< rujan, 2009 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Travanj 2010 (1)
Ožujak 2010 (2)
Veljača 2010 (3)
Siječanj 2010 (1)
Prosinac 2009 (2)
Studeni 2009 (8)
Listopad 2009 (12)
Rujan 2009 (10)
Kolovoz 2009 (4)
Srpanj 2009 (3)
Lipanj 2009 (1)
Svibanj 2009 (1)
Travanj 2009 (19)
Ožujak 2009 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentarichi+++ yes / n0..

Design: maleni mjehurich

Opis bloga

na owom blogachu pisat cu o svojim prijateljima
ma sta god mi padne na pametsretan
nadam se da ce vam se svidjet sto mozete reci u komovimabelj
>

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Tamy

srijeda, 30.09.2009.

prof Jasna

Hay ljudi! Kaj ima novog kod vas? Ovaj post pišem jer sam obećal predstavit prof. Jasnu.
Prof, Jasna ima 29 god. živi u Rijeci.Predaje mi info e da ona je i pedagogica u našoj školi. Kao profa. za sad je super,a ja mislila to bu neka oštrokoća.Ali je super, kad ućenici imaju nekih problema ako ona zna za njih pokušava ih rješit. Ponavljam po neznam koji put da je super.
Ali naš dosadašnji prof Dalibor Fak ipak je nezamjenjiv. Iz jednog jedinog razloga: predavo mi je 3 god i navikla sam na njegov naćin predavanja.
btw: sad u pet, pišemo test iz infosretan drž teni palćevesretan eto to je sve za danas. poz i pusa za sve koji ćitaju ovaj blog.wavekiss

petak, 25.09.2009.

moj raska je krava da nema veće!!!

Haj ljudi! Unaprjed isprika zbog rjećnika Ovaj post pišem kako bi izbacila svu ljutnju i bjes iz sebe!
Moja raska je krava da nema veće. Zove se Ana Derenćinović,ima 29god. stanuje u Rijeci. Predaje mi njemaćki jezik, njemaćki mi je obavezan predmet.headbang Ali to sad nje važno.
Uglavnom danas je profesorica Jasna prof iz info prvi put ispitivala. Ja sam dobila 5 nije da se hvalim ali sve sam znala.sretan Ivaljda je to rekla u zbornici rekal.Kaže joj moja raska kao"ne zanosi se jer Martina kad nešto na ući nema joj ravnog u razredu ali nije dosljedna u ućenju" tj ćesto se opusti i ne ući. Kad sam ju pitala zašto je to rekla to profi? Kaže mi "ako si mene digla na tu foru zašto bi druge" pa mogla je profu pustit da to sama skuži. A 100% sam sigurna da znam zakaj me tako išla osramotit pred novom profom. Prošle god sam sam imala njemaćki 4 i valjda od mene oćekuje od mene najvišecrya ove god sam inicijalni napisala naj slabije u razredu napisala inicijalni sa samo 45%. Pa joj je valjda krivo zbog ove 5-ice iz info..sretan Prof Jasnu ću vam pred stavt u sljedećem postu. to je sve za danas. pusa za one koji ćitaju ovaj blogkiss

četvrtak, 17.09.2009.

u obrazovnom sustavu su svi jednaki???

Haj ljudi!!ovaj post pišem da dokažem da u obrazovnom sustavu nisu svi jednaki! Kao što sam već rekala ja sam u kolicima od rođenjatuzanAli sam 70% posto samostalna.sretan idem u 8. r. radim po normalnom programu!sretan
U školi je bilo sve super sve super sve pet. do ćetvrtog razreda mi nije trebala pratnja jer u školi jer su mi starija braća pomagala za izlazak iz kombia,a i bili smo uprizemlju. u 5 i 6 r. mama je morala odlazit samnom u školu i dolazit pi mene zbog ulaska i zlaska u šk kombi.ali nije morala dolazit u školu pod marendom da me otprati na marendu,to su radili dežurni nastavnici. U 7. r je došla tzv "pratnja" koja je pomagala meni i još jednoj curici iz nižih razreda.
sad se ta curica premjestila u drugu školu, i ja sam sad ostala bez pratnje. jer grad nije htio odbrat pratnju kao nemaju para za pratnju a ja sam 90% sigurna da ta curica i sad ima pratnju u drgoj šk.Jer se sad preselila u veću školu a i nije baš bila samostalna.(Ako su njoj odobrili pratnju znaći da su imali para) e pa to znaći da mogu i meni ali ne žele.
I pošto sam ostala bez prava na pratnju moja mama mora dolazit u šk pod narendom jer po stepenicama ne smijem sama zbog sigurnosti... ućuitalji me neće pratit po stepenicam jer citiram:"to ne spada u opis njihovog radnog mjesta" pa ako su mogli 2 godine tako zakaj ne mogu sad?Kaj sad kompliciraju? I onada država s**e da su uvjeti školovanja za sve isti. E pa dragi ministre obrazovanja to nije istina!
Mislim znam da škola nije kriva za to nego grad ali svejedno! Pitam se što će bit ako mi se mama razboli i nebude me mogla pratit u školu? Što ću onda ostat bez prava na školovanje?! Nabijem ti ja na k*** i ovu gratsku vlast i vladu!
pozz ljudi za svewave toje sve za danas

ponedjeljak, 14.09.2009.

