist. U 27. minuti Laimer, koji je bio u odličnoj formi, morao je prestati blistati u FC Bayern München dres zbog ozljede desnog gležnja. Austrijski veznjak također se sutradan nije pojavio na treningu s De Ligtom i Musialom. Suočen s ovom situacijom, Bayern mora dobro razmisliti kako se nositi s nadolazećom žestokom utakmicom protiv Real Madrida tijekom ova tri dana odmora.
- 08:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< svibanj, 2024  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Svibanj 2024 (9)
Travanj 2024 (9)
Ožujak 2024 (8)
Veljača 2024 (7)
Siječanj 2024 (10)
Prosinac 2023 (8)
Studeni 2023 (3)
Kolovoz 2023 (7)
Srpanj 2023 (9)
Lipanj 2023 (9)
Svibanj 2023 (7)
Travanj 2023 (8)
Ožujak 2023 (9)
Veljača 2023 (8)
Siječanj 2023 (5)
Prosinac 2022 (8)
Studeni 2022 (8)
Listopad 2022 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi