Posao u beogradu - Vukovar

utorak , 18.12.2018.

Posao u development timu Playerhunter-a: iskustvo rada u startupu u Beogradu!










Dating Site: Posao u beogradu






Playerhunter ima jasan cilj , znanje i radnu etiku globalnog startup-a koji pokreće zajednička motivacija: razvijanje nove profesionalne društvene mreže koja će dostići nivo najvećih socijalnih mreža koje danas poznajemo. Imao sam šansu da napredujem, i video mnogo oko sebe kako napreduju, rad i trud se zaista isplate i cene.



posao u beogradu

Da li mislite da ste napredovale? Kompanija od prvog do poslednjeg dana plaćala sve kao što piše u ugovoru, sve beneficije po zakonu ispoštovane. Plata se isplaćuje bez greške određenog dana u mesecu.



posao u beogradu

Posao u development timu Playerhunter-a: iskustvo rada u startupu u Beogradu! - Neke kompanije čak zabranjuju prekovremeni rad.



posao u beogradu



Simulacija intervjua za posao - Studenti Visoke Turističke Škole u Beogradu
Mark Zuckerberg je imao zanimljivu ideju, ali na početku sigurno nije zamišljao da će Facebook dostići globalni karakter koji će koristiti milioni korisnika. U Playerhunter-u sam zapocela na poziciji asistenta u marketingu pa sam zatim presla na poziciju administrativnog tehnicara, i to je upravo ono sto mi se dopada jer ovde imamo priliku da naucimo i upoznamo razlicite poslove i da steknemo siroko znanje. Aleksandra: S obzirom na to da se kompanija kontinuirano razvija i raste, cesto se otvaraju nove pozicije pa samim tim smatram da mogu da napredujem i dalje. Podršku smo dobili i od premijerke Ane Brnabić , Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu, Ministarstva omladine i sporta, kao i od Sportskog saveza Srbije. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld. Plate iznad proseka u Srbiji, oni koji se žale su uglavnom ljudi koji ne žele da rade i ne cene ono što imaju. Ako ne misliš da je tako nešto moguće u Srbiji, onda ne znaš za jedinstvenu priliku da se zaposliš u Development timu Playerhunter-a. Takođe mi je preko Trizme bio isplaćen veliki broj prekovremenih sati. Playerhunter ima jasan cilj , znanje i radnu etiku globalnog startup-a koji pokreće zajednička motivacija: razvijanje nove profesionalne društvene mreže koja će dostići nivo najvećih socijalnih mreža koje danas poznajemo. Mi smo spremni, a ti? Priznanje za naš dosadašnji rad, pružile su nam brojne svetske organizacije i stručni magazini koji nas svrstavaju u top 50 najinovativnijih svetskih startup-ova , a jedna od poslednjih u nizu jeste i nagrada portala E-kapija — Aurea 2018 za tržišni potencijal.

[Les reine du shopping speed dating cindy|Casual dating fr overlay|Sex oglasi brcko]






Oznake: NCR, d.o.o., Beograd

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.