Ljubav i mrznja - Đakovo

petak , 18.01.2019.

Ljubav, a ne mržnja










Dating Site: Ljubav i mrznja






Sad bi čovjek pomislio da je to neki jeftini klišej iz filmova, ali u tom trenutku nešto se događa. Juno zna ili barem naslućuje da su glavešine ubili Hektora zbog ničega. Besmisao i apsurd situacije u kojoj su se našli i još besmislenija i apsurdnija Hektorova smrt.



ljubav i mrznja

Sad se pitam, je li to samo privid, fatamorgana, ko je ovdje lud? Ovaj komentar sam napisao 2014. Profesorica Jurić opisuje je kao nestabilnu te ju po psihološkom profilu smješta u rizičnu skupinu djece.



ljubav i mrznja

Ljubav, a ne mržnja - Sad se pitam, je li to samo privid, fatamorgana, ko je ovdje lud? To nam je odmah dano do znanja u onoj kratkoj sceni na groblju.



ljubav i mrznja



Ljubav i mrznja 54 epizoda CELA
Drugi broj i u prošlosti i u sadašnjosti direktno nastavlja priču započetu u prvom broju. Dio koji se u ovom broju odvija u prošlosti manjim dijelom nastavlja s prikazom obuke siročadi započetom u prošlosti iz prethodnog broju. Upozorenje, spojleri: Ako je prošlost u prvom broju bila napeta, moralno i emocionalno angažirajuća, ovdje ni budućnost nimalo ne zaostaje. Da sam citao kao klinac ovaj strip mastao bih o njemu definitivno. S druge strane, priča i dalje ne nudi ništa što ranije nismo imali priliku vidjeti u brojnim drugim pričama slične tematike. Kako je cijeli odred siročadi, nastavno na događaje iz prošlog broja, uspio osigurati teritorij i podignuti kamp na neprijateljskom planetu, Džonas predlaže glavnom zapovjedniku da on i Žuno izvide teren i probaju uloviti barem jednog neprijatelja za potrebe istraživanja. U narednim brojevima će oba vremenska tijeka zauzimati jednak broj stranica. Sad se pitam, je li to samo privid, fatamorgana, ko je ovdje lud? Iako je u svakom broju jedan dio priče smješten u prošlosti, a drugi u sadašnjosti, svih 12 epizoda čine jednu veliku priču s jakim kontinuitetom. Ali opet, nema vremena za iščuđavanje jer je sve puno krvoločnih aliena i koljačina počinje. Ustvari cijela ova epizoda je posvećena Juno, koja je najviše osakaćena provedenim vremenom u trening-bazi.

[Dating guns by serial number|Old white man dating site|Dating in riverside california]






Oznake: ljubav, a, ne, mržnja

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.