Lol...


Pozdravmah...Samo bi tila reći da mi niste ostavili puno komentaranamcor...Al dobro,ja sam krivasmijeh,nikom nisam javila da imam novi postsmijehsmijeh...Ni sad neću nego ću čekat dok mi ne bude bar 40 komentara al nema onog "slovo ispod slova"puknucupuknucupuknucu!!! I kupila sam neke lipe bilježnicethumbup,i danas sam kupila predivnu crnu majicuthumbupthumbupthumbup.Ajme,baš mi se sviđa,obična onako....I brat je kupio one skroz,skroz crne starkeyes...I reka mi je da će kupit istu torbu ko i janonono! Al mama će ga spriječityesyesyes....I sutra iden do trgovačkog da vidim jednu torbu,ali ne školsku nego za ovakowink...Lipu sam jednu vidila u korteza i jednu u nekom livom dućanunjami...I još moram pernicu neku naćzijev...Nadam se da vam se svidila biografijacool...I taaakorolleyes...Još malo pa školaburninmadburninmadburninmad...Evo knjige su mi došlemadmadmadmad...Samo što mi matematike nemaeeksmijeh! Al dobro,doći će valjdano...I mama mi stalno nešto sere da što sam se "zacrnila" (njeni biseri lud) i to pa mi neda da kupim jednu lipu crnu jaknublablablablablabla...Ali ću kupit maslinastucerek...I nitko me neće spriječitsmijeh...I to je to...kiss
Book
wavewavewavewavewavewavewavewavewavewavewavewavewave

UPDATE,31.8.
Oj...Danas sam otišla do grada i vidila hrpu stvari...Prvo sam vidila jednu prezakon torbu punu grafita i toga,onda sam vidila super crnu jaketu,i još sam vidila trenerku,ima crna,smeđa,crvena i plava...I to ću sutra ići vidit s mamom...A tribala sam sad otić do kina al jeja nije mogla...ajte laku noć! haha


30.08.2006. u 16:51 | K | 24 | P | # | ^


Biografija


Žestoki decki iz New Jerseya poznati su i pod kraticom MCR, a okupili su se prije 4 godine. Gerard Way i bivši bubnjar Matt Pelissier osnovali su bend i 2002. godine objavili album I BOUGHT YOU MY BULLETS, YOU BOUGHT ME YOUR LOVE. Sljedeći album THREE CHEERS FOR SWEET REVENGE objavili su 2004. godine i tek sa njim postigli veliki uspjeh. Novi album bi trebao izaći 2006. godine. Neobičan naziv bend je dobio zahvaljujuci Mikeyu koji je preslagajući police sa knjigama, dok je radio u knjižari, naletio na zbirku priča o kemijskoj romansi. Bivši bubnjar Matt i frontmen Gerard prijatelji su od srednje škole, a bend su odlučili osnovati kada su jednom prilikom zajedno pokušali napisati nekoliko pjesama. Svidio im se materijal koji je nastao, pa su pomislili kako bi mogli postići nesto sa rock bendom. Pokazalo se da su imali pravo iako je Matt kasnije otisao iz benda. 2005. godina za dečke iz MCR je bila posebna. Naime njihov album TCFSR je postao platinast, njihove su pjesme na vrhu ljestvica a turneja im je gotovo potpuno rasprodata. Pored pjevača Gerarda, MCR čine: basist Mikey, gitarist i prateći vokal Frank, gitarist Ray i bubnjar Bob.

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service


29.08.2006. u 17:32 | K | 10 | P | # | ^


U prolazu...


Oj! Prvo da kažem - fala na komentarima,još ću se ja naviknut :)...A danas sam otišla malo do Ane pa smo se raspričale,jer se nismo vidile 100 godina...I onda mi je Jeja došla al nije mogla dugo ostat jer mora na posao...Al i ovako je bilo zakon...Pokazala sam joj neke pisme od MCR i tako....Danas mi mama dolazi! Jeeeeeeee...Pa ćemo onda sutra ić do tragovačkog da kupim ja pernicu i to...A Jeja mi sutra ide u Zg! Al vraća se odma u utorak,samo da kupi nešto robe...I eto,samo da znate situaciju...Book!!!


