ZNAM KAJ SI RADIO DANAS :-)

petak, 05.11.2004.

Europski Dinamo

Da, da, tako su naši dečki danas izgledali...Europski! Simpatična momčad Beverena nije ni slutila kakva im se katastrofa sprema, pa su čak prvi imali šansu tamo negdje u 10. minuti, no to je bilo sve kaj smo vidjeli od njih, tek počasni gol u 82. minuti, a ostalo zabili naši dečki...6 puta... :-)
Beveren je večeras u Maksimiru bio uništen, ponižen, razmontiran sa 6:1 i trebalo mi je dosta vremena da se sjetim kad smo zadnji put nekoga dobili s tako visokim rezultatom...Da, Marsoniju prošle sezone u prvom kolu, bilo je 7:0. A u Europi smo zadnji put sličnim rezultatom tukli ZTE prije 2 godine (6:0).
Teško je osobi koja nije nogometni fan opisat koji je to osjećaj kada tvoja ekipa zabije gol. Ta sekunda, taj trenutak kad se mreža trese...obuzme te totalna euforija, neka čudesna sreća, osjećaj koji ti može pružiti samo postizanje gola omiljene ekipe...a kad recimo Hajduku zabijemo gol, e to sve pa 5 puta jače :-)
Dečki su konačno odigrali jaku tekmu, sve se posložilo u pravi čas i osobno, nebi htio biti u koži Osijekovih nogometaša koji u nedjelju ugošćuju naš Dinamo... :-)
Eto, baš sam maloprije čestitao mami rođendan i dao joj poklon, kojim je bila oduševljena i baš mi je drago za to, a sutra dolazi familija, pa ručak, bla, bla...A ja ću se pokupiti oko 17.30, idem u Dom sportova gledat Medveščak - Jesenice, pa trk u Tvornicu na Bambi Molesterse...suta je super dan!!!
E bed, nisam dobio onaj posao u HP-u, rekla mi je ženska da su nijanse odlučivale i da su zaposlili iskusniju osobu...Nema veze, ima u SC-u poslova kakvih hoćeš, naći će se nekaj :-)

Joj, 'ko će sad zaspat od ove euforije... :-)

Aj pozdrav svima i pusa Petri :-)

- 01:12 - Komentari (4) - Isprintaj - #