< | lipanj, 2006 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv
hahaha Jagode operite i razrezite na pola. Isto napravite sa kiwijem, samo njega narezite na malo manje dijelove jer je veci od jagode . Onda vam treba jedna konzerva kolutica ananasa, koje zvadite iz soka i prerezite napola. Ananas poprskajte secernom glazurom i stavite u zamrzivac na nekoliko min (cca 5min). Nakon 5 min izvadite ananas iz zamrzivaca i zajedno sa svim vocem posusite na kuhinjskoj krpi ili jos bolje na onom kuhinjskom papiru (oni na kolutu, kao wc samo dupli ) Kada ste voce posusili, napravite raznjice redom koji vam pase Stavite na tanjur i malo poprskajte sokom od ananasa, pomijesanim sa limunovim sokom (jedan limun je dosta) i ukrasite kuglicom sladoleda od vanilije i/ili slagom. Mali savijet: Okus jagoda mozete pojacati ako ih perete u litri vode u koju stavite 1 jusnu zlicu vinskog octa. Eto nije tesko , a jako lijepo izgleda na tanjuru, a naravno i ukusno je. Dobro za neke prigode ili za razveseliti nekoga na brzinu |