27.08.2006. u 19:06 | K | 55 | P | # | ^


Dosadno jeeeeeee,jaaako je dosadnooooo


Ubijte me - molim vas!!!! Isuse,neznam što me je,ja zadnje dane slobode provodim u sobi...Smrdljivoj....Uf...Jedva čekam da mi se mama vrati...Dobro,to baš i nije dobro zvučalo,al baš mi ona nedostaje...Ona mi je još najbolja "prijateljica"....Kako me živcira to što ja uopće nemam prijateljica koje će me razumit...U mom razredu ima samo jedna mala što sebe naziva rokericom zato što sluša pederćiće iz tokio hotela...A što vi mislite - jesam li ja rokerica? Mislim,kad mi uđete na blog,što prvo pomislite? Neznam...Ubit ću seeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...A jebiga,kad se niko neće ići vani rolat ili samo se zezat nego svi lipo u 8 doma....mamina dječica....a jedina cura koja mi je dobra (i koja ide u drugu smjenu u školi tako da je nikad neviđam) RADI! Baš me razočarala...A i brat mi diže tlak....Užasno...Njemu su ko izašli prištići svugdi pa i po usnama (bljakkkkkkkk) i onda mi ko govori kako će se sad ljubit! Strava....Jedina mi je utjeha ova pjesma na blogu što imam,baš mi je zakon....stalno je slušam....Ahhhh...aaaa,sad lipo uživam u jednom lipom kiselom jogurtu...mislim da je pokvaren....nema veze,nikad do sad me to nije spriječavalo pa neće ni sad.....Ja nekužim zašto svi nešto sad brišu blogove? Ja neznam što bi bez vaših mišljenja,bisera ili samo kad znam da postoji netko ko me kuži,makar mu nikad nisam vidila facu i makar je stariji od mene...I baš je čudno što ja da sad sretnem nekog od vas - ne bi vas šljivila 2 posto...Tužno...I baš su lipe one starke što sam vam stavila u prošlom postu,el tako? Ja bi tila takve...A dobre su mi i ove...I eto...Neću stavljat slike,ovo je dosta ja mislim...


26.08.2006. u 20:12 | K | 45 | P | # | ^


Prominila sam adresu...


Hello! Evo,kao što mnogi već znaju ,prominila sam adresu,a za to nema posebnog razloga,samo mi se stara nije sviđala pa eto...I u 1.boxu imate ono neto ko da "podržite" moj blog pa eto...Ako vam se da...I onda ispod toga imate link pa da mi se upišete u guestbook pa ko nije nek se upiše...Ajme,kako danas lipo kiša padala...Mislim još pada...Mmmmm...I da - OPET imam novi avatar,ali ću vam posli stavit sliku...Baš je lipi...I eto,ja mislim da je to sve što sam vam imala za reći...Book!!!
Ovo je taj avatar:
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Evu mi je sliku lost? poslala,i baš je lipa,najbolje opisuje današnji dan:
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Shakira:
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Starka:
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
mmmmmmm:
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
hah:
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service


25.08.2006. u 14:55 | K | 21 | P | # | ^


I've got it!!!!


Tako sam hepi!!!!!! Napokon sam skužila kako da stavim sama dizajn!!! I ovaj mi je predobar!!! Jel tako??? Više neću Ivanu gnajvit!!!! Jeeeeeee!!!!!!!


23.08.2006. u 18:55 | K | 36 | P | # | ^


Kupih ja novi school torbu...


