Napaljujuće poruke - Pronađite djevojku

ponedjeljak , 14.01.2019.

10 načina da ga u potpunosti izludite










Click here: Napaljujuće poruke






Mješajte mu guzovima pred očima i on će potpuno izgubiti razum. Kad je on otišao na posao, ona je zaspala, a probudile su je njegove poruke u kojima je govorio da jedva čeka nastavak i da ga čeka u krevetu jer će doći doma na ručak. I to što kažeš da u vezi nešto ne štima ako ti dečko prakticira cyber, ne mora značiti.



napaljujuće poruke

Neću se rastati bez obzira na sve. Iako su jeli brzo, nisu mogli dočekati da se zapute u spavaću sobu i dok su završili s obrokom, njoj nije trebala nikakva predigra. BTW-moj upravo jebe u kuhinji dok mi stara pravi špagete, a baka večera.



napaljujuće poruke

Seksi poruke su uglavnom laži - Administratorima se možete obratiti ovde: online alo.



napaljujuće poruke

Strahovitom brzinom prosto ti pocepam gacice i tvoja pica jako vrela i vlazna ceka da je radim rukama ili jezikom... Prihvatas moj novi nacin i prepustas se neobicnom uzitku. I spremna si cak i na jos vecu zestinu. Ali nisam ja toliko los i zao,samo zelim nesto novo. ZAtim uzmem jagode i tako ih utrljam po tvom telu.... Svukao sam se i ja potpuno gol.... Htela si mi skociti,ali sprecim te i morala si samo gledati i ocekivati. Svako od nas je mogao gledati drugo. Ti moj poludeli vulkan u svoj njegovoj velicini a ja tvoju malenu pikicu kako ti se dimi od uzbudjenja. Uzmem tvoju desnu nogu i pocnem jagodama da ti trljam prste i onda da ti ih lizem i sisam. Istovremeno stavim nogu na tvoju uzavrelu pikicu. U neobicnom orgazmu osecas kako imam debeo palac noge i kako te on sevi kao da je BiiiiP polnog organa,ali nije dovoljno dug koliko ti treba. Pa ipak ti je divno jer pozudno stezes misicima uzavrele i nabijas se na njega a zelja ti ne splasnjava vec se i dalje rasplamsava. Zamisli jedan takav uvod posle cega sledi neobuzdani i divlji sex medju nama,eto i to mi je jedna od tih pomalo neobicnih zelja. Dao sam i tebi da mi upoznas bezobraznika, da ga malo milujes,da se divis njegovoj velicini i skladnosti i da ga tek samo onako liznas i stisnes... Znas moj ce ludi vulkan tokom tvoje lude obrade rasti i postajati sve veci,sve deblji i nabubreliji ispunjen pozudom kao nikad u zivotu jer ce imati priliku da ponovo bude u zeljenoj,ali sada puno izdrzljiviji. Pruzis rukicu,stegnes mi ga da osetis kako pulsira u rukici i kako je vreo... Jako ti se svidja aaaaaaahhhhhh... I ja bih odmah usao u tebi,ali cekam da se igras sa mojim ludilom i da obradom izazoves u meni tako jaku pozudu da mi izvori zivota budu preplavljeni sokovima kojima bih hteo da te okupam..... On mi vec postaje nabrekao i vidis da je atletski gradjen,koliko dug toliko i debeo izgleda ti kao da je nabildan sav u misicima sto izazva odusevljenje u tebi da ga zeljnije obradis... Jako pozudno ti deluje moje nabreknuce... Tako si me ljubila i zadovoljavala po mom vulkanu da sam jecao od strasti od cega je i tvoja pozuda da se spojis samnom vec tako vrela i vlazna zelela u sebi duboko i jako moje pulsirajuce prisustvo ljubavi..... Ali pre toga ja pozelim da osetim usnama moju dragu i voljenu,kleknem medju tvojim neznim nogama da osetim mekocu tvojih butina na mojim ustima a da zednim jezikom polizem izvor strasti pun vrelih sokova.... Vec sam iznad tebe jako zeljan i neobuzdan.... Doziveli smo extazu tako jako i tako obilato da nam se cinilo da letimo u nebesa sladostrasca spojeni i slivljeni jedno u drugo. Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!




Pogledao sam prema njemu a u tom trenu on je vadio iz ladice pokraj kreveta kondome i lubrikant. Pljesnite ga Brzo ga pljesnite po guzi kad ste napolju s prijeteljima ili idete u bioskop. Stvarno si je dao truda i opustio sam se skroz. Kad su oboje bili gotovi i ležali zagrljeni, Adrienne je samo razmišljala o tome kako ne može vjerovati da je čeka još pet dana ovakvog divnog iskustva…. I zato ovi neki profitiraju. Muža uglavnom obavim, sve je brzo gotovo, navikla sam, pa o tome niti ne razmišljam. Ovaj dodir na frajere deluje napaljujuće jer tako vi možete da osetite njegovo telo. Sliku mu pošaljite SMS-on za vrijeme radnog vremena i bez ikakve poruke. Malo ih je širio i skupljao kako bi rupicu prilagodio svojem kurcu.

[Osobni oglasi Zagreb|Mercedes-Benz C-Class: News, Pictures & Videos.| Kako (prići, upoznati, zavesti, smuvati) devojku?]






Oznake: net.hr

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.