Izdavanje stanova beograd bez posrednika - Stranica za upoznavanje

utorak , 08.01.2019.

Oglasite Vašu nekretninu bez posrednika










Click here: Izdavanje stanova beograd bez posrednika






Svojina je subjektivno stvarno pravo iz kojeg proizilazi najviša pravna i faktična vlast na stvari. U ulici koja je trasirana još u rimsko doba, nudimo Vam luksuznu četvorosobnu salonsku nekretninu u maloj zgradi koja se nalazi na Velikom trgu i koja potiče iz doba Bečke secesije. Prostor se sastoji od 2 kancelarije, čajne kuhinje i mokrih čvorova sa delom za odlaganje garderobe, kao i dela za server sobu.



izdavanje stanova beograd bez posrednika

Fasada, gradnja i oprema stanova su iznad nivoa na toj lokaciji... Funkcionalan raspored prostorija u stanu. Korisnici portala se sami direktno preko platforme dogovaraju oko detalja kupovine ili izdavanja određene nekretnine.



izdavanje stanova beograd bez posrednika

izdavanje stanova bez posrednika novi beograd - Koji je način grejanja? Stambeni objekat ima prilaz sa dve strane,obezbedjen parking i prikljucen je na gradski vodovod i kanalizaciju.



izdavanje stanova beograd bez posrednika

Prvo pravilo koje važi kod iznajmljivanja dobrog i povoljnog je — biti najbrži. To znači kupiti oglase veče pre izlaska i pozvati one koji se čine najprihvatljivijima. Prilikom gledanja stana svakako ponesite depozit. Vlasnike stanova poseti i po nekoliko potencijalnih zakupaca dnevno, tako da biste bez željenog stana mogli ostati u vrlo kratkom roku ukoliko se kandidat nakon vas pojavi s pripremljenom kovertom. Traženje po oglasima u sekciji stanovi Beograd-bez posrednika je uglavnom traumatično iskustvo. Podstanari su u potrazi za svojim kutkom prepušteni vlastitoj snalažljivosti i pregovaračkim veštinama. Scenario na koji ne moraju nužno pristati, ali koji je ipak najčešći, jeste prihvatanje suludih uslova stanodavaca. Oni se, pak, prema svojoj sekundarnoj nekretnini odnose kao prema zlatnom rudniku koji, bez ikakvih ulaganja, otplaćuje kredite i školuje decu u inostranstvu. Od Vas očekuju da plaćate popravke svih kvarova, a prepravke enterijera ne dozvoljavaju. Za početak, najvažnije je zauzeti odlučan stav prilikom prvog razgovora sa stanodavcem i obilaska stana. Gazda će se postaviti kao da on Vama čini uslugu time što Vam je ustupio svoj krov nad glavom. Ali ne padajte na taj trik, Vi njemu za isti taj krov plaćate. Ne zaboravite da je odnos u tom trenutku potpuno ravnopravan, i da možete insistirati na krečenju stana pre useljenja ili ne pristati na pravilo o nepušenju ako ste okoreli pušač. Najbolje je nastupiti sa otvorenim kartama jer prećutkivanje nekih životnih navika može samo dovesti do sukoba u budućnosti. Ipak, nemojte nikada direktno otkrivati čime se bavite, tj. Kad zovete telefonom, uvek sve zvuči super. Pre pregleda stana napravite popis svih detalja koji Vas zanimaju ili bi Vam mogli stvarati problem. Ukoliko pronađete neke nedostatke, insistirajte na njihovom uklanjanju ili pokušajte dogovoriti nešto nižu cenu jer ćete Vi ulagati u adaptaciju. Ima li posuđa i posteljine? TV je od vlasnika ili trenutnog podstanara? Što je s telefonskim priključkom i internetom? Koliko tačno iznose mesečne režije? Koji je način grejanja? Podstanari sa nešto dužim stažom se slažu da je stan u zgradi puno bolje rešenje od onog u privatnoj kući. Nenajavljene posete su znatno ređe. Dogovorite sa stanodavcem dolazak u stan jednom mesečno, na predaju stanarine i odrezaka računa. Da budemo pošteni, ni stanodavcima nije lako. Kultura nam je takva da tuđe ne čuvamo i ne održavamo. U slučajevima kad se iznajmljuju sobe, teško je proceniti ko je u težoj poziciji -onaj ko je prisiljen da sobu izdaje ne bi li tako pokrio troškove života ili onaj ko u takav stan, tačnije u nečiji život, ulazi. Kodeks ponašanja kad se izdaju stanovi bez posrednika u Beogradu, nažalost, ne postoji. Radi se isključivo o dogovoru dve strane, i zato je važno unapred ugovoriti svaki detalj te se izboriti za vlastita prava.



Izdavanje stanova Cvetkova pijaca Zvezdara Beograd
Zgrada ušuškana nadomak vrtića kvalitetno građena početkom osamdesetih godina, dobre zvučne i termičke izolacije i urednog ulaza. Da pomerite oglas na prvo mesto u PREMIUM PONUDI Cene: mts: 183. Od prostorija: hodnik, dnevni boravak objedinjen sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, tri kupatila, zasebni toalet, zastakljena terasa. Stan je vrlo funkcionalan i prostran, sa dva ulaza i dvostrano orijentisan, visine plafona preko 3m. Iznajmljivanje na duži vremenski period.

[Ona trazi njega pariz|Njuškalo poznanstva|Jebulje]






Oznake: izdavanje, garsonjere

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.