Dobrodošli na Swing Klub - Pronađite djevojku

srijeda , 26.12.2018.

Kettlebell Klub Sparta Zagreb










Click here: Dobrodošli na Swing Klub






Nemaš pojma koliko njih padne na moj šarm I nabije se na moj kurac. Ne dajem odmah broj, to se podrazumeva tek kad steknem poverenje. Chat sa drugima smo propustili jer smo se vratili prostorijama na spratu :- - nabolji dokaz da je mesto podobno za ostvarenje svog osnovnog cilja?! O swinganju iz ugla stručnjaka Swinganje nije način za vraćanje Ijubavi u život O ovoj uvijek zanimljivoj temi razgovarali smo sa Klementinom Nuk-Vuković psihologom koja nam je ukazala na određene rizike ovakvog načina praktikovanja seksualnog života.



Dobrodošli na Swing Klub

Kažu da su bili u nekom drugom klubu,provod im bio užasan i da im ne bi propao vikend dodju kod Kristijana,da nastave i koliko toliko spasu swingersku noć... Interes za ljetovanja u kampovima, krstarenja, susrete na jahtama ne jenjava, jer ovo je idealan način za spajanje ugodnog i korisnog. Godina: 33 Iz: Bec-Beograd Status: u vezi Opis: Zovem se Bojan živim u Austriji, često sam poslom u Srbiji, zato sam se odlučio za gej oglase, kako bih lakše našao nekog ok gey lika, sto voli ko ja da se slika. Napravio sam ga s jednom obožavateljkom, to je moja ljudina, a inače, nema devojku — uz zagonetni osmeh uvlači nas u priču.



Dobrodošli na Swing Klub

sonjabgd - Nisu napadni i nasilni.



Dobrodošli na Swing Klub

Provod ovde možete otprilike zamisliti kao odlazak kod ortaka na žurku u vikendici. Ni maloj, ni velikoj. Ni mnogo lepoj, ni mnogo ružnoj, neupadljivoj dvospratnoj kući na usnuloj, u mrak utonuloj periferiji Novog Sada. Ovo je mesto na koje večeras izlazimo, odnosno, mesto u koje ulazimo. A ulaz je 3. Svaki sprat ima po jedno kupatilo sasvim pristojno. U prizemlju je uredjen prostor za presvlačenje. Njega, ispostaviće se, gosti ne koriste. Večeras ih je petnaestak — raspoloženi, komunikativni i ljubazni - ali obučeni. A baš bi neke rado videli raskomoćene... I atmosfera bi bila prisnija. U prvim danima po otvaranju kluba bilo je pokušaja da se uvede dress-code, ali su se gosti opirali. Sada, kada se formirala stalna ekipa, klub će se vratiti ovom, u svetu oprobanom konceptu. Oni su se potrudili da nam veče uspe. Chat sa drugima smo propustili jer smo se vratili prostorijama na spratu :- - nabolji dokaz da je mesto podobno za ostvarenje svog osnovnog cilja?! Zaključak: nudi sve što je potrebno da se za male pare lepo provedete, na čistom mestu i u društvu normalnih ljudi! Rekli smo Kristijanu da ćemo predstaviti njegov klub i pitali ga jel ima nešto što bi voleo da preskočimo ili da u tekstu istaknemo? Biće to poruka za kraj! Isto važi i za parafraze tekstova. Kopiranje pojedinih pasusa ili čitavog teksta moguće je isključivo uz našu izričitu pismenu saglasnost. Mnogo toga bih ja rekao,a mislim da su reci posle ovog komentara suvisne. Mogu reci da sa vasom posetom klubu mi se vratila volja da radim jos bolje i istrajnije. Kao sto sam i rekao otvorili smo klub iz ljubavi za okupljanje istomisljenika,a desilo se da nisu bas svi iskreni,a pogotovo dobronamerni. Uf,bio je to tezak period... Hocu da vam se od srca zahvalim na svim pohvalama,a pogotovo na tome sto ste bili realni. Znamo mi da ima jos dosta stvari da se sredi,ali uz podrsku i ljude kao sto ste Vi mi idemo napred. Hvala,s postovanjem Kristijan i Brankica Sve više se dokazuje da kod Kristijana ne važi pravilo-Dodji,vidi,uzmem ti pare pa idi-... U poslednje vreme sve češće se dešava da parovi dolaze posle ponoći prošle i pretprošle subote. Kažu da su bili u nekom drugom klubu,provod im bio užasan i da im ne bi propao vikend dodju kod Kristijana,da nastave i koliko toliko spasu swingersku noć... U pravu su SCNC,ima dosta parova koji dolaze kod Kristijana i još uvek nisu sigurni i definitivno ubedjeni da su doživeli stvarno extra provod i onda, definitivno im ništa nije definitivno pa se vraćaju po još ne bi li se uverili da provod može biti toooliko opušten... A nepoverljivih i sumnjičavih,uvek je bilo i biće. Naš savet vama je da odete do Kristijanovog swing kluba,verujem da ćete naći i po neku zamerku : ali isto tako verujemo da će vam provod biti nezaboravan....



Kevin Na swing - Down the Line
U prvim danima po otvaranju kluba bilo je pokušaja da se uvede dress-code, ali su se gosti opirali. S godinama rada mijenjale su se generacije, ukusi pa tako i programi u SOKOLU. Može se razviti jak osjećaj krivnje i osude svog ponašanja, iako s druge strane to nekome može biti dodatni način da se osjeća oslobođen okova. Oni su se potrudili da nam veče uspe. Dobro, de, nije baš da nas nije zagolicalo... Partner koji je podložniji želi samo po svaku cijenu sačuvati brak i svoga partnera. Ovo je mesto za opuštanje, ljudi ovde dolaze da se oslobode svih tabua, da se opuste, druže — priča nam Sale. Rekli smo Kristijanu da ćemo predstaviti njegov klub i pitali ga jel ima nešto što bi voleo da preskočimo ili da u tekstu istaknemo? A ulaz je 3.

[Erotski oglasi Srbija: Srbija oglasi|Dame za druzenje vinkovci|Irc chat bosna]






Oznake: Pogledajte!, profile, prijavljenih, swingera

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.