Blog željan novih postova

petak, 28.04.2006.

Običan dan..

Opet pada kiša..čini mi se kao da jaako često pada...
Jučer me malo uvrijedila/povrijedila nečija izajva..cure znaju o kome se radi..ali nema veze jer nije ništa toliko važno..;)
Spava mi se..razmišljam..kako je zapravo mnogo stvari čudno..nekako mi se čini da je točna ona tzv. poslovica da postoji samo jedna prava ljubav u životu..ali trabunjam, kao i obično.
No, nije uvijek sve tako crno, nije sve u zaljubljivanju..ima i novih ljudi, koji su jednako interesantni, ali na malo drugačiji način..otvaraju se nove perspektive jer je opet sve potpuno drugačije.. lol..hehe..
Malo filozofije koju nitko ne razumije osim mene, a možda još pokoja osoba koja bi mogla znati o čemu se tu ZAPRAVO radi.. lol
Dosta je za danas..za životnu filozofiju ćete morati potražiti neki drugi blog..koji se češće bavi pitanjima..života.. ;)
Hehe..See you!



28.04.2006. u 12:45 • 8 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 24.04.2006.

Ovo je post za SESTRE (kako ih rado zovu naši dragi profesori, ili Horvatove ;ble)

Dakle, Ana i Mirinica, još pod dojmom subotnjeg odlaska u kino, nastala je želja za ovim postom..
Gledale smo "Insider"- krimić kojem je glavna uloga Cliva Owen..



Ispričavam se za sve prije rečeno, nisam znala što govorim..
Dakle- Clive ne sliči Bakonji (oprostite mi!!), ne znam što mi je bilo..možda su i postojale neke crte lica, ali one definitivno nestanu kad progovori..



Slika je tisuću riječi, tj. SVAKA njegova slika je VIŠE od tisuću riječi.. ;)
Ne morate se bojati, teško je da će vas itko prestići u ljubavi prema Clivu Owenu, ali moj prijedlog je da zajedno osnujemo fan-club.. ;)



Ana, ti mžeš biti vođa, NARAVNO!!

;) To je sve od mene..sok ne dođe nova inspiracija..

Samo još nešto, o filmu, super je! Najbolji krimić-akcijski koji sam gledala..inače ni malo ne volim takve filmove, ali ovo je stavrno iznimka..

Bye!!

24.04.2006. u 20:20 • 8 KomentaraPrint#

petak, 21.04.2006.

I am sad today..

Baš je jadno danas..a tako je dobro počelo..sanjala sam Starke- i to narančaste, sve nas kako se skupa zabavljamo na nekom brodu..nije važno..a sad ovo..
Vi koji pričate sa mnom u živo i preko telefona, znate što mi se dogodilo, a vi ostali ni ne morate znati..
So, I'm very depressed..možda odem kod Mirinice, možda tamo i prespavam..a ona dobro utječe na mene ( kao i ti Tina, naravno ) pa će valjda biti bolje..
Pišem ovaj post jer dugo nisam ništa pisala, pošlo je više od tjedan dana..blog sam zanemarila..otkad sam otkrila forum oz i otkad sam dobila max-adsl! Dobra je to stvar, ali stvara ovisnost- možete biti na Internetu neograničeno mnogo, a svejedno plaćate samo 100 kn mjesečno, telefon vam nikad nije zauzet pa vas mogu dobiti i dok surfate..itd..

Nije ga baš pametno uvoditi, ako stezaposleni puno i često..a ja sam takva, ali svejedno sam ga dobila. Još jednom- to nije dobra kombinacija, uopće..ah..
Razmišljam što da sada napravim jer ako odem kod Marine, Whisky bi ostao saaam doma, a to se ne smije dogoditi pa on mora u šetnju, mora jesti..
Ne znam što da napravim, a nitko koga zovem mi se ne javlja..
Ovo stvarno nije dobar dan..

Lyou..**


I love this painting- Botticelli, Sandro
"Rođenje Venere"





21.04.2006. u 15:48 • 11 KomentaraPrint#

četvrtak, 13.04.2006.

Oh!! Škola je gotova..Počinje party..da..
Već su dogovoreni neki planovi, čak i za večeras. A onda, prije sat vremena, drage djevojke su bez mene otišle u grad..Pokušaše me dobiti- tako barem kažu (ali vjerojatno je istina, a ne dobiše me jer sam isključila telefon, slučajno..). Danas ili sutra je važan dan jer mi dolaze uključiti Max-adsl!!!!!!!!! Uiiiiiiiiii!!!
Bilo je i vrijeme- Samo dok promijenim pozadinu bloga, prođe sat vremena...!!!!! Nemam pojma kakva je temperatura vani, samo da je priličlno sunčano, a to je dobro.. Htjela bih da je 20 stupnjeva i za kratke rukave, barem, ako ne i za majce bez rukava..
Kao što vidite, danas nije baš neki dubokouman dan, kao što nije bilo ni prošlih tjedana dana pa neću ulaziti u neka duboka životna pitanja..Tako bih mogla u nedogled..


