srijeda, 23.08.2006.

Zašto je pile prešlo cestu?

Učiteljica:Da bi prešlo na drugu stranu.
Platon: Zbog općeg dobra.
Aristotel: U prirodi je pilića da prelazi cestu.
Karl Marx: To je bila povijesna neminovnost.
Saddam Husein: Na taj, ničim izazvan. akt agresije, morat ćemo odgovoriti svim raspoloživim sredstvima.
Ronald Regan: Zaboravio sam.
Kapetan James T. Kirk: Da hrabro ode tamo gdje niti jedno pile još nikada nije bilo.
Martin Luther King: Vidim svijet gdje će svi pilići moći slobodno prelaziti cestu, bez potrebe da bilo kome objasne svoje motive.
Richard Nixon: Pile nije prešlo cestu. Ponavljam: pile NIJE prešlo cestu.
Agent Mulder: Zaboga, vidjeli ste svojim očima da je pile prešlo cestu. Koliko još pilića morate vidjeti da biste to povjerovali!?!
Machiavelli: Poanta je u tome da je pile prešlo cestu. Koga briga zašto? Sama činjenica da je prešlo opravdava motiv, ma kakav on bio.
Oliver Stone: Pitanje ne treba glasiti ''Zašto je pile prešlo cestu?'', nego ''Tko je istodobno s piletom prešao cestu, a mi ga nismo primjetili, jer nam je to pile podmetnulo da s njim gubimo vrijeme?''
Charles Darwin: Poslije dugog vremenskog razdoblja prirodna selekcija je morala djelovati na piliće, tako da su oni sada i genetski prilagođeni za prelaženje ceste.
Albert Einstein: Je li pile prešlo cestu ili se cesta pomakla pod piletovim nogama zavisi od sustava iz kojeg promatramo taj događaj.
Buddha: Postavljanjem tog pitanja porekli ste vlastitu pileću prirodu.
Ernest Hemingway: Da bi umrlo. Na kiši.
Sigmund Freud: Činjenica da se uopće pitate zašto je pile prešlo cestu otkriva vašu unutarnju nesigurnost.



Danas sam provela apsolutno neproduktivan dan. Pokušala sam početi pisati ''scenarij'' za drugi nastavak Elvena, ali mi se na kraju ipak nije dalo. U glavi imama milion slika koje trebam prenjeti na papir, ali mi nikako ne uspjeva. Super! Pišem drugi nastavak, a prvi još nije ni napravljen. Pa zapravo ''scenaruj'' je gotov samo se treba nacrtati *glimpse at Val*.



Light upon you...


<< Arhiva >>