Kako zaraditi na kladionici - Pronađite djevojku

subota , 29.12.2018.

Dragan iz Loznice ubija na kladionici. Svakog meseca uzima hiljade evra, i tvrdi kako to može svako! (FOTO)










Click here: Kako zaraditi na kladionici






VAŠ JEDINI IZDATAK OSIM POČETNE INVESTICIJE 300dinara JE VAŠE VREME! Kakav god bio ulog i koeficijent, bitno je da se poštuje sistem.



Kako zaraditi na kladionici

Kakva prilika za samo 250 din 50 din za svakog od 6 osoba napisanih na listi. Uzmite to ovako: Ako ste posteni, program ce se nastaviti i novac koji dobivaju mnogi drugi doci ce i do Vas. Stvorite od sebe svojevrsnu zvijezdu, bez da ikoga kopirate.



Kako zaraditi na kladionici

Info - Mnogo udruga rado plaća velike svote novca za kvalitetne liste. MOLIM VAS ZAPAMTITE da ovaj NAČIN ZARADE ostaje uspešan zbog ISKRENOSTI I POŠTENJA učesnika i njihove pažljive posvećenosti uslovima.



Kako zaraditi na kladionici

U nekom određenom razdoblju moguće je ostvarivati profit. Pravo pitanje je međutim kako biti u plusu u konačnici. Da bi mogli zaraditi na kladionici i iskoristiti 1x2 tipove u svoju korist, važno je da ste većinu svojih oklada u pravu. Da većinu, jer na koji god način igrali sigurno ćete i griješiti, a tada odlazite u minus. Zbog toga je važno imati strategiju klađenja koja će vas držati u plusu. Ovisno o koeficijentu kod svake pojedine oklade koju uplatite, biti će dovoljno da ste pogodili barem u 50% oklada koje uplatite. Ako je koeficijent lošiji, onda će biti potrebno da pogodite i do 70% oklada koje poduzimate. Najbolja strategija kako bi ovo ostvarili i održali se u plusu, je slijedeća. Uvijek se kladite sa istim iznosom po pojedinoj okladi. To znači da ćete npr. Kladite se sa najmanjim koeficijentom koji vam donosi profit u slučaju da pogodite 60% oklada. To će u pravilu biti koeficijent od 2. Ovaj listić nema veze sa ovom gore računicom i služi samo kao primjer sreće. Ovakvo što možete koji put i pogoditi ali trebate imati puno sreće da bi ovako dugoročno zaradili. Dakle, bolje je da se suzdržite od ovakvih igara i da budete dosljedni u svojoj strategiji. U sklopu strategije možete igrati i sa manjim ili većim iznosom, odnosno sa manjim ili većim koeficijentom. Preporuka je da se igra sa najmanjim profitabilnim koeficijentom jer zapamtite, što više parova igrate to ćete prije pogriješiti. Kakav god bio ulog i koeficijent, bitno je da se poštuje sistem. Uvijek isti ulog i isti koeficijent za svaku okladu!! Ovako ćete na duži rok biti profitabilni. Morate dakle pogoditi 50-70% vaših oklada. Kako ostvariti ovakav postotak dobitaka? Prvi je da sami vrlo detaljno prikupljate informacije o pojedinim utakmicama i mečevima te da tako igrate na što sigurnije parove. Ako budete oprezni i dobro se pripremite prije nego uplatite pojedinu okladu onda ćete vrlo vjerojatno uspjeti pogoditi 60% oklada. Drugi način je da jednostavno nađete na internetu ljude koji su se već dokazali da u dosta visokom postotku pogađaju na kladionici. Kako bi vam to bilo što lakše, na slijedećem linku možete naći vrlo dobre i pouzdane prognozere i tipstere: Dakle kada pronađete neke ljude koji već ostvaruju dobitak u 50-70% slučajeva onda možete pratiti njihove parove i kladiti se na iste. Ako dakle i pogriješite u 40% slučajeva, opet ćete ostvarivati profit uz poštivanje pravila klađenja koja su maloprije iznad prikazana. Korisni 1x2 linkovi - Besplatni email servis 2016.



Kako zaraditi lakse novac u kladionici?
Posaljite tih 6 koverti na sledeće adrese: 1. Dalje, pravi test Vaše teorije da uvek pobeđuje bolji mogao bi biti na nekom sajtu koji podržava online klađenje. Osim ako stvarno želite igrati golf, prodajte te palice dok još nešto vrijede. I fizika , ali ne ona koju učimo u školi,nego nešto tipa : zašto sunce svijetli a ne izgori ,što je to crna rupa i takve stvari........ Ako zelite poslati drugaciji clanak, uvek cete imati taj dokument koji mozete obradjivati. Nema kvake to je to. Koja je tvoja metodologija procjene rezultata?

[Sexy donje rublje online shop|Jebacina i seks|Chat soba srbija]






Oznake: info

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.