Eee ljudovi...Nadam se da vam se sviđa dizajn iako jedan dio nedostaje :(((.Nema veze,meni je prezakon...I tnx ivani što mi je to napravila...Ajme,nate kako mi se sviđa torba!!! Lipa,obična crna,ima ko jedan veliki đep za knjige i mali za sve ostalo...A baš baš baš mi se sviđa...Sori što vas podsjećam na školu...I kupila sam još jedan crni kajiš (remen ili kako god) zato što mi mama stalno krade onaj stari,i ovaj mi je još i lipši,neki crno - sivi iz funky fisha...Cili dan me boli glava...E da - još sam kupila 2 bedža,jedan je s nekim smajlićem i onda neke šarene pruge i jedan sa nekim dječarcem nacrtanim a ispod piše "troubled youth"...Zakon...Evo vam još neke slikice:
Ovaj bi ja avatar tila imat ali mi nešto neće:
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Ode me baš podsjeća na mog brata kad radi face (al je gee naravno 1000000 puta lipši i nemojte mislit da sam pukla pa da mi se sviđa vlastiti brat,jer je moj brat jedno prištićavo,debelo,dosadno derište i koliko se god on trudio,još je uvik totalni antitalent za muziku):
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Bert:
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
The used:
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Kramer - legenda:
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Btw - fala bogu ipak ne iden na brod nego mama i tata idu sami!!!!!! Weeeeeee!!!!!


22.08.2006. u 20:28 | K | 39 | P | # | ^


Pliiiz pročitajte post,ili bar prvi dio!!!


Eeeeee!!! Odma da vam kažem da sam prominila mejl i da mi je novi:blacky4ever@net.hr.Onaj još radi,samo što ja nemogu slat...I evo još nešto:odite na ovaj blog,to vam je neka ženska što MRZI Avril i uporno ju vrijeđa! Po njoj ona nesmi niti malo pogrišit! Mislim,ja joj nisam neke uvrijedljive komentare ostavljala,jer koji je smisao? Zamrzimo se,i? Anyway,ipak nisam išla na brod (fala bogu!!!) jer je vrime bilo koma,al sam zato išla s Jejom do grada i kupila bedž sa jing - jungom...ja vam to skupljam inače...I kad sam se vraćala bilo je UŽAS!!!! Prvo - Jeja nije mogla samnom jer je morala nešto sa tetom,pa me samo ispratila,a ona nastavila.Onda kad sam ušla u bus,po ure sam čekala da se neka žena makne sa onoj di se ukucava karta pa da ja kupim.I kad se napokon makla vidim ja neku godzzilu od biće 200 kila! E,zgadio mi se život!!! A usto je bila užasna gužva...Koma!!! I wanna die...Bljaki...Ali dobro...I tražila sam cd (bilo koji) od MCR ali,zamislite,nije bilo...Koja je ovo usrana država!!!! Grrr!!! Aj,evo vam sad neka sranja tu:




21.08.2006. u 17:25 | K | 28 | P | # | ^


Malo sam u komi...


Hy! Evo,doša mi je polubrat malo...Dugo ga nisan vidila...A sad da pojasnim naslov:ja sam vam jučer nešt kopala malo i onda sam našla blog od jedne ženske iz Zadra koja je bila na Šolti.I sad ja tako malo čitam,i vidim ovo između ostalog - "...i imali smo tako zgodnog profesora..." i vjerojatno je misla na onog profesora što se meni sviđao...Neznam,to me nekako skroz pokopalo...I za ivanu - meni ti mejl ne radi i čini mi se da neće još dugo...A neznam...Jel imaš još onaj mejl di sam ti napisala nick i lozinku slučajno??? Ako nemaš,pogledaj malo po blogu i mislim da je više nego očito što je lozinka...Ali dobro,never mind...I sutra popodne iden na brod...Šteta...I da - prominila sam avatar...Dole vam je slika....Jebiga,još sam nešto tila napisat ali sam opet zaboravila...Evo vam taj avatar:
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Gerard,obožavam ovu sliku:
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
A ova mi je isto predobra:
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Video:

I posebno za ivanu - ako sad ne skužiš nećeš nikad!:
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service





20.08.2006. u 18:32 | K | 29 | P | # | ^


Kupila sam starkiceee!!!!


