Erotske price swingeri - Susretit će se u sredini

petak , 21.12.2018.

Zadnji aktivni članovi za dopisivanje










Click here: Erotske price swingeri






Ljubio sam njene vruce bradavice dok me ona stezala nogicama i on sve jace prodirao u nju. Nevjerojatan vrhunac potresao mi je cijelo tijelo dok su te nepoznate ruke koje su mi pruzile toliki uzitak, sada laganim dodirima smirivale moje uspaljeno tijelo.



erotske price swingeri

Ubrzali smo jos jednom nas ritam,samo se culo mljackanje njene pickice kako udara u moja jaja,nase dahtanje... Znala sam da ce, ako legnem na taj stol i ako me on pocne masirati, to vrlo brzo privuci publiku. Svi kazu da sam sex bomba. Lela je uzivala misleci samo na sebe.



erotske price swingeri

Zadnji aktivni članovi za dopisivanje - Zavirila sam u roditeljsku sobu i videla tatu kako sedi na ivici kreveta i na podu majku kako mu pusi.



erotske price swingeri

Erotske priče, swingeri, nakon lijepog i vatrenog piknika na obližnjem jezeru, na kojem smo ja i žena uživali sa bračnim parom sa kojim smo se družili i na kojem smo se uveče dobro pojebali jedni pred drugim. Taj vikend svi smo uživali u svakoj minuti seksa pred drugim ljudima i bili napaljeni do maksimuma tako da smo se dogovorili da sledeći vikend dođemo na isto mjesto na kampovanje. Mi smo imali veliki šator za 4 osobe, a oni veliki karavan tako da su tehnički problemi u startu bili riješeni. Krenuli smo prijepodne i ubrzo stigli na isto mjesto gdje smo bili prethodni vikend. Malo jezerce sa čistom vodom i veliki hrast nedaleko od obale su jednostavno mamili da se tu provede dan. Odmah nakon dolaska izbacili smo stvavi iz auta i postavili šator. Čitav dan smo proveli u hladovini hrasta i kupanju u toploj vodi jezera. Uveče smo naložili malu vatricu ispred šatora i posjedali oko nje. Drugi posjetioci su već bili otišli tako da smo ostali sami na obali. Nije nam dugo trebalo da počnemo da se pipkamo i dirkamo jedni pred drugima. Mira je izvadila Ivin kurac iz šorca i počela da ga liže i puši pred nama istovremeno svlačeći svoje gaćice i izlažući svoju oblu, tvrdu guzu našim pogledima. Ja sam svukao gaćice ženi i spustio glavu među njene noge tražeći jezikom njenu pičkicu. Lizao sam joj klitoris povremeno uvlačeći jezik u njenu picu koja je obilno puštala svoje slankaste sokove. Dok sam to radio ona je dirala i stezala rukama svoje sise koje je u međuvremenu oslobodila odjeće. Ubrzo je glasno svršila hvatajući me za kosu nabijajući svoju pičku na moje lice. Mira je prokomentarisala da je i njoj veliko zadovoljstvo kada je Ivo oralno zadovolji i da voli osjetiti jezik u svojoj pici. Ja sam u međuvremenu ustao, skinuo šorc i stao ispred moje žene nudeći svoju nabreklu kurčinu njenim ustima. Kleknula je ispred mene i počela da mi puši kurac dok su njih dvoje iz neposredne blizine posmatrali. Mira je sjedila pored Ive i lagano rukom trljala njegov kurac, a...



Erotske priče 2017
Zeljela je da idemo kod mene,naravno da sam prihvatio tu njenu zelju. Ostali smo to popodne lezeci na suncu i uzivali u tom danu,a navecer smo prije polaska jos jednom ovo sve ponovili. Odluku o prvoj posjeti swinger klubu donijeli smo zajedno. Krenuo je da joj ga nabija sve jače i brže. Bili su druzeljubivi i lepo smo u drustvu provodili sa njima vreme.

[Irc chat bosnia|Sex sa magarcem|Cure dana video]






Oznake: Zadnji, aktivni, članovi, za, dopisivanje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.