Seks obicaji u Srbiji! - Stvarne djevojke

subota , 22.12.2018.

Bizarni svadbeni običaji za koje nećete verovati da su postojali u Srbiji










Click here: Seks obicaji u Srbiji!






SNOHAČENjE Podrazumjeva seks između snahe i svekra. To uglavnom ide na dušu uvek seksualno vrlo slobodoumnim Francuzima, pa tako čak 27 odsto njih priznaje da su se upustili u ovaj oblik zabave. Sve devojke bi isprobale sve muškarce i obrnuto, i svi bi nosili maske.



Seks obicaji u Srbiji!

Običajima ni tu nikad kraja, tako recimo tast i tašta mladoženjini stavljaju dukat u čašu crnog vina i to neku poveću, pa kad mladoženja popije vino može da uzme dukat. Ovaj je običaj, koji potiče iz vremena slovenskih zajednica, bio je rasprostranjen na području Pomoravlja i u Vranju, gde se prenosio s kolena na koleno.



Seks obicaji u Srbiji!

STRNDŽANJE: Ovo je najbizarniji seks običaj u Srbiji! Da li biste ga i vi probali? (VIDEO) - Tada bi se obično stanovnici nekog vlaškog sela našla u pećini u kojoj je gorela vatra, pa bi se svi ljubili i dodirivali. SORORAT Radi se o braku udovca sa svastikom.



Seks obicaji u Srbiji!

Prvi među njima je običaj pod nazivom snohačestvo ili snohačenje. Ovaj običaj je podrazumevao seksualno opštenje svekra i snahe u seoskim sredinama. Potiče iz vremena slovenskih zajednica. Taj neobični seksualni običaj je bio rasprostranjen kako u području Pomoravlja, tako i u vranjskom području, gde se prenosio s kolena na koleno. Prastari običaj kolektivnog društvenog seksa obavljan je u određenim prilikama i zbivanjima kao ritual. Potiče od starih balkanskih naroda i Slovena. Kod Srba se praktikovao u patrijarhalnim seoskim skupinama pčinjskog kraja. U sebi nosi elemente ritualnog seksa nasleđenog od tračkih plemena i starih naroda iz drevne starine. U vreme svadbenog veselja, dok se u potpunosti nije oblikovao svadbeni ritual, u svadbenoj ekstazi nije se vodilo računa ko je sa kim seksualno opštio. Naime, to je bilo pravo bega ili ređe age da provede jednu noć s budućom ženom svog kmeta mladom i seksualno privlačnom , nakon čega bi je predao dalje kmetu, iako se ovo moglo izbeći plaćanjem izvesne sume novca. Ovaj običaj je bio na snazi do kraja 19. Pre oslobođenja od Turaka u vranjskim selima, a i na celom jugu Srbije, praktikovali su se brakovi između srodnika, kako po muškoj, tako i po ženskoj liniji i među srodnicima po tazbini. Takođe je bio prisutan i brak između ritualnog srodstva - kumstva. Zajedničko svim ovim brakovima je pojava incesta. Taj običaj je bio zasupljen podjednako i među seoskim i među gradskim stanovništvom. Često se brak sklapao između muškarca maloletnika i odrasle devojke. Ženidba maloletnika s odraslim i zrelim devojkama najčešće je praktikovana iz ekonomskih razloga ili radi dobijanja radne snage.



Uskrsnji obicaji, Idvor 2014
Foto: Telegraf Imale su slobodu da zavode i da budu zavođene. Na dan svadbe gosti se okupljaju i kod mlade i kod mladoženje. Verenikova majka daruje buduću snaju uglavnom bogatim nakitom. Takođe, jedna jedna zanimljiva priča dolazi iz porodične kuće devojke po imenu Rajo. U egzibicionističkim igrama sa sobom Egipćani koji nisu bili faraoni mogli su da uživaju na festivalu boga Mina. I onda bi krenula akcija. Predstavlja jedan od najbizarnijih običaja a prosto rečeno predstavlja milovanje, ljubljenje, maženje između mladića i djevojaka koji nisu u vezi. U vreme svadbenog veselja, dok se u potpunosti nije oblikovao svadbeni ritual, u svadbenoj ekstazi nije se vodilo računa ko je s kim seksualno opštio. Nekada je bio običaj da se mladoženjini gosti cenkaju za mladu, tražeći novac. Povorka zatim okićenim kolima odlazi u opštinu i crkvu.

[Strażnica Zwiastująca Królestwo Jehowy|Zena trazi muskarca za sexs|Kako započeti dopisivanje s curom]






Oznake: Bizarni, svadbeni, običaji, za, koje, Nećete, verovati, da, Su, postojali, u, SRBIJI:

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.