Udovice za udaju - Datiranje za seks

nedjelja , 23.12.2018.

Bračne ponude










Click here: Udovice za udaju






Kako su tada u selu mnoge žene udovice, selo je prozvano Udovice. Oglase često daju i oženjeni koji za druženje u strogoj diskreciji traže gospođe udovice, ali i udate žene, te djevojke. Ali dok do toga ne dođe, držaće časove jezika preambicioznim direktorima preduzeća i nezainteresovanoj omladini. Tu je danas izvor Zmajevac.



udovice za udaju

I ako jeste, kako je zalutao u stvarnost? Ime: Fransis Godiste: 1971 Grad: Zrenjanin Zanimanje: nema, ceo zivot domacica Opis: Udata u paorskoj kuci, nije bilo potrebe da bilo sta radim, osim tu po kuci da pomazem radnike, kuvam ruckove. Oglase često daju i oženjeni koji za druženje u strogoj diskreciji traže gospođe udovice, ali i udate žene, te djevojke. Na klupi u parku ona upoznaje Bena i rađa se ljubav.



udovice za udaju

MISTERIJA SELA U SRBIJI KOJE KRIJE STRAŠNU TAJNU: U njemu su skoro sve žene UDOVICE! (VIDEO) - Bez obzira koliko ste mladi, za mene, niste previse mladi ukoliko trazite starijeg coveka za Brak. Zanimljiv je i oglas jednog inostranog penzionera, koji traži gospođu, domaćicu, apsolutno bez djece ili nerotkinju, striktno za brak.



udovice za udaju

Ime: Fransis Godiste: 1971 Grad: Zrenjanin Zanimanje: nema, ceo zivot domacica Opis: Udata u paorskoj kuci, nije bilo potrebe da bilo sta radim, osim tu po kuci da pomazem radnike, kuvam ruckove. Iako je bilo svega, i para i putovanja, nekako se ostala uskracena zaromantiku i intimu. Muz uglavnom umoran od previse posla, samo se baci u krevet i zaspi. Evo i sad ja lezim sama u dnevnoj i mazim se … Treba mi podrska … Hajde.. KONTAKT: Ime: Gabi Godiste: 1969 Grad: Pirot Zanimanje: sekretarica Opis: Radim kao sekretarica dugi niz godina. Iskreno pomalo dosadan posao, al ok, ide staz, zdravstveno. Kada nije sezona onda prodje dan a da telefon ne zazvoni… Dosla sam na ovaj sajt jer zelim da mi sati brze prodju. Da li hoces da mi posaljes sms? Kada me vide pomisle — to je to — ona ima sve. Pa donekle su u pravu. Imam SKORO sve … Razvedena sam jer me je ostavio — razlog — preambiciozna. Nisam imala nikog od tada, sada me sve vise hvata zelja i nostalgija za svim. Ne znam da li mogu. Ne smem sebi da priustim jos jedan neuspeh.



Licni oglasi upoznavanje.mp4
Muz uglavnom umoran od previse posla, samo se baci u krevet i zaspi. Ne znam da li mogu. Imam SKORO sve … Razvedena sam jer me je ostavio — razlog — preambiciozna. Subota od 22h Avala Šuplja Stena. Tu je i još jedan potencijalni preljubnik koji traži gospođu udovicu, za druženje na duže staze, i to u strogoj tajnosti. Bez obzira koliko ste mladi, za mene, niste previse mladi ukoliko trazite starijeg coveka za Brak. Kada me vide pomisle — to je to — ona ima sve. Vaši inozemstvo oglasi ili inostranstvo oglasi su potpuno besplatni i ovde se oglašavaju srpska dijaspora, bosanska dijaspora, hrvatska dijaspora i domovina. Za razliku od njega, jedan mladić je u potrazi za ozbiljnom Romkinjom, a kome uopšte ne bi smetalo ako ona ima dijete.

[Besplatni plavi oglasnik broj telefona|Dijete povratilo| SABINA 45 METKOVIC]






Oznake: brane, ponude

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.