Masaža varaždin - Susretit će se u sredini

subota , 29.12.2018.

Slične ponude










Click here: Masaža varaždin






Price 34, Varaždin Masaža cijelog tijela 60 min 150 kn Masaža cijelog tijela 45 min 110 kn Masaža cijelog tijela 30 min 80 kn Masaža leđa, ruku i vrata 30 min 80 kn Masaža nogu i stopala 30 min 80 kn Masaža stopala 30 min 60 kn Masaža lica 15 min 30 kn Masaža lica + peeling 20 min 40 kn Masaža leđa + peeling 40 min 90 kn Peeling cijelog tijela 70 kn Anticelulitni tretman Masaža nogu i stražnjice 50 min 120 kn Masaža nogu i stražnjice 30 min 90 kn Limfna drenaža cijelog tijela 60 min 170 kn Limfna drenaža nogu 30 min 90 kn Limfna drenaža leđa i ruku 30 min 90 kn Aroma masaža cijelog tijela 60 min 180 kn Aroma masaža leđa 30 min 90 kn Dežurstvo na sportskom natjecanju 60 min 100 kn Cjenik je važeći od 01. Ako odaberete kupovinu cijeli iznos uplaćujete putem portala. Važna nam je Vaša privatnost i njena zaštita, stoga Vas u daljnjem tekstu želimo informirati o načinu korištenja kolačića na našoj internetskoj stranici, a sve kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo.



masaža varaždin

DOBROBITI ZA TIJELO 1. Ako zakasnite, a ponuda je još uvijek aktivna, javite nam se pa ćemo pomoći i omogućiti uplatu.



masaža varaždin

Slične ponude - Vruče točke stopala, kao što su prsti, potplati, oblik stopala te razne radnje, povezane s nogama — hodanje u potpeticama, visoke čizme, škakljanje, stupanje i hodanje po tijelu. Ili još bolje, odredite jedan dan u sljedeća 2 tjedna za sebe i još jednu dragu osobu.



masaža varaždin

Salon za masažu Figura Adresa1: Trg Ante Starčevića 7 , Zagreb, Hrvatska Adresa2: Varaždin, Bosanska 27 Kontakt podaci Telefon: 095 3540 013 E-mail: jadranka. Opis Stres je postao dio vaše svakodnevice? Mnogi se nađu u takvom položaju, ali premalo ljudi poduzme nešto u vezi toga. Recimo jedna antistres relax masaža ne bi bila na odmet kada se pronađete u takvoj poziciji zar ne!? Postoje mnogi načini suočavanja sa stresom, ali nekako nam je masaža baš po guštu. Ako i koristite neke druge metode, kao što su meditacija, joga, sport i ostali ispušni ventili, relax masaža se vrlo dobro nadopunjuje s tim. A kad dolazi pod stručnim rukama i uz odličan popust — onda je sve na svojem mjestu. Stres je dokazani uzročnik mnogih problema te se može manifestirati i psihičkom i fizičkim simptomima. A, ponekad odvode ljude i u ozbiljne medicinske probleme, a onda jedna obična masaža više ne pomaže tako dobro. Zato, ne dopustite si da vam stres uništava opuštenu budućnost. Krenite u rješavanje tog zla već danas narudžbom za terminu salonu za masažu Figura. Da ne bude zabune, ova masaža nije samo za one pod stresom. Ponekad čovjeku jednostavno treba gušt i zadovoljstvo. Bilo to nekim dobrim jelom, druženjem ili odlaskom u kino. Ili još bolje, odredite jedan dan u sljedeća 2 tjedna za sebe i još jednu dragu osobu. Rezervirajte se na neku fenomenalnu klopu u restoranu. Zatim svratite na opuštanje uz relax masažu, a poslije toga lagano otšćećite do kina na neki film po vašem guštu. Ne zvuči loše zar ne!?



Pokreni srce-spasi život
Vruče točke stopala, kao što su prsti, potplati, oblik stopala te razne radnje, povezane s nogama — hodanje u potpeticama, visoke čizme, škakljanje, stupanje i hodanje po tijelu. Osim uvodnog, opuštajućeg dijela kad se tijelo masira na klasičan način dlanovima, većina je masaže posvećena vašem spolnom organu. Salon radi svakim radnim danom od 11 do 19 sati te subotom do 13 sati. Savršen raj u troje i iznimna erotska masaža. Vaša je pažnja za vrijeme masaže preusmjerena na stimuliranje točno određenog dijela gdje se sva energija zgusti, a vaše osjećanje postane čisto, izoštreno i na višem nivou percepcije. Vrijeme trajanja: 45 min. Varaždin osnovan je 2004. Svjesni su toga posebno u Aromaviti — salonu za masažu u Varaždinu, s kojim vam je zdravlje nadohvat ruke. Ako ga za par trenutaka ne nađeš u svom inboxu provjeri da nije završio u neželjenoj pošti. Važna nam je Vaša privatnost i njena zaštita, stoga Vas u daljnjem tekstu želimo informirati o načinu korištenja kolačića na našoj internetskoj stranici, a sve kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo. Potpuna probuđenost jednog pojedinačnog čula pravo je iznenađenje za vaše cijelo tijelo i um te vas odvede daleko od svakodnevnih poplava i bombardiranja sa svih strana.

[Analno zadovoljavanje|Sex poze 69|Poslovna putovanja koriste se za efikasnije poslovanje ali i upoznavanje novih kultura ]






Oznake: Slične, ponude

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.