Nocni zivot zale godine - Susretit će se u sredini

ponedjeljak , 24.12.2018.

Forum Klix.ba










Click here: Nocni zivot zale godine






Steta sto se medijski ne eksponira, vec je zivot posvetila meni, sestri i bratu, ali to je njen izbor u kojem smo mi svakako bolje prosli od nje. Kada sam studirala preracunavala sam cene u koliko hrane i cigara moze da se nakrpi za neku sumu, kada sam se udala koliko plocica i laminata mozemo da kupimo za pola plate... Planiranje puta unapred štedi i vreme i novac, a odličan primer jeste i doplata za dodatnu torbu u jednom ili u oba pravca.



nocni zivot zale godine

I slazem se i ne sa ovom pistaljkom. Osim toga, Božić je sebi podigao platu za 30. Autobusi za Taormini idu na svakih 20 min.



nocni zivot zale godine

Ugostitelji protiv zabrane muzike posle 22 sata - Rekao joj je isto ono sto je mene mucilo, zasto ga muce sa tom diplomom kada su ga uvezli zbog nje, da li ce ikada uspeti da je sredi i da radinu struci...



nocni zivot zale godine

Snimljeno uživo Noćni život - band za sve vaše prigode. Grupa Anđeli Požega - Ne ide vino bez harmonike COVER. Pojacaj, pojacaj - Nocni zivot. Željo moja najslađi otrove - Noćni život Aj haj show. Idem kući, a već zora - Noćni život. GRUPA NOĆNI ŽIVOT - MIX NARODNE MUZIKE. Zbog tebe - Noćni život. Digitalna Kokoš - Štapić Bobi. Miroslav Ilic - Nemam vremena da zivim - Audio 2017 HD. Grupa Mystic ,Ne ide vino bez harmonike, cover Bane M.




Ali to nije njena stvar, ona se uglavnom za svoje izborila, ostala je da se pronadje samo ta jedna sitnica u zivotu,LJUBAV, neko sa kim moze da se deli i uspeh i neuspeh, dobro i zlo, neko ko ce razmisljati svojom glavom i svojim srcem i biti vredan i pametan kao ona... Da li je i vas utisak da se sve vrti oko dva skupa hotela na plazi, a da plaza nije ocaravajuca? Dok god poštuje neko normalno vreme dolaska kući, nema nikakvih problema što se solo izlazaka tiče. Ovaj drugi zavrsio je neki koledz ali se odlucio da krene drugim putem, ima svoju firmu za moleraj i pripremu zidova, radi svakog dana u svom ford kamioncicu, kupio je novu kucu u novom naselju gde sa svojim mackom deli 4 sobe i koju je uredio najnovijim stvarima po svom ukusu, za voznju po gradu kupio je mercedes... Dok studentkinja u Parizu hoće tako zarađivati, i sjediti sa kolegom koji je noć prije gledao kako gola pleše na predavanjima i čekaće je momak poslije predavanja. U neka doba dodju u fazi da ti psuju siri spisak jarana, jaranica, raju jer u kuci vise vide komsije nego svoje dijete Realno treba znati nekada uzivati i sa malim i sve ne mora biti megalomansko da bi covjek izgurao cejfove, jednostavno ko ne zna ni sebi, ne zna ni drugima... Kao ti - Parni valjak 19.

[Trazim zenu za brak u njemackoj|Sexy Oglasi Novi Sad|Napaljene gospodje]






Oznake: Zaledi, grijeh, usnama

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.