03.04.2008.

Bušman u Zagrebu



Da skratimo priču: traži se dobrovoljac da ubije idiota. Neće biti neke koristi od toga, mandat mu je ionako pri kraju, ali gušti su gušti. Mislim, ako ima neki pravi, dobar i sposoban tip koji zna i može koknuti ga zašto ne?

Zapravo nema razloga pustiti takvog idiota da živi. Ništa dobro ni od njega ni od Amerike došlo nije niti neće.

Ove gluposti da ne treba referendum oko ulaska u NATO i još veće gluposti da MORAMO u Europu mogle bi biti sprijećene i time bi konačno neke koristi bilo i od Bušmana.

Komentari (1) | Print | # | 12:02

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>



< travanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off?

Opis bloga

Za sve one koji se bore protiv globalizacije, države, vlade, glupih ljudi i nemoralnih svećenika, za sve koji bi zabranili prodaju loše pive, kupovinu neispravnih matičnih ploča za računala i piratskih DVD-a sa lošom slikom. Za pravdu, istinu i jeftine cipele. Za pravo glasa kada su u pitanju odstreli političara i druge stoke. Za narod, za Tita i partiju karata sa frendovima. Za sve vanzemaljce koji sramežljivo lete iznad nas i boje se sletjeti jer bi mogli najebati. Za sve one koji su starnicu http://www.val.hr/php/ stavili u Favorites ili Bookmarks i ne srame se toga. Za moju ženu koja mi brani igranje igrica na računalu uz nadu da će biti transformirana u čisto svjetlosno biće puno ljubavi i razumijevanja. I za mog sina koji još ne sluti što ga sve čeka kada odraste i kakve budalaše ima za roditelje.

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Znanje