možda nisam seka kakvu zaslužuješ

Hay ljudi! Kaj ima novog kod vas? Ovaj post pišem jer se nemogu više borit sa ljudima oko sebe! Kao što sam već spomenula imam 3 starija brata!sretanNažalost ja sam u kolicima od rođenja nez baš puno otome pa neću ni pisat o tome. Ali ovaj post ionako nije o moj bolesti.Nego omoma nastrijem bratu kojeg volim najviše na svijetu!(titiju) O njemu sam pisala pa da kratko ponovimima ima 21god radisretan.
Kad sam bila 1r. on je bio 8r. sve mi je pomago.Prije to nisam zala cjenit,sad kad to znam cjenit trudim se pokazat mu koliko ga volim. svi govore da se pratvaramtuzan i da me on nevoli ali ja zmam da to nije istina.Ok mi se baš i ne povjeravamo jedmo drugome ali samo zato što je on osoba koja ne govori o svojim problemima.Naš odnos se je pomalo težak jer se bojimo da ne povrjedimo jedno drugog.
Ponavljam ja ga jako jako volim i puno mi znaći! zato vas molim ne uvjeravajte me da me ne voli jer ću u to povjerovat kad mi kaže da me mrzi ali do se neće dogotit kako brzo!sretan
Titi znam da zbog svega navedenog u 1 odlomku nisam seka kakvu zaslužuješ. Ali te jako volim!
i umjesto slike za kraj evo vam molitva koju sam sama smislila:
BOŽE ĆUVAJ MI MOG AĐELA. ĆUVAJ GA OD SVEG ZLA OVOG SVJETA,JER MOJ ŽIVOT BEZ NJEGA NEMA SMISLA! AKO MI ISPUNIŠ OVU ŽELJU VIŠE TE NIŠTA NEĆU MOLITI.p.sAĐELE VOLIM TE NAJVIŠE NA SVJETU!!.
To je sve za danas. poz za sve vaswave

petak, 11.09.2009.

inicijalni testovi

Haj ljudi. Kaj ima novog kod vas? Škola traje tek 1tjedan,a već pišemo testov tj tzv inicijalne testovetuzanblabla
Profesori govore da se za inicijalne testove ne treba ućit,da tim testovima samo žele vidjeti kolko se sjećamo gradiva od prošle god. mo'š mislit. Ok istina je da u imenik unose samo postota tih ispita ali mam postotak može utjecat na ocjene!cry nije fer!!
Ja sam danas pisala inicijalne testove it hj i mat. bit će veselo ako će nam postotak utjecat na ocjene. Iz hj sam znala dosta toga rješit bar ja tako mislim, ali iz mat skoro ništa nisam znalatuzan tak da se nadam da postotak neče utjecat na ocijenu. u pon vjerovatno pišemo inicijalni iz bio a u uto 100% posto pišemo iz kem. držite mi palćeve jer kem nemam pojmasretanEto to bi bilo sve za danas. pusa svimakissposebno moj seki Eny

ponedjeljak, 07.09.2009.

o moj bože koji dan....

Hay ljudi! Prvi dan u školi bio je ono ajmo reć ok. Danas nam se pretstavio novi vjerućitelji(ovih dana ćemo upoznat nove profe iz info i mat). Pa ću vam i njih pretstavit.sretan E da se vratim na pretstavljanje novog vjerućitelja. Zove se Ivica Križ. Iz Prezida jeNesmijemo ga zvat ućitelju ili nastavniće nego vjeroućitelju. Po jedan učenik mora molit na poćetku i na kraju sata.a ne svi zajedmo kao što smo navikli kod prijašnjeg vjeroćitelja.
Morat ćemo pisat referate!tuzan Užas pa ja to nikad nisam radila! I kaže da više voli da je ubilježnici pisano kememiskom nego olvkom i kaže da ako imamo mob da na satu da ga stavimo na njegov stol!nomislim stvarno.... A što me najviše naljutilo kod njega vidio on mene kako izlazim iz kolica i kaže vidim da imamo jedmo djete sa posebnim potrebama to je istina ali me naljuti kad me pitao dali ja mogu pisti i ćitat tj indirektno me pitao dali znam pisat i ćitatburninmad Pa naravmo da znam pisat i ćitat! istina sve pišem tiskanim slovima ali svejedno!:tuzankaj pa kaj on misli kako bi inaće došla do 8.r. i da da sam tolko glupa da to mezz išla bi u specijalnu šk. ili bar radila po posmnom programu. A ja ne radi po posebnom programu niti idem u specijalnu školu!sretan jedino kaj tiskano pišem zbog slabije motorikerueu i tzk mi je prilagođen što je razumljivo.

nedjelja, 06.09.2009.

