Blog željan novih postova

četvrtak, 06.07.2006.

Sve je dobro prošlo..ah..odmor napokon..

Još uvijek sam tužna jer nisam iskoristila svoju kartu za Franz Ferdinand!! Nego sam je prepustila svojoj sestri (sigurna sam da bi i ona to učinila za mene, moooožda..)..tako se ona lijepo zabavila, skakala..jedino nije dobila Alexov signiture (ili još bolje Nickov), za razliku od Tine i Marine..
Koje ste vi sretnice..mogle ste ih i iskoristiti, otputovati s njima do Novog Sada..hhehe..Svi su mi rekli da je na koncertu bilo super jer dečki za razliku od ostalih umišljenih i bahatih zvijezda, rade svoj posao s punim zadovoljstvom pa je zbog toga bilo užitak biti na koncertu koji je trajao oko sat i pol, a vjerojatno bi i duže da su imali više pjesama..:))



Iako nisam bila na koncertu, imala sam tu čast da u ruci držim potpisanu kartu..:)) pitam se gdje je moja, moram pitati sestru..!! Napokon jedan bend koji je došao na svoj koncert, nije bio kraće od pola sata na pozornici..svi kažu da su bili baš simpatični..:D..Tako treba!! Nisu me razočarali..



Ovo je bila malo aktualnija tema, iako ni ona više nije aktualna..nema veze.. :))

Bye!!


06.07.2006. u 18:17 • 10 KomentaraPrint#

nedjelja, 02.07.2006.

Vratila sam se, kako kaže Petra, s otoka Vazmenka i mučenika.. Začudo, nije bilo tako mučenički jer je u blizini, na udaljenosti od nekoliko koraka bilo more, hladno i (nadajmo se) čisto..:D pa sam se svako malo kupala.. A da ne biste pomislili da sam besposličarila, stvarno nisam..da..vrlo neobično.
Jela sam riiibu, svježu, ravno iz mora na gradele (roštilj ili kako već..:D), a onda na stol..diivno.

Važniji dio tog putovanja je bilo MUČENJE, na putu..dovoljno je reći da sam putovala iz Zagreba do Dubrovnika autobusom, a krenula sam u 14 sati, kada je bila najveća vrućina..No, to nije važno jer sam se vratila avionom..hahah..

Sutra je pravo mučenje..jedna profesorica solfeđa diktirat će sve što se može diktirati..iskreno, neda mi se nabrajati, a sigurna sam da nikoga ni ne zanima..pa..uf..
Idem se odmarati.:)


BYe..oooobye.........................

02.07.2006. u 20:31 • 3 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

< srpanj, 2006  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga



Ovaj blog je nastao daavvno..ili možda ne..Nema određenog opisa jer nema ni određenog sadržaja..ako vam se čita čitajte, nećete otkriti nikakvu državnu tajnu, a ni dobiti neki važni savjet..:)) haha..bye..

Da, šteta, ali ovaj blog je obilježila jedna odvratna spodoba P A R A N O J A!!!!!!!!!! Užas, zašto je ikada ušlau nas!!!