Brak i veze zene - Brzog datiranja

četvrtak , 20.12.2018.

Jedan dan života preljubnika: Neverni muževi i žene otkrivaju kako održavaju i brak i afere i kada je idealno vreme za tajni ljubavni susret










Dating Site: Brak i veze zene






Više od dve trećine preljubnika je u braku preko 10 godina, dok je 44 odsto njih izjavilo da su imali aferu koja je trajala godinu dana ili kraće. Podaci su pokazali da više od polovine preljubnika prekine posao kako bi se javili svojim ljubavnicima, dok 73 odsto njih to ne bi uradilo za supružnike. Zanimljivo je to što je 47 odsto njih reklo da su u kontaktu sa osobom sa kojom imaju aferu često i da se čuju jednom do dva puta dnevno, dok je 42 odsto njih toliko puta kontaktiralo i supružnike.



brak i veze zene

Zanimljivo je to što je 47 odsto njih reklo da su u kontaktu sa osobom sa kojom imaju aferu često i da se čuju jednom do dva puta dnevno, dok je 42 odsto njih toliko puta kontaktiralo i supružnike. Zanimljivo je to što je 47 odsto njih reklo da su u kontaktu sa osobom sa kojom imaju aferu često i da se čuju jednom do dva puta dnevno, dok je 42 odsto njih toliko puta kontaktiralo i supružnike. Noć je idealno vreme za zabranjene ljubavne sastanke.



brak i veze zene

Jedan dan života preljubnika: Neverni muževi i žene otkrivaju kako održavaju i brak i afere i kada je idealno vreme za tajni ljubavni susret - Podaci su pokazali da više od polovine preljubnika prekine posao kako bi se javili svojim ljubavnicima, dok 73 odsto njih to ne bi uradilo za supružnike.



brak i veze zene



Kada treba tući ženu? (Vidi opis)
Iako žive srećnim porodičnim životom sa supružnicima, njima fali nešto sa strane kako bi imali kompletnu sliku. Podaci su pokazali da više od polovine preljubnika prekine posao kako bi se javili svojim ljubavnicima, dok 73 odsto njih to ne bi uradilo za supružnike. Zanimljivo je to što je 47 odsto njih reklo da su u kontaktu sa osobom sa kojom imaju aferu često i da se čuju jednom do dva puta dnevno, dok je 42 odsto njih toliko puta kontaktiralo i supružnike. Većina onih koji su imali ljubavnika i ljubavnicu izjavili su da su ih najčešće kontaktirali tekstualnim porukama. Noć je idealno vreme za zabranjene ljubavne sastanke. Više od dve trećine preljubnika je u braku preko 10 godina, dok je 44 odsto njih izjavilo da su imali aferu koja je trajala godinu dana ili kraće. Ljubavnik ili ljubavnica su prve osobe na koje pomisle kada se probude.

[Online dating profile content|Blade dating site|Payday 2 matchmaking]






Oznake: jedan, dan, života, preljubnika:, Neverni, muževi, i, žene, otkrivaju, kako, održavaju, brak, afere, Kada, je, idealno, Vreme, za, TAJNI, ljubavni, susret

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.