....Rase... - Broly - Blog.hr
KONICHIWA!!

Broly

utorak, 12.09.2006.

....Rase...

Changelings:
Image Hosted by ImageShack.us
Changelings su poznati po njihovim moćima po cijelom svemiru. Saiyani su bili podložni njima i njihovim željama. Imali su zadatak tražitit planete, izbrisati sav život i pripremiti ih za prodaju. Freeza se bojao Saiyanske rase pa je zato uništio njihov planet Vegetu. Ionako što su dominantni njuhove granice mogućnost su vrlo male.Primjer:Freeza, Cooler,King Cold.

Dragons:
Image Hosted by ImageShack.us
Zmajevi su stvoreni od ili od žaštitnika zamlje(Kami, kasnije Dende) ili od najstarijeg Kamia(Guru). Zmajevi služe samo onima koji skupe sedam zmajevih kugli.Kada se skupe svih sedam zmajevih kugli onaj koji želi želju mora dozvat zmaja i divovski zmaj će se pojaviti.Tada se zaželi želja.

Genies:
Image Hosted by ImageShack.us
Nema puno informacija o toj rasi u seriji. Nisu poznati kao nasilna rasa. Oni su sposobni samo za manju magiju. Mogu sagove pretvoriti u leteće sagove koji služe za duga putovanja bez zapreka. Mr.Popo je jedini dokaz postojanja te vrste.

Humans:
Image Hosted by ImageShack.us
Glavna vrsta planeta Zemlje. Imaju dosta naprednu tehniku no ne igraju najvažniju ulogu u Dragon ball Z-u zbog njihovih malih sposobnosti(osim Tiena,Krillina,Yamacha...). Njihove moći su ništa naspram moćnih Saiyana. Neki primjeri ljudi: Bulma,mr.Roshi,Chi-Chi,Videl,Dr.Brief,Chaiotzu...

Kaio:
Image Hosted by ImageShack.us
Niži bogovi u idućem životu. Oni svi posjeduju planet u kutu galaksije. Dai Kai je najsnažniji i glavni. Svi nose sunčane naočale i imju par antena na glavi koje im omogućavaju da telepatski komuniciraju. Možda su slabi u power levlu ali znaju puno o borilačkim vještinama i treniranju. Također su fascinirani automobilima i biciklima.

Kaioshin:
Image Hosted by ImageShack.us
Viši bogovi. Također kao i kaii posjeduju soj prostor u njemu.Dai Kaioshin je glavni među svim Kaioshinima zato jer je on najviši bog u svemiru(rang). Oni su relativno snažni no kasnije su nadjačani od strane Z boraca. Kasnije ih većinu apsorbira Majin Buu ostavljajući samo East Kaioshina na životu.

Saiyans:
Image Hosted by ImageShack.us
Njihove granice su iznad svih rasa poznatih. Bijes i ljutnja im omogućavaju stvari koje se čine nemoguće. Poznati su i po tome da se vole boriti. Svi imaju crnu kosu i naravno rep. Kada je njihov dom,planet Vegeta,uništen samo ih je par preživjelo. Sljedeća generacija Saiyana je takoreći ''evoluirala''. Prema Gokuovoj dobroti Vegeta također se preobrazuje na dobro kao i njihova djeca. Primjeri Saiyana: Son Goku,Vegeta,Goten,Trunks,Goku jr.,Vegeta jr.,Broly,King Vegeta,Nappa,Raditz,Turles,Paragus,Bardock...

Yardrats:
Image Hosted by ImageShack.us
Naseljenici planeta Yardrat. Tu je rasu Goku upoznao kada je pobjegao s planeta Nameck koji je trebao ekspodirati nakon što je uništio Freezu.Yardratiani su napredna rasa a također su naučili Gokua ''Instant Transmission'' tehnika koja mu omogućuje da se teleportira s jednog mjesta na drugi.

Nameks:
Image Hosted by ImageShack.us
Naseljenici planeta Namek. Prilično fascinantna rasa s obzirom na to da su preživjeli s vrlo malo vode i na to da uopće nemaju spolove. Svi su stvoreni iz jaj najstarijeg Namečana,Gurua. Zmajeve kugle su također izmišljene sa strane Namečana. Njihovi power leveli su jako veliki s obzirom na to da se mogu fuzionirati bezbroj puta.

Konack:
Image Hosted by ImageShack.us
Naseljenici planeta Konack. Nakon što im je planet raznesen od čudovišta zvanog Hildegarn, samo su dvoje preživjeli: Tapion i njegov brat Minosha. Tapion i Minosha porazili su Hildegarna tako da su odsvirali flautu a svećenik ga je presijekao na komade. Njih dvoje čuvaju djelove Hildegarna u svojim tijelima kroz vjećnost. Ta rasa sliči na naše doba kada su vladali samo mačevi. Oni jedva da imaju tehnologiju a oružje im je samo jedan mač.

Arlians:
Image Hosted by ImageShack.us
Prvi put prikazana za vrijeme Saiyan sage kada su se Nappa i Vegeta zaustavili na tom planetu za vrijeme puta na Zemlju.Arliani mogu biti prepoznati kao velika kukcolika rasa. Kada su Nappa i Vegeta odlazili Vegeta je digao u zrak njihov planet.

Animals:
Image Hosted by ImageShack.us
Najmanje dominantna rasa. Ne samo da im je power level jako mali nego pokazuju i manjak intaligencije što ih čini neciviliziranim. U seriji su prkazani većinom kako hodaju na dvije noge kao ljudi :Oolng, Puar.

Ove su mi slike cool!!

- 19:01 - Daj nekaj reći (13) - Potroši malo boje - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.