Larin izbor Epizode - Lijepe djevojke

subota , 19.01.2019.

Larin izbor










Click here: Larin izbor Epizode






Lara govori Leili da će Dinko preuzeti krivicu, što Leilu potpuno slomi dan uoči njenog vjenčanja s Lucijanom. Jakovu se učini da vidi Dinka i napada konobara. Lara je zatočena u, za nju, stranom elitnom svijetu dalmatinske aristokracije.



Larin izbor Epizode

Nela je u šoku. Jaša shvaća da njegova obitelj nije ono što je mislio o njima kada je kao mladac odlazio u Ameriku. Jakov ipak uspijeva probuditi Dinka, koji ga natjera da mu vrati pištolj ako želi saznati gdje je Lara. Jakov i Nikša nailaze na Alena.



Larin izbor Epizode

Larin izbor - Popularnost serije vinula je mladu zadarsku glumicu u zvjezdane visine, a gotovo ne postoji osoba u zemlji, ali i šire, koja ne poznaje lik nježne, romantične, ali i borbene Lare Zlatar. Leila se vraća u Krčmu i shvati da je David pobjegao od kuće.



Larin izbor Epizode

Autor: Jelena Popović-Volarić Redatelj: Robert Orhel, Kristijan Milić, Tomislav Rukavina, Mladen Dizdar, Milivoj Puhlovski Scenarist: Tomislav Hrpka, Milijan Ivezić Glumci: Ivan Herceg, Doris Pinčić, Ecija Ojdanić, Frane Perišin, Jagoda Kumrić Sezona: Epizoda: 75 Dinko se sažali nad očajnim Alenom. Alen iskorištava priliku i ponovno predlaže Dinku da prodaju brod, te ga Dinko otjera. Kike moli Laru da se vrati u kuću Zlatar te ona pristaje. Između Ane i nje opet izbija svađa i Lara uspije izvojevati prvu manju pobjedu. Jakov obeća Nikši da će ostati uz njega bez obzira na sve i pomoći mu da pronađe Karmen. Jakov i Nikša nailaze na Alena. Jakov obavještava Dinka da se Leila probudila, te Dinko inzistira da se vrate u Split što prije. Jakov odbija jer želi pronaći Karmen te on i Nikša zaključavaju očajnog Dinka u kabinu. Alen ih obavještava da je našao Karmen te se Alen, Nikša i Jakov daju u potragu. Međutim, uoči ih policija i prisiljeni su bježati. Alen pada i žrtvuje se za svoje prijatelje. Lucijan se useljava u Šimunovu kuću, planirajući krenuti očevim stopama.



Larin izbor Ep 171
Nakon što Lara i Leon sklope novi posao, Nikol je puna entuzijazma jer će dobiti prvu prliku da se dokaže kao Leonova asistentica. Lara dolazi do daha. Larin izbor-Sezona 2 - 149 ep. Tonči ni ne sluti što se krije iza Lucijanovih laži. Larin izbor 163 epizoda sadržaj online Karmen dovodi svoju staru prijateljicu da vidi što je Ognjenu. Nova sezona ima i novu uvodnu špicu s već poznatom pjesmom 'Providenca' autora Tončija Huljića koju su otpjevali Petar Grašo i Tonči Huljić, te ćemo prije svakog novog uzbudljivog nastavka vidjeti atraktivne kadrove glavnih glumaca na setu svima dobro poznate krčme. Dinko odlazi u Lucijanov stan, no tamo ne zatiče nikoga te odlazi k Lucijanu u zatvor tražiti pomoć. Iza portreta stoji Šimun, tajanstveni muškarac koji je došao u Split po Nelu, te joj šalje njenu sliku što nju ostavlja u šoku. David Bilić Gostujuće uloge Podrobniji članak o temi:. Shvati da više nikad neće imati istu kvalitetu života kao prije, te da je srčanu manu naslijedio od oca.

[Cure za jednu noc split|Agencija za upoznavanje So sweet|Gole stare gospođe]






Oznake: larin, izbor, sve, epizode, Sadržaj, gledanje, online, besplatno

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.