Nevina a trudna - Lijepe djevojke

ponedjeljak , 31.12.2018.

Da li je moguce da nevina djevojka zatrudni ?










Click here: Nevina a trudna






Seksualni odnos će omogućiti spermi da direktno dospe u vaginu, a voda spolja neće se mešati u ovaj proces. Religija mi nije bila motiv za majčinstvo. I rodila,preslatku devojcicu,Nevenu I PORODI SE NEVINA DEVOJKA...



nevina a trudna

Pa neke devojke imaju komplet odnose i toliko im se razsteze himen da ne pukne ni posle 15 odnosa. Jasno mi je da spermići ne mogu tako lako doći do ciljanog mjesta,ali kako je penis bio tu kod ulaza strah me zbog mogućnosti utjecaja prejakulata,iako je ejakulacija bila na leđima djevojke. Nije bilo penetracije, samo se dogodilo to da je njen decko ejakulirao na njen intimni deo tela. Ako muškarac ejakulira više puta, da li se smanjuje šansa da žena ostane u drugom stanju?



nevina a trudna

Ima 29 godina i NEVINA JE. Sada je saznala da je TRUDNA - Nadao sam se da ćemo biti u pravoj vezi, ali posle ovih optužbi — neka zaboravi na mene!



nevina a trudna

Ako je imala pokusaje penetracije i pri tom i izlivanje semen tecnosti u toj regiji - pa izvinte al gde je tu nevinost? To sto himen nije pukao ne znaci da je nevina bukvalno - jer, ona jeste imala odnose! Pa makar i tih nekoliko cm unutra. Pa neke devojke imaju komplet odnose i toliko im se razsteze himen da ne pukne ni posle 15 odnosa. Ako se tu unutra izlila tecnost, i prosla kroz rupicu na himenu, onda je moguce da zatrudni. Ali, kad stoji naslov trudna a nevina, onda mu to dodje kao da djoku nije videla a trudna. Izvinte, al zna se sta je odnos - sa Hi-menom ili bez njega! Kad sam isla kod ginekologa na razgovor zbog problema sa neredovnom menstruacijom, zadesio me u studentskoj poliklinici dr. Uglavnom, prepisao mi neke lekove i poceo da me ispituje sve i svasta da mi je bilo neprijatno.... To je stvarno smešno koliko neko daleko ide samo da zaštiti svoju navodnu nevinost. Devojkoooo,ako si zatrudnela,onda je došlo do kontakta i nevina više nisi ili si ti možda Devica Marija Što je neko već pomenuo,da ne pričam koliko je smešno tvrditi da si nevina a neko ejakulira po tebi,to me podseti odmah na jednu poznanicu koja je uveliko upražnjaval oralni seks ali kao bila je nevina,daj poštedi me... Ovo me je podsetilo na onu pricu od proslog leta kad je devojka bila sa majkom u Egiptu na letovanju i zatrudnela je od kupanja u bazenu sa muskarcima! A u lekarskom izvestaju joj pise da je jos uvek nevina. I sad je njena majka pokrenula proces tuzbe hotela jer nije pobio spermatozoide u bazenu pa je njena jadna cerka zatrudnela u toj vodi. Zar ne vidite da je sve moguce. Ja sam isto tako zatrudnela jedne veceri kad smo imali samo oralni seks, tako da... Sta da vam pricam, morala sam na abortus posle, ali je sve na kraju ispalo ok. Sada razmisljamo o bebi, ali ne znamo na koji nacin da je pravimo? Moramo biti mastoviti zaista Mozda da probamo da udahnem ja ono sto je potrebno, a? Ili da se kupamo u istom bazenu? XD Za one koji se pitaju kako je moguce da nevina devojka bude trudna, evo jedne istinite price. U pitanju je moja majka. Prvi porodjaj, kada je rodila mog brata je isao carskim rezom. Pet godina posle je ostala trudna sa mnom i imala prirodni porodjaj. Moram da napomenem da majka nije isla, tj. Imala je ultrazvucne preglede i vadjenje kravi-to je sve. Kada je porodjaj poceo, doktorka koja je vodila porodjaj je ostala sokirana kada je videla da je moja majka zena sa neostecenim himenom. Dakle moja majka je zena koja ima elasticni himen i koji prilkom odnosa nikada nije pukao. Doktorka ga je isekla, ako se tako zove taj zahvat, i tada je moja glavica mogla da izadje. Tehnicki, iliti knjiski, moja je majka bila nevina a trudna Majka kaze da joj je doktorka u sali cestitala gubljenje nevinosti.



Zbog ovoga ne možete da zatrudnite, a leči se brzo i lako
Prenos polno prenosivih bolesti takođe se može desiti preko bilo kakvog kontakta kože muškog polnog organa i sluzokože vagine. Ali da znas za drugi put! Smejali su se svemu što je bilo drugačije. Ako se tu unutra izlila tecnost, i prosla kroz rupicu na himenu, onda je moguce da zatrudni. Mogu li ostati trudna od analnog seksa? Moramo biti mastoviti zaista Mozda da probamo da udahnem ja ono sto je potrebno, a? Djeca se hvataju za sve što je drugačije. ZALUTALI PRSTIĆI KRIVI ZA TRUDNOĆU: Jadnica nenadano ostala u drugom stanju Zabrinuta Branka Stajić iz Kozarske Dubice smatra da je otac njenog nerođenog deteta mladić kog nikada nije uživo upoznala i koji sedi iza računara čak nekoliko milja daleko — na mestu gde joj je napravio dete dok se dopisivao sa njom, preko sajta za upozanavnje i muvanje. Ono što je teta miss rekla je da ako u vrijeme ciklusa 'menstrualni iscjedak' može proći kroz himen, može i sperma.

[Gaz chat|Prvi susret lune i slobe|Ljetni kolač od jagoda]






Oznake: ima, 29, godina, i, Nevina, je, sada, saznala, da, trudna

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.