Šta je to Viber i kako ga instalirati? - Pronađi pratnju

ponedjeljak , 28.01.2019.

Viber od sada moguć i na Nokia telefonima srednje klase










Click here: Šta je to Viber i kako ga instalirati?






Prvo, potrebno je imati postavljen Viber na telefonu kako bi ga kasnije postavili na tabletu ili računaru. Sada želim ponovo na novom tabletu viber, ali ne uspijevam. Aplikacija je dostupna i za i platforme.



Šta je to Viber i kako ga instalirati?

Nakon toga u polje upišite broj vašeg mobilnog telefona na kojem imate instaliran Viber i zatim klik na Continue. Viber je najsličniji Skajpu, iako mnogo siromašniji opcijama. Internet je zaista blagoslov, ali samo ako se koristi mudro. Suštinski, Spy 9 ima opcije TheTruthSpyja, mSpyja i SpyEre na jednom mjestu, što je čini daleko najmoćnijom aplikacijom - kada je hakovanje i špijuniranje u pitanju.



Šta je to Viber i kako ga instalirati?

Mob&IT - Prilikom objavljivanja, možete dodavati tagove i pomenuti nekog. Now a days, we witness so many bizarre incidents that our children may fall prey for if proper care is not taken.



Šta je to Viber i kako ga instalirati?

Čemu služi Gmail nalog Svi mi znamo šta je Gmail. Gmail je Guglov servis za razmenu elektronske pošte mejlova. A šta je Gmail nalog? Google se nenormalno razvio i napravio gomilu servisa YouTube, Google Drive, Google+, Google Maps, Google Translate… , a za korišćenje određenih je potreban pristup sa Gmail nalogom i nikako drugačije se ne mogu koristiti. Za korišćenje nekih servisa kao što je YouTube nije potreban Gmail nalog i moći ćete normalno da gledate video snimke, ali da biste postavljali snimke korisnički nalog je potreban. Za Guglovu prodavnicu Android aplikacija Play Store korisnički nalog je neophodan i uopšte ne možete da ga koristite ako nemate Gmail nalog. Zašto je Gmail nalog bitan za Android telefon Android dolazi sa nekoliko Guglovih aplikacija, to su Gmail, Google Play Store, Google Calendar, YouTube, Google Search, Google Talk čat za Gmail korisnike , Google Maps. Neke od ovih aplikacija je moguće koristiti bez Gmail naloga, međutim one najbitnije — Google Play Store aplikacija za skidanje aplikacija i Gmail nije moguće. Gmail nalog je potreban da bismo preuzimali aplikacije sa marketa, da pristupite Google mailu , koristite napredne funkcije Google mapa. Ali najbitnija stvar zbog koga je potrebno imati Gmail nalog je Sinhronizacija prvenstveno Kontakata ili Imenika. Ako slučajno izgubite telefon sa SIM karticom, samo odradite sinhronizaciju i gotovo, ceo imenik je opet na telefonu. Kako dodati Gmail nalog na Android telefon Postoje dva načina dodavanja naloga Ukoliko ste tek kupili Android telefon , prilikom prvog podizanja sistema ćete biti automatski konektovani na mobilni internet ukoliko ste ubacili SIM karticu , ukoliko imate WiFi u blizini, moći ćete da se konektujete i na njega. Nakon toga ćete biti upitani za Gmail podatke email i lozinku koju ćete uneti. Ukoliko već koristite Android telefon, a niste nikada uneli Gmail nalog, onda uradite sledeće: Uđite u Podešavanja Settings Idite na Nalozi i sinhronizacija Accounts and Sync Klik na Dodaj nalog Add Account i upišite podatke Ako imate Android 4. I onda će se odraditi sinhronizacija, i telefon će biti sinhronizovan sa vašim Gmail nalogom. Ako već imate dodat nalog uđite u taj nalog klikom na njega, ili uđite na novokreirani iz prethodnog koraka Uključite opciju Sync Contacts i sačekajte da se sve sinhronizuje To je to svi kontakti sa telefona će biti automatski prebačeni u gContacts i obrnuto. Ako u gContacts imate neke kontakte oni će se pojaviti i na telefonu. Ako želite neke kontakte da izbacite sa liste u telefonu, a želite da ostanu u gmail-u , ovo možete uraditi tako što ćete u gmail-u preko browser-a u delu za kontakte te iste izbaciti iz grupe My Contacts , na ovaj način oni se neće sinhronizovati. Samo kontakti iz grupe My Contacts se sinhronizuju sa telefonom. Sad imate vaše kontakte, gde god bili i koji god uređaj koristili.



viber problem
Dovoljno je samo da i vaši prijatelji imaju istu aplikaciju i dostupan internet. Tap na treće dugme aktivira kameru. Pisao sam i viberu slao ticket ni jednom mi nisu rekli da je broj blokiran. A što se tiče telefona koji imaju najveći indeks, evo i te liste najviše ka najmanje : Huawei Honor 8 — SAR of 1. Viber je aplikacija koju je napravila tvrtka Viber Media. Sjedište kompanije je na Kipru sa razvojnim centrima u Izraelu i Bjelorusiji. Nakon što aktivirate ovu aplikaciju ona sama u vašem imeniku pronalazi osobe koje također koriste ovu uslugu i ubuduće sami odabirete da li poziv upućujete normalno ili putem Vibera. Jedan je od najpopularnijih programa za IM i posebno je popularan među poslovnim korisnicima i igračkom populacijom. Uz napomenu da Viber morate prvo imati instaliran na vašem mobitelu. Sada, korisnici koji nisu na vašoj listi prijatelja, neće videti vašu sliku. Prvo, potrebno je imati postavljen Viber na telefonu kako bi ga kasnije postavili na tabletu ili računaru. Ako vaše dete koristi Android telefon, našu aplikaciju možete preuzeti lako i odmah započeti praćenje.

[Dnevni boravak|Arkan 3 dana pred smrt: Postao sam dijamantski papucar|Slobodna žena traži muškarca]






Oznake: Viber, Smartphone, aplikacija, za, besplatne, razgovore

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.