Heloooooo!!! Evo vratih se!!!! Tnx na komentarima,PRAVI STE!!!!! I da - sad da vam ispričam...Imali smo predivan apartman u nekom mistu kraj Dubrovnika,i bilo je thumbupthumbupthumbupthumbupthumbupthumbupthumbupthumbupthumbupthumbup!!! Išli smo vugdi,a u Crnoj Gori sam kupila crvene starke!!!!!!!! nemogu virovat!!! Mislim,znate koliko sam ih tila! I išli smo u Mostar,i tamo sam vidila svoje najdraže rođake!!! Ajme,obožavam ih sve!! To vam je jedna skroz puknuta obitelj...Ajme baš ste mi nedostajali!!! Ja bi vam još sad govorila o putu i sve to al mi se neeeeda....I u pon popodne iden na brod i vraćam se odma u sridu ujutro,a mama i tata ostaju!!!! Partyyyyyy!!!!!!!! Weeeeeee!!!!!!! I taaako....Idem sad odgovarat na komentare........sve vas kiss!!!!


19.08.2006. u 17:07 | K | 23 | P | # | ^


I'm leaving you...


Hy! Ja vam sutra putujem...Na 7 dana put oko svijeta...Stvarno,puno ćemo toga obić,ali sad neznam...točno.Heh...I kupila sam onaj sat sa "zabranjenim pušenjem"...I stavili su mi u sobi nove tamnoplave žaluzine..Sad mi je još mračnije u sobi...Zakon....Sad zaboravila što sam još tila napisat...E da - bila sam prominila naslov bloga u ''i'm not okay (I promise)'' al sam onda opet prominila...heh...Evo video:
Avril moja mila,podsjeća me na jednu žensku koja se spremala za faks,i onda zatrudnila s nekim livim likom...Ja ju poznam,a na Avril me podsjeća samo fizički,a ovo je pjsma - complicated:

Još jedna njena pjesma - nobody's home,predivna pjesma,super riječi:

Moji dragi MCR - our lady of sorrows:

I kad se vratim želim puno komentara!!! Kissam vas sve!


11.08.2006. u 18:09 | K | 84 | P | # | ^


I'm okay now,I think...


Ej...Sad je sve ok...Jučer sam skroz poludila pa vam nisam napisala baš post koji ima ikakvog smisla,pa ću ga izbrisat...Uglavnom,ja sam vam jučer išla kod zubara...Da,da,ali ja nisam jedna od one djece koja vole glumatat da nevole ić kod zubara samo da skrenu pozornost na sebe...Ja baš volim ići kod zubara...Samo što me užasno bolilo! Uf...I kupila sam novi novčanik i kupit ću novi zidni sat,na kojem je onaj znak od zabranjenog pušenja...Zakon...I što mislite da promjenim ime bloga u "I'm not okay"??? Meni se sviđa ali neznam...Dobro zvuči...Heh...A baš šteta što neznate kako da aktiviram GPRS...A u obitelji mi je samo baba vip...Heh...I eto...neću vam stavljat video ili slike,neda mi se baš...Book...


09.08.2006. u 16:51 | K | 35 | P | # | ^


Skužila sam!!!!


Weeeeeeee,napokon sam skužila kako da stavim video u post! Jeeeee!!!! No dobro - samo bi tila zahvalit gunsnroses4ever što se potrudio da mi pokaže kako da ih stavim.I bilo bi lijepo kad bi otišli na deijn blog i probali je malo razveselit...A za kraj sam vam ostavila ono najvažnije:odite na ovaj blog i poserete tog kretena koji uporno sere po metalcima i punkerima.Isuse,ja nisam imala pojma da netko može bit tako glup...Baš me živcira.I eto,evo vam sad neke pjesmice,a bilo bi lipo ako bi ih poslušali jer su stvarno odlične pjesme,ali isto nemorate...No pressure:

Vampires will never hurt you - ova pjesma ima potpuno drukčije značenje od naslova,nije da sam se nešto počela zanimat za vampire,hehe.Pjesma je inače od My Chemical Romance (a od koga će drugog bit:)):

You know what they do to guys like us in prison - zanimljivo je što Gerard na početku ove pjesme - na ovo koncertu,priča neku pričicu...Vrijedi pogledat:

Under pressure - By Mcr&The Used - pjesma je originalno napravljena by - David Bowie&Queen:

I za kraj - jedan intervju...Samo tribate malo pojačat,a Gerard je baš sladak....

Book!
Btw - znate da sam stavila crvene pramenove??? Baš mi se sviđaju...Kizza


07.08.2006. u 18:23 | K | 19 | P | # | ^


Here I am...Alone...Again...


