Cursors

Fallout blog

nedjelja, 25.05.2008.

2 godine 1 dan

Toliko je prošlo od osnutka bloga. Mislio sam da će biti više posjetitelja, ali sam se zajebo, a za to sam si sam jebi ga kriv!
- 23:31 - Komentari (7) - Isprintaj - #

utorak, 20.05.2008.

Prenosimo!!!!!!!
Sa NMA!


Gamestop pre-order goodies confirmed
Posted by Brother None - at 19:48
Comments (13)/Comment me
Fallout

As we reported earlier, Gamestop has some goodies to add for preorders of Fallout 3. Matt Grandstaff gives some details.

I’ve received several emails from fans inquiring whether or not GameStop is providing a Fallout 3 CD with pre-orders for the game. The answer? Yes, yes we are. With a pre-order of the game, fans are given a 5-track disc with “featured selections” from the soundtrack, along with a Brotherhood of Steel poster.

GameStop should have started receiving their stock of this pre-order giveaway late last week, so if your local GameStop doesn’t have them yet, they’ll probably have them in a few days. I’d venture to guess that GameStop’s website will show the offer sometime soon.

We included the front and back sleeve designs for the soundtrack — to get a better look, click on the images to enlarge them. Below is the back sleeve design for the disc. You can see it includes three songs licensed from the 1940’s, as well as two tracks from the game’s composer, Inon Zur.

Drugim rjećima Gamespot je potvrdio ono što se već neko vrime šuška; a to je da če pustiti preorder Fallouta 3 u kojem če biti uključeni daovi, jedan od njih je i gore opisani odabrsni soundtrack sa pet stvari:

1. I Dont Want To Set The World On Fire - The Ink Spots
2. Way Back Home - Bob Crosby
3. Butcher Pete (part 1) - Roy Brown
4. Main Title - Inon Zur
5. Megaton - Inon Zur

Uživajte!

- 23:35 - Komentari (2) - Isprintaj - #

srijeda, 14.05.2008.

Punom parom

Eto nekako sa buđenjem prolječa pa i ljetnih temp. moglo bi se reći da su svi počeli raditi punom parom. Uskoro se bliži obljetnica bloga, a ja znam da je ova godina bila premršava. Pa krenimo!

Fan made Fallout kreće krupnim koracima. Bilo je i vrime rekli bi neki. U napokon ozbiljnom interviewu rekli da su iznimno zadovoljni brzinom posla.

A brzo radi i Bethesda. Ona je nastavila sa davanjem brojnih materijala časopisima i sa razgovorima s deeloperima. Todd Howard naglašava da postoje ljudi koji uvjek koriste V.A.T.S. i oni koji ga uopće ne koriste. On samtra da bi tribalo korištenje biti 50%-50%. Izašli su i brojni screenshotovi na raznim stranicama!

Na današnji dan izašla je jedna zanimljiva stvarčica. Fallout 2 resolution patch. On omogučava igranje Fallouta 2 u rezi 1152*864.
Evo kako to izgleda:
http://www.nma-fallout.com/forum/album_page.php?pic_id=2793

Fallout Between Good & Evil jako zanimljiv češki Fallout mod ulazi u završnu fazu.

Punom parom radi i Zelian games, autori nadolazečeg "Diablo i Fallout hibrida" Winterheart's guild. Oni će navodno za oko dva mjeseca izdati Xorbic rpg za kako oni kažu: "a game targeted at the casual gamer, as much as the hardcore RPG fan: xOrbic - a puzzle RPG hybrid. " Što god to bilo. Anyway igra bi tribala biti slična prijespomenutoj te služiti kao baza za nju i kao izvor financiranja.

Site duck and cover je imao ozbiljnih problema prije desetak dana, no izgleda da je sad sve ok. Inerplayeva stranica i dalje izgleda navbrijano, ali se ništa ne minja!

A sada par stvari o mjuzi. The Offspring je pustio prvi singl s novog albuma. On je besplatan i možete ga skinuti, sa službene stranice banda ili sa njihovog my spacea! Stvar je o pucnjavi u školama i zove se Hammerhead. Novi album se zove Rise and fall, rage and grace i triba izaći sredinom šestog miseca!
I
još samo par stvari vezanih uz Neverwinter Nights 2. Iz neznanog razloga odgođen je Mysteries of Westgate! Je li ITKO zna kad je zakazan izlazak igre!? U isto vrijeme Pc Play donosi priću o konverziji igreu u star trek rpg (prošli broj) i u nekakva Planescape remake.



I za sam kra ja vam preporučam da ako niste probate Spellforce 2. Igra je jako dobra.
- 10:59 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Web Counter
Web Counter