Letovanje crna gora budva - Stvarne djevojke

utorak , 01.01.2019.

Crna Gora, Letovanje 2018










Click here: Letovanje crna gora budva






Unutar starog grada se nalaze brojne galerije, šoping centri, barovi i ugodni restorani i gde se miris mora i pržene ribe prepliću se sa zvucima muzike. Popusti -deca do 2 godine gratis nemaju ležaj ;deca od 2 do 12 godina u pratnji jedne odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi 25%; dvoje dece u pratnji jedne odrasle osobe po 50% svako; dete od 2 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi 50%; treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju 10%. Naravno u prvom planu su morski specijaliteti uz koje su nezaobilazni masline i vino. Budva je najveće letovalište Crne Gore, grad pozorišta i festivala, mesto najlepših plaža i luksuznih hotela.



letovanje crna gora budva

Crna gora leto 2018, ponuda agencije Fibula. Sadržaj hotela: Restoran, aperitiv i snek bar, poslastičarnica, dve banket sale, frizerski i kozmetički salon, parking i ostali sadržaji za ugodan odmor i zabavu. Usponi velikih mediteranskih kultura obeležili su duh ovog grada, koji se oseća i danas, kada je Budva izrasla u jedinstveni turistički biser ovog dela Jadrana.



letovanje crna gora budva

Crna Gora - Posebna priča je noćni život po kome je Budva takođe poznata, njene ulice i trgovi žive do duboko u noć i ako se prepustite budvanskoj večeri i krenete za ritmom koji vam srce diktira i sigurno će vam se dogoditi sjajna zabava. Značajni turistički objekti se nalaze unutar mletačkih zidina iz 15.



letovanje crna gora budva

Crna Gora je popularna destinacija mnogih turista. Letovališta Crne Gore zapljuskuje Jadransko more. Crna Gora je poznata po jedinstvenim plažama i malim uvalama i tirkiznoplavim morem, sa mediteranskom klimom koju odlikuju sunčani dani. Crnogorska obala ima više regija: Boka Kotorska, Budvanska rivijera, Barska rivijera i Ulcinjska rivijera. Neka od letovališta u ponudi su: Budva, Bečići, Rafailovići, Petrovac, Tivat, Risan, Prčanj, Bigovo, Baošić, Bijela, Herceg Novi, Igalo, Bar, Ulcinj, Čanj, Sutomore, Šušanj, Utjeha... Pored letovališta zanimljive turističke destinacije u Crnoj Gori su manastir Ostrog, Lovćen - nacionalni park sa mauzolejem Petra II Petrovića Njegoša, Cetinje koje je stara prestonica, Skadarsko jezero i planina Durmitor. Crna Gora je od 1991. Do letovališta Crne Gore možete stići sopstvenim prevozom, autobusom i avionom. SOPSTVENI PREVOZ Ukoliko se odlučite da do letovališta u Crnoj Gori stignete sopstvenim prevozom najbliži put Vas vodi preko Valjeva, Užica, Zlatibora i Prijepolja do graničnog prelaza Brodarevo. Granični prelaz Brodarevo- Dobrakovo radi bez prestanka 24 časa dnevno. Vozilima registrovanim na teritoriji Republike Srbije nije obavezan zeleni karton za ulazak u Crnu Goru. Nakon graničnih formalnosti put vodi preko Bijelog Polja, Mojkovca i Kolašina prema glavnom gradu Crne Gore - Podgorici i dalje prema letovalištima. Podgorica je udaljena od Novog Sada 485 km, a od Beograda 440 km. Informacije o redu vožnje i cenama autobuskih karata objavićemo naknadno. AVIO PREVOZ Do letovališta u Crnoj Gori možete stići letovima iz Beograda do aerodroma u Tivtu ili Podgorici. Let na relaciji Beograd - Podgorica traje oko 40 minuta, dok na relaciji Beograd - Tivat traje oko 45 minuta. Turistička agencija M A E S T R A L Petra Drapšina 31 21000 Novi Sad Tel: 021. Takođe, postoji mogućnost da dođe do promene programa i cene, a da administrator nije u mogućnosti da trenutno izmeni ponudu. Molimo Vas da proverite tačnost podataka kontaktirajući agenciju.



Pool party Budva - Montenegro 2016
Proteran iz Tebe stigao je u ove krajeve na volovskoj zaprezi i osnovao Budvu. Područje oko grada, duž obale, poznato je i kao Budvanska rivijera. Tu su takođe dva ribarska naselja, i , koja svojim lijepim plažama i tihim noćima ovom delu Jadrana daju romantičnu notu. Osnovao ga je hercegovački mitropolit Vasilije, čije se mošti i nalaze u ovom manastiru. Kameni reljefi u dosluhu sa legendama čuvaju priče o drevnoj romansi, o ljubavi jačoj od života i od smrti.

[Muškarac traži muškarca|Pomagala za sex|Trazim decka rijeka]






Oznake: crna, gora

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.