Samo nešto- Je li onaj tko nosi Starke ( ili danas u Klasičnoj, još češće- Conversice ), Alternativa??

Pa rekla bih da nije..Postoji neki običaj da svi koji se upišu u Klasičnu odmah kupe Starke, A onda ih paze, svaki dan marljivo brišu da bi uvijek izgledale poput novih.. Nisu svi koji nose Starke Alternativa.
Došle su nove boje ( i lijepe su ) i onda su šminkeri počeli kupovati Starke.. Ili pak oni iznenadni preobražaji kad si u Osnovnoj Benetton girl, a čim kročiš u Klasičnu postaješ metalac..
Glupa su mi ta uniformiranja. Nemam ja ništa protiv promjene glazbenog stila, ali kakve to veze ima sa promjenom cijelokupne garderobe?! Ma baš nikakve..Zato se i postavlja pitanje TKO je U KLASIČnoj ALTERNATIVA?!

E pa i to je djelomično razlog zbog kojeg NE želim Starke, ali eto možda mi uskoro zatrebaju..


Lyou!!**


13.04.2006. u 12:13 • 11 KomentaraPrint#

subota, 08.04.2006.

Bliži se..

Kraj nastave, ali samo na deset dana..Tiborov tulum..za nekoliko sati..bliži se svašta..Riješila sam se testa iz matematike i povijesti. Napokon.. Koja je to sreća i olakšanje.. Tina, nemoj me više pitati kada idem na Tiborov rođendan jer sam ti rekla da ću ti javiti čim saznam.. Još nisam preboljela Princezin odlazak u kino bez da nas je pozvala.. :( I'm waiting for reason..
Stvarno ne znam što da pišem..nemam inspiracije..znam samo da se sve jaaako bliži..


Kisses,love you!!**

08.04.2006. u 14:31 • 79 KomentaraPrint#

utorak, 04.04.2006.

MOGLA BIH UBITI KOMPJUTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VEĆ MI SE TREĆI PUT IZBRISAO POST!!!!!!!!!!!! NE NAMJERAVAM PISATI NOVI, NAKON DVA SATA ISPRED KOMPJUTORA?!



Samo sam htjela reći da mi es čini da me Princeza više ne voli, a i Coldplayerica se nešto premišlja.........


04.04.2006. u 17:54 • 5 KomentaraPrint#

subota, 01.04.2006.

Ma ne bjeh prisutna, hmm, skoro tjedan dana.. To baš i nije pohvalno, ali što se može.. Bilo je to nekoliko prenapornih dana da bih se navečer još connectirala..Princezo, izabrali su dobar tjedan da vas udalje od ove Klasične..Kako nisam dugo pisala, moj blog je propustio zabilježiti neke vrlo važne događaje. Počet ću od onih gorih- pisali smo test iz latinskog, diktat iz engleskog, pitala me matematiku, skoro je cijeli razred dobio jedan iz zadaće iz kemije ( ali na kraju ipak nitko nije ), pojavila sam se na orkestru..trebali smo pisati test iz likovnog, ali uspješno ga ipak nismo pisali.. I naravno sa prvim propupalim listićima i procvalim voćkama, na dvorište Klasične doselili su se pod velikim odmorom kružno posjedani Klasičari...
To su bile loše stvari- oni krugovi čak i nisu toliko grozni, ali nekada mogu biti..
Napokon je došlo pravo proljeće, prolistale su grane, trava se zazelenila, posadili su cvijeće ispred HNK i sličnih ustanova.. Čak ni kiša nije više tako grozna, svjetlija je, iza nje se vidi sunce. Lijepo je opet hodati bez jakne, kratkih rukava..Sunčane naočale su se vratile- na žalost ja sam svoje slomila...
Puno vas volim, uživajte u suncu!!*

01.04.2006. u 14:00 • 7 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga



Ovaj blog je nastao daavvno..ili možda ne..Nema određenog opisa jer nema ni određenog sadržaja..ako vam se čita čitajte, nećete otkriti nikakvu državnu tajnu, a ni dobiti neki važni savjet..:)) haha..bye..

Da, šteta, ali ovaj blog je obilježila jedna odvratna spodoba P A R A N O J A!!!!!!!!!! Užas, zašto je ikada ušlau nas!!!