Karma u ljubavi - Brzog datiranja

utorak , 15.01.2019.

Karmičke ljubavne veze










Click here: Karma u ljubavi






Potencijal svakog živog bića je bezgraničan, a da li želimo da ga aktiviramo i upotrebimo,odluka je svakog od nas. Ako Saturn dolazi iz 8. Nastupa naše procjenjivanje partnera i sebe, naše oplakivanje iluzije i htijenje da se vratimo u topli krevet slatkih laži.



karma u ljubavi

Pojam srodnih duša se ispituje sa različitih aspekata: naučnici ovo objašnjavaju biohemijom i hormonima; antropolozi mitovima i instinktima; astrolozi zvezdama. Seksualna iskustva se doživljavaju kasnije, a ona prva su uglavnom problematična, teška i traumatična. I ja je pitam: Pa u kakvoj sam ja karmickoj vezi sa njim kada me je namucio i zednu preko vode prevodio?



karma u ljubavi

Karmičke ljubavne veze - Moj brat je rodjen sa oziljkom u predelu srca u obliku srpa. To može biti u vidu osećaja da će se nešto značajno dogoditi, neke vrste radosti ili nadahnuća, čak i umetničkog, egzaltiranih osećanja kojima se ne zna uzrok.



karma u ljubavi

Zašto neki ljudi uvek imaju sreće u ljubavi dok drugi privlače negativna ljubavna iskustva jedno za drugim? Da li je to samo slučajnost? Iz perspektive reinkarnacije i karme ne postoji slučajnost; sve se događa s razlogom. Doživljavamo ljubavnu sreću ili nesreću zbog naše ljubavne karme. Neko s dobrom ljubavnom karmom možda je u prošlim životima u odnose ulazio s integritetom, ljubavi i saosećanjem. Neko s lošom ljubavnom karmom možda je u prošlosti delovao nepošteno, sebično, ljubomorno ili pohlepno. Međutim, pre nego što se osetite krivim za bilo koju lošu ljubavnu karmu, važno je da shvatite da smo svi mi bili dobri i loši u prošlim životima. Naime, moguće je imati lošu ljubavnu karmu zbog osećaja krivice ili ljutnje iako nismo učinili ništa loše. Deluje čak i onima koji ne veruju u reinkarnaciju. Jednostavno usmeravanjem pažnje, bilo da je stvarno ili simbolički, na davno zaboravljene karmičke razloge za bilo kakvu neostvarenu ljubav ili životno iskustvo, može biti dovoljno da prekine negativan obrazac zauvek.



Karma - Ljubavi mi daj (2003')
Ovo znači da je osoba u prošlom životu zanemarivala porodicu, decu, roditelje. Osoba koja pati u vezi uvek više voli a patnja je i dokaz da je na pravom putu da o sebi nešto nauči. Cijeli Svemir je jedno jedinstveno djelovanje koje vodi zakon pravednosti. Ovaj izraz je preuzet sa Istoka i predstavlja put koji duša mora da pređe da bi u ovoj inkarnaciji nešto naučila, uradila što u prethodnom životu nije. Ta veza je bila za mene izuzetno teska. Ne možemo u ljubavi tražiti izlaz ako nismo prihvatili unutrašnjost kao jedinu referencu. Ako bi se protivila tome i osudivala one preko koje joj karma isporucuje patnju ili ako bi i dalje prema njima imala negativan stav, ne bi mogla da se oslobodi pritiska karme. E, pa, suština zakona karme jeste da svako biće snosi posledice sopstvenih dela. Ako ne usmere energiju na pravi nacin, ili izaberu pogresnog partnera lako sebi mogu da upropaste zivot. Nocu bi im ulazila u sobu, navodno se plasila da bude sama. U regresiji vidi sebe kao prelepu devojku. Za vreme ovakvih perioda razdvojenosti,bez obzira na duzinu njihovog trajanja,obe osobe se osecaju veoma usamljene,prazne i nekompletne.

[Posao zagreb dubrava|Sex video smoking|Dame za susrete]






Oznake: Karmičke, ljubavne, veze

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.