Poslovni i protokolarni engleski - Stranica za upoznavanje

ponedjeljak , 24.12.2018.

Poslovni i protokolarni engleski










Click here: Poslovni i protokolarni engleski






Pripremite se za učestvovanje na međunarodnim sastancima i zasedanjima. Savladajte uspešno čak i jezik diplomatije.



Poslovni i protokolarni engleski

Od tog trenutka vrši se priprema vaše pošiljke koja će vam biti poslata u navedenom roku informacije o vremenu pripreme i slanja možete dobiti od našeg operatera. Naučite kako da vodite poslovni sastanak i napišete važan govor.



Poslovni i protokolarni engleski

ENGLESKI JEZIK - POSLOVNI 1, prirucnik - Naučite kako da vodite poslovni sastanak i napišete važan govor.



Poslovni i protokolarni engleski

Od tog trenutka vrši se priprema vaše pošiljke koja će vam biti poslata u navedenom roku informacije o vremenu pripreme i slanja možete dobiti od našeg operatera. Celokupan iznos se plaća unapred, a prilikom preuzimanja narudžbine ne plaćate ništa. Pripremite se za učestvovanje na međunarodnim sastancima i zasedanjima. Naučite kako da vodite poslovni sastanak i napišete važan govor. Savladajte uspešno čak i jezik diplomatije. CD sa brojnim primerima svih poslovnih pisama koja bi vam ikada bila potrebna!! Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: , Ostali naslovi iz oblasti: 2008; latinica; 24 cm; 192 str. Pripremite se za učestvovanje na međunarodnim sastancima i zasedanjima. Naučite kako da vodite poslovni sastanak i napišete važan govor. Savladajte uspešno čak i jezik diplomatije. CD sa brojnim primerima svih poslovnih pisama koja bi vam ikada bila potrebna!! Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: , Ostali naslovi iz oblasti: Izdavač: Mladinska knjiga; 2008; latinica; 24 cm; 192 str.



English for Job Interview
Naučite kako da vodite poslovni sastanak i napišete važan govor. Naučite kako da vodite poslovni sastanak i napišete važan govor. CD sa brojnim primerima svih poslovnih pisama koja bi vam ikada bila potrebna! Savladajte uspešno čak i jezik diplomatije. Pripremite se za učestvovanje na međunarodnim sastancima i zasedanjima. Uz knjigu dobiva se Cd s 23 uzoraka pisama na engleskom jeziku. Pripremite se za učestvovanje na međunarodnim sastancima i zasedanjima. Savladajte uspešno čak i jezik diplomatije. CD sa brojnim primerima svih poslovnih pisama koja bi vam ikada bila potrebna! CD sa brojnim primerima svih poslovnih pisama koja bi vam ikada bila potrebna!! Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Pripremite se za učestvovanje na međunarodnim sastancima i zasedanjima.

[Sex kontakti mailom dopisivanje|Sex u travniku|Lezbejske erotske price]






Oznake: engleski, jezik, &, Poslovni, 1, Prirucnik

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.