Sutra škola

Hay ljudi! Sutra poćinje škola neznam dali da zbog toga veselim ili ne. Od suta ćemo imat manje slobodnog vremena.tuzan Sad prvi tjedam ćemo pisat inicijalne testove. Na tim testovima vidi dali su ocjene reaalne. sretan Jedino pitanje koje imam je kako će knjige kupit roditelji slabijeg imovinskog stanja? Ali tom problem sam napisala već 2 posta pa mi se neda o tome pisat ponovi.
nadam se da će mi ova god biti bolja od prošle. tj nadam se da če me razred manje zezat nego prošle godine. a ako me i budu zezali poslušat ću savjet koji mi je dala jedna jako dobra prijateljica pravit ču se da ih ne čujem i pokazat ću im da sam i bolja i jaća od njih.sretan
Iako to ne želim nikom priznat jedva ćekam poćetak škole da vidim kakvi su novi profesori koji bi trebali doć u našu školu. ma ustvari ja se radujem školi samo zato što mi je ovo zadnja god u osnovmoj školi!sretan Tako da bi ovu školsku god trebavala provest što bolje mogu i nikome neču dopustit da mi upropasti ovu god.
znam da ste u ovom postu više oćrkivali o početu školske god. sli sam u ovom postu progovorila o problemukoji me več dugo mući. I zbog ćega ne volim ić u školu. Žao mi je ako sam vas razoćarala sa ovim postom. To bi bilo sve za danas. šaljem vam veliki poz mah

petak, 04.09.2009.

škola poćinje a što je sa knjigama?

Hay ljudi! ovaj Post pišem iz solidarnosti prema ostalim ućenicima.Škola poćinje 7.9. 2009. tj ovaj pomedjeljak, i kao da to nije dovoljno što poćinje naše mućenje( testovi ispitivanja ućenje).Ove god roditelji sami kupit knjige plus za srednjoškolce moraju platit prjevoz.Vlada nas školarce fino zaj.Mislim bilo bi ok da su lani na poćetku školske godine obavjestili roditelje da će ove god sami morat kupovat knjige i plaćat prjevoz. A ne tek na poćetku 7 mj jer roditelji se nisu stigli pripremit za taj trošak.Ja se pitam kako će knjige kupit roditelji koji ne rade ili imaju više školaraca? i da ućitelji govore da treba ućit a iz ćega ćemo ućit kad je sasvim jasno da knjige u knjižarama neće bit na vrjeme? svjesna sam da ovaj post neče ništa peomjenit al svejedno.. E da neki ravmatelji su pokazali dobru volju i pomogli roditeljima nabavit knjige.
Image Hosted by ImageShack.us

Btw ja uoće nisam spremna za školu. zakaj vlada nije odgodila poćetak školske god za tjedan,,dva? jeste li vi spremni za školu? Eto to je sne za danas ćao

srijeda, 02.09.2009.

ima li smisla uopće pisat ovaj blog??

Haj ljudi ovaj post pišem jer nisam sigurna dali ima smisla pisat ovaj blog. Blog sam osnovala 29.3.2009. Do danas san objavila 30 postova. Na početku sam pisala o problemima koja nas okružuju. Sad mi blog služi kao ispošni vendil i pišem o ljudima koji mi znaće. Po komentarima vidim da ovaj blog baš nema puno ćitatelja. Pa se pitam dali ima snisla pisat ovaj blog? I kako da privućem više ćitatelja. ako itko zna odgovore na ova pitanja neka piše u komentarim. Eto to bi bilo sve ta danas ćao. mah

utorak, 01.09.2009.

cinestar

Haj ljudi! upravo sam se vratila iz cinestara u rjeci. Bila sam u cinestaru sa svojim timom koji je pobjedio u kvizu za dan škole. To je bila nagrada. vodila nas je ućiteljica koj je vodila spomenuti kviz(moja razrednic).
Image Hosted by ImageShack.us
Gledali smo 3D crtani film nebesa. bilo je super. ali ja baš i nisam primjetila previše 3d efekat. Ja bi opet u kino.Bilo je pre pre dobro. Eto nez kaj da više napišem. poz za sve koji ćitaju ovaj blog(iako takvi nema puno)mah

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.