Kako poslati sliku preko vibera? - Susretit će se u sredini

srijeda , 26.12.2018.

Viber: kako poslati fotografiju?










Click here: Kako poslati sliku preko vibera?






Nakon instalacije aplikacije ona sama u imeniku vašeg telefona nalazi osobe koje već koriste ovu uslugu preko broja njihovog telefona. Možete slati tekstualne poruke, fotografije i videa. Opciju označavanja ljudi na fotografijama možete uvijek napraviti ulaskom u album, odabirom klikom na uredi album — uredi slike. Unapred zahvalni na razumevanju.



Kako poslati sliku preko vibera?

Moramo dodati i to da gotovo svi ozbiljni proizvođači telefona kao što su HTC, LG, Sony, Samsung, iPhone itd. Zatim dodirnite naprijed opcija. Ako te nemaju u imeniku, neće ni dobiti obavijest.



Kako poslati sliku preko vibera?

Mob&IT - Odabirom ove funkcije automatski ćete biti preusmjereni na tekst box gdje možete upisati svoj odgovor. Nakon toga sam pronašla sličice dva čovečuljka, koja su se odlično preslikala, upravo zato što nisu imala tamnu pozadinu, a možda i zbog dimenzije.



Kako poslati sliku preko vibera?

U sustavu iOS 10 i novijem značajkom obilježavanja na fotografije možete dodati npr. Da biste dodali tekst, dodirnite , a zatim odaberite da bi se pojavio tekstni okvir, da biste se potpisali ili da biste prikaz uvećali. Ako ne želite poslati fotografiju, u gornjem desnom kutu fotografije dodirnite. Ako ne želite poslati videozapis, u gornjem desnom kutu dodirnite. Možete odabrati i videozapis koji ste već prije snimili. U razgovoru porukama dodirnite. Kad budete spremni za slanje videozapisa, dodirnite. Da biste odustali, dodirnite. Da biste ga poslali, dodirnite. Da biste audioporuku reproducirali, dodirnite je. Da biste audioporuku spremili, ispod nje dodirnite Zadrži. Aplikacija Poruke briše audioporuke nakon dvije minute. Pomaknite se prema dolje pa u odjeljku Audio poruke dodirnite Istječu, a zatim odaberite Nakon 2 min ili Nikad.



SLIKE I CRTEŽI SA VIBERA
Tapnite ovu ikonu i dobit ćete nekoliko opcija za slanje slike. Slanje fotografije na video, možete učiniti cijeli mnogo više s Facebook Messenger. Ona sadrzi nekoliko postova u kojima je obradjena vecina stvari koje su vazne i veoma korisne. Jednostavno unesite razgovor i razgovor koji želite proslijediti. No, ako je korisnik već naučio kako se fotografiše, sledeća stvar koja će mu biti potrebna je prebacivanje fotografija i video zapisa sa telefona na računar. Zatim dodirnite naprijed opcija. Koristite li vi Viber? Kopirajte ga i nalepite u računar gde god vama odgovara.

[Web stranice za dopisivanje|Sezonski poslovi za zene u inostranstvu|Platforme za pisanje bloga]






Oznake: forum, Klix.ba

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.