POGLEDAJTE FANTASTIČAN SPOT GRUPE ZANA ZA PESMU DODIRNI MI KOLENA 2017 - Brzog datiranja

petak , 21.12.2018.

mi - nova verzija! (video)










Click here: POGLEDAJTE FANTASTIČAN SPOT GRUPE ZANA ZA PESMU DODIRNI MI KOLENA 2017






Izvor: YouTube Podsetite se originalne verzije: Izvor: YouTube. Pop venčanje - duo Zana pred oltarom Pogledajte spot u kojem se pored Jelene, Nataše i Žike pojavljuju prijatelji i rodbina grupe Zana, kao i poznati poput Tamare Paunović, Olivera Mandića, Boška Jakovljevića i po prvi put se ispred kamera, pojavljuje i Marina Tucaković koja je i napisala tekst same pesme.



POGLEDAJTE FANTASTIČAN SPOT GRUPE ZANA ZA PESMU DODIRNI MI KOLENA 2017

U spotu se pored Jelene i Žike pojavljuju prijatelji i rodbina grupe Zana, kao i poznati poput Tamare Paunović, Olivera Mandića, Boška Jakovljevića i po prvi put se ispred kamera, pojavljuje i Marina Tucaković koja je i napisala tekst same pesme. U spotu se pored Jelene i Žike pojavljuju prijatelji i rodbina grupe Zana, kao i poznati poput Tamare Paunović, Olivera Mandića, Boška Jakovljevića i po prvi put se ispred kamera, pojavljuje i Marina Tucaković koja je i napisala tekst same pesme.



POGLEDAJTE FANTASTIČAN SPOT GRUPE ZANA ZA PESMU DODIRNI MI KOLENA 2017

mi - nova verzija! (video) - Pop venčanje - duo Zana pred oltarom Pogledajte spot u kojem se pored Jelene, Nataše i Žike pojavljuju prijatelji i rodbina grupe Zana, kao i poznati poput Tamare Paunović, Olivera Mandića, Boška Jakovljevića i po prvi put se ispred kamera, pojavljuje i Marina Tucaković koja je i napisala tekst same pesme.



POGLEDAJTE FANTASTIČAN SPOT GRUPE ZANA ZA PESMU DODIRNI MI KOLENA 2017

- 0: 65 B0:? - !LN70= >B:8=C;0AL =0 A?8=:C ABC;0.  - # =0A 2=87C @01>B0NB ;CGH85 ?@>3@0<<8ABK 2 <8@5.  2<5AB=K<8 CA8;8O<8 4065 1;87:> =5 ?>4>H;8 : <0B5<0B8G5A:>9 DC=:F88 <5=ONI53>AO >B:@KB>3> B5:AB0.



Jovana Janković - Dodirni mi kolena
Ovim singlom Žika i Jelena najavljuju novi album na kojem će će se naći ukupno devet starih pesama, u novim aranžmanima 21. Ovim singlom Žika i Jelena najavljuju novi album na kojem će će se naći ukupno devet starih pesama, u novim aranžmanima 21. Važe za jednu od najpoznatijih i najpopularnijih grupa na našim prostorima, a iza sebe imaju i više nego bogatu karijeru koja traje skoro 40 godina. Na albumu će se naći ukupno 9 starih pesama, u novim aranžmanima 21. Pogledajte spot i uživajte:. Ovim singlom Žika i Jelena najavljuju novi album koji će izdati za Magic records. Pop venčanje - duo Zana pred oltarom Pogledajte spot u kojem se pored Jelene, Nataše i Žike pojavljuju prijatelji i rodbina grupe Zana, kao i poznati poput Tamare Paunović, Olivera Mandića, Boška Jakovljevića i po prvi put se ispred kamera, pojavljuje i Marina Tucaković koja je i napisala tekst same pesme.

[Nives iz Osijeka|Bosanke za avanturu|Hrvatske erotske stranice]






Oznake: mi, &, nova, verzija!, video

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.