Prvi sex iskustva - Susret s djevojkom

nedjelja , 23.12.2018.

Seks s nevinom devojkom!










Click here: Prvi sex iskustva






Počeli smo se ljubiti, dirati, skidati i došli do seksa. Iako možda mislite da će vam najbolja drugarica dati najbolji savet, istina je da u ovakvim situacijama ipak treba da se obratite stručnjaku. Ovo krva­re­nje ni­je is­to kod svih de­vo­ja­ka, a kod ne­kih može čak i sa­svim da izos­ta­ne. Najčešće ni mladićima ni devojkama ne uspeva iz prve… Da li će da boli?



prvi sex iskustva

Čula sam njegove isprekidane uzdahe koji su me još više palili. Prvo sto sam navela jeste da ona to uradi kada bude spremna a ne da to uradi jer se ocekuje, zbog pritiska duge veze ili najgluplje od svega sto su i drugarice uradile.



prvi sex iskustva

Magazin - Znam da nema nikakvu polnu bolest..



prvi sex iskustva

Gubitak nevinosti predstavlja za svaku ženu, na neki način, ulazak u novi život. To je svakako događaj koji se pamti za ceo život. Dok su moje drugarice postajale žene na zadnjem sedištu automobila ili u parku ja sam maštala da to bude barem malo romantičnije. Ivan je bio divan. Poštovao me je i voleo. Čak posle četiri meseca našeg zabavijanja nijednom nije spomenuo da oće da se jebemo. Al ja znam da je želeo. Pokazivao je to pogledom onim nabreknutim stvorenjem u gaćama. Želela sam i ja. Bilo je toplo tog julskog dana. Odlučili smo da idemo na kupanje. Sunce, reka i čovek mojih snova. A šta ima lepše. Po običaju otišli smo daije od obale i ljudi. Sunce mi je golicalo telo poželela sam da se skinem ali se ruke nisu micale. Konačno sam skupila snage i skinula kupaći. Znam da i ti hoćeš. Al borba još nije bila gotova. Skočila sam za njim. Hladno milovanje vode povećalo je moju želju. Bradavice su mi se skamenile. Doplivala sam do njega i počela da ga ljubim. Uzvraćao mi je poljupce, milujući me po sisama, dupetu, stomaku — idemo napoije — rekao je. Znala sam da je gotovo. Sela sam na prečku od čamca, a on je kleknuo. Rekao ja da se ne plašim i zagnjurio glavu među moje noge. Osećala sam kako me njegov jezik golica. Bilo je divno, ali ja sam želela njegov kurac. Hoću da mi pušiš. Stavi u usta i sisaj. Radila sam kako je naredio. Zamišljala sam da je najlepša lizalica. Čula sam njegove isprekidane uzdahe koji su me još više palili. Legla sam, a on preko mene. Počeo je da me ljubi, ne bi li otklonio nervozu. Zavukao je ruku stavio u moju pičku. Ti si prva devica koju sam jebao — rekao je srećno. Osećala sam kako mi pička vlaži pod uticajem njegovih ruku. Izvadio je prste i u sledećem trenutku osetila sam oštar bol — Boli me, budalo. Izvadio ga je iz mene i pogledao me zaprepašćeno. Posle nekoliko sekundi ćutanja zamolila sam ga da nastavi. Nabijao me je polako i bol je postepeno išćezavala. Tada sam počela da osecam neke prijatne vibracije. Zagnjurio je glavu među moje sise lizao mi bradavice koje su od silnog uzbuđenja iskočile i očvrsle. Ustao je i legao na drugi kraj čamca. Naciljala kurac pravo u centar i sela. Oooooooooooooohhhhhhhhhhhhh… Njihala sam se na njemu ispunjavajući svoje telo malim bolom i ogromnim uživajnem. Nabojala sam se svom snagom i vrisnula od zadovoljstva kad mi je ugrizao bradavicu. Skočila sam s kurca i posle par sekundi videla njogovu spermu kako curi. Brzo sam se sagnula i pocela da je sisam. Sperma je bila topla njen opor ukus me je oduševio. Kada sam isisala i poslednju kap iz njega podigla sam glavu i srela se sa njegovim pogledom. Nasmejali smo se, i još dugo posle toga ležali zagrljeni i goli, izloženi toplom milovanju sunčevih zraka.



Moj prvi put
A očekivao sam da tu bude... Do tada smo se vidjeli vise puta i nekoliko puta pozdravili i svaki put se dugo,dugo gledali u oci. Uzvraćao mi je poljupce, milujući me po sisama, dupetu, stomaku — idemo napoije — rekao je. Granicu čine tvoje i njeno pristajanje ili ne pristajanje. U seksu ne treba raditi samo ono što ti ne prija. Uz njega će sve biti lakše, a ako je i vaša partnerica djevica, manje će je boljeti prodiranje penisa. Hladno milovanje vode povećalo je moju želju. Ova mala količina vam sigurno neće naškoditi. I tako se dogodilo moje seksualno buđenje, s poprilično starijim frajerom! Djevojka nije spremna na taj cin i to on postuje ali su u zadnje vrijeme sve cesci razgovori o tome. Imao sam i priliku da se susretnem sa devojkama koje su nevine ali im je himen jako rastegljiv i tokom malo grubljeg seksa tek pukne.

[Programi za spijuniranje vibera|Gole mlade mame|Oglasi sa slikom bih]






Oznake: kako, sam, izgubila, nevinost

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.