Bok! Evo ja vam se dosađujem...Nikog živog nema doma...Svi su negdi...A brat me jučer skroz pokopao kad je doša oko 11 ipo doma iz grada,a ja samo sjedim doma...Huh...No dobro...Ja u petak iden u Dubrovnik i još negdi na 7 dana...I onda još malo pa škola! E sad sam totalno u komi...Nemogu virovat da će škola tako brzo doći...Neeeeeeee!!!!!!!

I da - Kako da stavim neki video na blog??? Ali ovako u postu? Ali da bude s one stranice ''you tube'' ili kako se već zove.................. Pliz odgovorite!


06.08.2006. u 18:00 | K | 25 | P | # | ^


Samo da znate,ja sam jako tužna i bijesna...


Mislim stvarno ste grozni! Pa zar mi u 4 dana niste mogli ostavit malo više od 20 komentara?! Grrr!!!! No dobro,sad ću napisat post za one koji se nekad čak i sjete doći na blog i pročitat što sam napisala (to se ne odnosi na red hot girl,ona nije doma,znam pa se neću ljutit na nju...).Baš mi je jadno što mi je ova jedna prijateljica baš sad morala ići radit na Vir i nemogu s njome na kupanje...A svi su drugi na selu ili tako nešto...Uf...A molim vas poslušajte što je biser od mog brata provalio:my chemical romance sviraju metal!!! Veću glupost nisam nikad čula! Uf koji jadnik...I sad mi je počeo govorit da je Gerard debel! Ma boli me k**** za njega! A eto...Još sam nešto tila napisat,ali,zamislite,zaboravila...Ko i uvik...
Ova mi je slika na radnoj površini i kao logo mi ode stoji:
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Ajme,ja nekužim kako on vama nije lip???:
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
No dobro svako ima svoj ukus:
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Book!


05.08.2006. u 16:37 | K | 18 | P | # | ^


Slikeeeeee


Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

SVE VAS POZDRAVLJAM!!!


01.08.2006. u 20:04 | K | 20 | P | # | ^

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.


< kolovoz, 2006 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Kolovoz 2007 (1)
Srpanj 2007 (3)
Lipanj 2007 (2)
Svibanj 2007 (6)
Travanj 2007 (5)
Ožujak 2007 (4)
Veljača 2007 (4)
Siječanj 2007 (6)
Prosinac 2006 (1)
Studeni 2006 (6)
Listopad 2006 (7)
Rujan 2006 (8)
Kolovoz 2006 (16)
Srpanj 2006 (19)
Lipanj 2006 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Opis bloga


...Feeling like a freak on a leash
Feeling like I have no release...


-------------------

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

-------------------

Moj mejl
green_mirna@net.hr


-------------------

4 u

This shit right here is for you.
All your faces I can see.
You all think it's about me.
I'm about to break.
Is this my fate?
Am I still damned to a life
Of misery and hate.

You will never know.
What I've done for you.
What you all put me through.
I'd do it for you.
I could have never lived.
If it wasn't for you.


Linkovi


swanheart
rock girl
gothic girl
lore i mia
twisted
komplicirana
lord give me a sign!!
smrad
shadow
janick gers fanovka
lorena



:)


-Ime-Mirna
-grad-Zadar
-razred-sad ću 7.(b)
-horoskop-riba
-sviram-klavir
-slušam-KoRn,My Chemical Romance,Red Hot Chili Peppers,Simple Plan,Evanescence

Image Hosted by ImageShack.us





Like:
-muziku
-KoRn
-starke
-prijatelje
-Zadar
-mp3
-cd-e
-izlaziti
-jesti (čokoladu)
-piti
-biti čudna,nije mi teško :)
-jednog lika
-boje
-čistiti (!?)
-blog
-i tako...


Hate:
-šminkere i šminkerice
-cajke
-bol
-kad mi ljudi seru za nešto
-kad mi mater sere da sam drska (uvik..)
-prof. iz matematike,likovnog,prirode...
-svađanje
-brata (jednog)
-jednog lika i jednu žensku
-i tako to..