Misionarske poze - Datiranje za seks

srijeda , 26.12.2018.

Šest poza koje ćete obožavati










Click here: Misionarske poze






Ovaj klasičan ljubavni položaj je savršen za one koje vole osjetiti snagu muškog tijela. Tako da je penis pri penetraciji, umjesto gore, usmjeren prema dolje. Lotos Lotos je poza u kojoj su partneri okrenuti jedan prema drugom, noge su im isprepletene i žena sjedi muškarcu u krilu. Prema njegovim kolegicama, ovo su ženski favoriti: 9.



misionarske poze

Možete i da sednete na ivicu stola i da vam on priđe između nogu, pa da ih onda obmotate oko njegovog struka. Ta će poza ženi omogućiti bolju kontrolu nad penetracijom i partnerovim pokretima. Za komotniji položaj i jači užitak žena može jednu nogu ispreplesti si njegovom i olakšati mu kretnje.



misionarske poze

Misionarska poza opasna po život? - Potrebno je da legnete na ivicu kreveta ili stola, još bolje , te da ispod guze stavite jastuk kako bi malo izdigli taj deo tela.



misionarske poze

Seks, Foto: shutterstock 1 Nije vizuelno stimulativna Kada ste u misionarskoj pozi, ne možete da vidite ništa od akcije. Muškarci su vizuelna bića i koliko god da je romantično da gledate jedno drugom u oči, njih to ne stimuliše. Oni će vas gledati u lice satima tokom večere, ali kada je seks u pitanju, žele da vide vaše nago telo. Bukvalno bilo koja druga poza im to i omogućava. Potrebno je uložiti dosta truda, a on možda nije raspoložen za to. Tako su verovatno vaši roditelji imali seks. Možda to neće baš tako izgledati u vašim očima, ali u njegovim hoće. Može da ih stavi ispod vašeg tela ili pored, ali njemu to nije prirodno, a položaj kao da radi sklekove je tek nezgodan! U misionarskoj pozi muškarac mora uvek da vas ljubi po licu i vratu ili da smisli nešto drugo. Mada bi mogao samo da bulji u vas, ali to vam se sigurno ne bi dopalo!



Larin izbor - Nela i Zoran u kancelariji
Ipak, za drugeznalo se i tada, a zna se i danas, a svoje posebno mesto među njima misionarska poza nije zauzela zbog prednosti u fizičkom smislu, mada se upravo u samom položaju i krije istina o njenoj posebnosti. U ovoj varijanti žena diktira tempo ali muškarac može učestvovati podizanjem zadnjice. Ova poza daje vam više kontrole i ritma od misionarske, a njemu daje odličan pogled na vaše tijelo. Predlažemo da probate za još veći užitak. Penetracija je savršena Nije previše duboka, nije previše plitka - baš kako treba. Jedna od najčešćih poza za seks jeste misionarska poza u kojoj je žena ta koja leži na leđima raširenih nogu, a muškarac je nad njom i to svi znamo. Muškarac je taj koji u ovoj pozi ima kontrolu i diktira intenzitet. Još jedan od pozitivnih aspekata koje Tripadam poza nudi je činjenica da oboje dobijate maksimalan dotok krvi u erogene zone zbog seksualne aktivnosti. Osećaj će biti jači, jer je u ovo poziciji sa nogama gore, vagina uža. Misionarska poza je poza u polnom odnosu u kojem žena leži na leđima, a muškarac ležeći potrbuške penetrira u nju, jedna od najpoznatijih i najčešćih poza kod većine parova. U ovoj se pozi on vrlo lako može da zaustavi kad seks postane previše intenzivan i napravi malu pauzu, pa potom nastavi. Doktori tvrde da su povrede mišića najčešće prouzrokovane zbog nezagrejanosti tela, pa bi bilo dobro da pre seksa uradite blago zagrevanje koje će vas pripremiti za ovaj fizički napor, jer je seks neka vrsta treninga koji umara vaše telo i koji ubrzava rad vašeg srca.

[Upoznavanje sajtovi|Uprava za indirektno / neizravno oporezivanje BiH|Kako zaraditi novac na kladionici bingo]






Oznake: 9, POZA, u, seksu, koje, morate, isprobati

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.