Bistarac lukavac - Susretit će se u sredini

ponedjeljak , 17.12.2018.










Click here: Bistarac lukavac






Ova moderna ustanova će omogućiti korisnicima da iskuse sigurno, brižno i okruženje koje će im pomoći da dostignu svoj puni potencijal. Kako korumpiran portal,boze sacuvaj ,siri i podrzava SDA politiku i njene nazovi glavesine zatrovane mrznjom, nacionalizmom i kvazi patriotame koje pokradaju opstinu Lukavac duze vrijemei i mrznja prema onima svima koji nisu njihovi simpatizeri. U narednom peridou planirano je proširivanje smještajnih kapaciteta izgradnje novih sportskih terena za tenis, košarku i rukomet te unapređenje vanpasionske potrošnje.



bistarac lukavac

U Centru je za sada deset zaposlenih stručnjaka, a planiraju primiti još prijeko potrebnog kadra, s obzirom na to da se dosta tretmana radi individualno sa djecom. Sve jedni te isti koji komentarisu svaki post, svaku vijest objavljenu na ovom rekoh vec korumpiranom portalu, sve truli i pokvareni nacionalisti zbog kojih ovaj grad, drzava nemoze napredovati jer primitivci nevide da su glupe ovce koje njihovi vodje tj SDA lideri kji na osnovu ovih navedenih budala vec godinama uzimaju velike pare a budalama nista od tog nema a oni i dalje slijepo vjeruju u njihovu Naci-politiku trulu do srzi. U narednom peridou planirano je proširivanje smještajnih kapaciteta izgradnje novih sportskih terena za tenis, košarku i rukomet te unapređenje vanpasionske potrošnje. Vizija sa osnivanjem ovog centra krneula je nakon što je općina Lukavac ustupila prostor područne škole Bistarac Donji za ovu namjenu.



bistarac lukavac

- Više u prilogu RTV TK:. Naš Auto kamp Članovi smo u ADAC — najvećeg evropskog automobilskog društva se prostire na 20 000 kvadrata koji je pripremljen za postavljanje šatora i kamp kućica.



bistarac lukavac

Načelniče Deliću, kad misliš napraviti zbor građana u MZ Turija Gornja i Donja, MZ Mosorovac, MZ CErik itd. Mogu ti u organizaciji skupa pomoći Jakub i Adem Mahovkić — koji ionako ima roditeljsku kuću na samoj obali rijeke Turije- preko puta Gerinog restorana!!! A pa da znam- jel ono Adem ne umije da položi pismeni ispit kod tebe na onom konkursu koji si organizovao za prijem saradnika u Opštinskoj administraciji,- to je onaj konkurs sjećaš se na kojem si glumio Pitagoru lično i na kojem je onakći B. Jadan Adem zaboravio da će bit pitanja iz Pravnih nauka, on Rudarstvo i separaciju uglja spremao, jer ima čovjjek više tih fakultetaa pa se sjebao. Kako korumpiran portal,boze sacuvaj ,siri i podrzava SDA politiku i njene nazovi glavesine zatrovane mrznjom, nacionalizmom i kvazi patriotame koje pokradaju opstinu Lukavac duze vrijemei i mrznja prema onima svima koji nisu njihovi simpatizeri. Pa admin portala brise vecinu komentara koji sa punim pravom podrzavaju nacelnika Delica i njegove pratioce, ljude, narod koji ga je kao takvog izabrao da vodi ovaj nas Grad. Sve jedni te isti koji komentarisu svaki post, svaku vijest objavljenu na ovom rekoh vec korumpiranom portalu, sve truli i pokvareni nacionalisti zbog kojih ovaj grad, drzava nemoze napredovati jer primitivci nevide da su glupe ovce koje njihovi vodje tj SDA lideri kji na osnovu ovih navedenih budala vec godinama uzimaju velike pare a budalama nista od tog nema a oni i dalje slijepo vjeruju u njihovu Naci-politiku trulu do srzi. Spametujte se debili i otvorite oci i gledajte sad kako se vodi i bori za svoj grad. Toliko za sada Glup si skoro ko i delić lafinas borac,za grad Banoviće! To što Delić trenutno radi sa kupovinom medijske pažnje na ltk — info i na lukavacki. Relativiziranje tako jeftino njegove uloge i stalno pretvaranje u nekakvu žrtvu SDA ovih fanova itd. Jedino što mu se Deliću osim glavurde neviđene mora priznati jeste da je vrhunski manipulator! Jako dobro To radi, toliko dobro da će sva ta manipulacija kad maska spadne da mu se obije od onu nemilu glavu! To nije nikakva ni moja želja , niti mračna prognoza po njega, To je jednostavno za svakoga ko iole prati istorijska dešavanja logičan slijed događaja!!! Nema onog u istoriji do sad ko je zulum činio, a da … Read more ».



051216 TV Lukavac - Sajam domaćih proizvoda - Bistarac,2016
Organizatori i dobri domaćini, uz bogatu trpezu, gostima iz javnog, političkog, privrednog i vjerskog života Lukavca, uputili su poruke mira i tolerancije. Naš Auto kamp Članovi smo u ADAC — najvećeg evropskog automobilskog društva se prostire na 20 000 kvadrata koji je pripremljen za postavljanje šatora i kamp kućica. Organizatori skupa, na koji su pozvani predstavnici javnog života Lukavca, su MZ Bistarac Donji, UDiVDR-a HVO Lukavac, HDZ BiH OO Lukavac, MO SDP Bistarac Donji i Župa sv. Spomen obilježje planirano je za četiri borca od čega su tri pripadnici ARBiH, jedan pripadnik HVO-a, a tu je i narodni heroj Niko Ivanović. Preostaje nam reći, dobro došli u atraktivni turistički kompleks ONTARIO — JEZERO BISTARAC. Jedino što mu se Deliću osim glavurde neviđene mora priznati jeste da je vrhunski manipulator! Kod nas možete računati na stručan savjet, prijateljski odnos i spremnost na pomoć, kao i prikladnu prezentaciju robe, pogodnosti plaćanja te brzu obradu reklamacija.

[Hot line broj| Balkan Friends|Oglasi za upoznavanje dijaspora]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.