Kako zavesti muskarca - Pravi datiranje

ponedjeljak , 31.12.2018.

Čime ćete napaliti, a čime oladiti muškarca?










Click here: Kako zavesti muskarca






Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora i darujemo mu poklon iz Web Shopa. SKORPIJA 23 oktobar - 22 novembar Strategija - osvoji ga Skorpije poput magneta privlace misteriozne devojke. Saoseca sa slabijima i osobama u nevolji.



kako zavesti muskarca

Muškarcima treba potvrda da bi se dobro osećali Seks je za muškarce moć, ali i potvrda njihove muškosti. Mnoge od ovih stvari ponekad radimo nesvesno i spontano kada nam se neko sviđa.



kako zavesti muskarca

Kako da zavedete muškarca rođenog u znaku Bika - Lako iskazuju ljubav te obožavaju da partnera zasipaju predivnim romantičnim gestovima iz kojih se najbolje vidi njihova zadivljujuća kreativnost. Sitnice poput zahvale za ukazanu pomoć ili napravljen kućanski posao samo su neke od njih.



kako zavesti muskarca

O njihovim seksualnim veštinama žene između sebe otvoreno pričaju pa muškarci žive pod pritiskom savršenog seksualnog čina. Njihovi strahovi i nesigurnost mogu da utiču i na vas, a iako ih je ponekad slatko gledati kako se muče, ne treba zaboraviti da je i njima s vremena na vreme potrebno podići samopuzdanje. U njihove intimne želje, potrebe i razmišljanja proniknuo je psiholog Džordž Vajnberg koji u pet korisnih saveta objašnjava ženama kako da privuku i zadrže svog muškarca. On se plaši da će vas izneveriti — bukvalno Muškarci osećaju ogroman pritisak kada pred novom partnerkom treba da pokažu svoju seksualnu umešnost. Upozorenje: Ako vaš muškarac ima problema s erekcijom, da bi spasao svoj ego, mogao bi da okrivi vas. Šta učiniti: Savet psihologa vrlo je jednostavan. Samo se opustite i pokušajte da uživate u seksu. Takav stav smanjiće pritisak. Drugim rečima, ne shvatajte to lično, nemojte da ga vređate i nikada se nemojte našaliti na taj račun. Muškarcima treba potvrda da bi se dobro osećali Seks je za muškarce moć, ali i potvrda njihove muškosti. On želi da bude superheroj i svakako želi da ga i vi posmatrate u tom svetlu. Kada vas zadovolji, oseća se kao Supermen. Ako i vi uživate, slobodno mu dajte do znanja da je njegova Luis Lejn veoma srećna. Upozorenje: Bez ohrabrenja nema dobrog seksa. Ili da nežnim uzdasima pokažete zadovoljstvo. On veruje da će se muškarac pre vezati za ženu ukoliko oseti da je poželjan i seksualno neodoljiv. Muškarci celog života maštaju o tome da će naći ženu koja bukvalno neće hteti da skine ruke s njih. Priuštite mu to zadovoljstvo. Upozorenje: Ako se vaš muškarac uvredi i pomisli da ste mu prerano ponudili seks, rešite ga se odmah. I muškarci žele da dobro oblikovano telo Ako se osećate prijatno u svojoj koži i ukoliko ste zadovoljni sopstvenim telom, sigurno vam ne nedostaje samopouzdanja. Budimo iskreni, i muškarci, iako nisu opterećeni kilogramima kao žene, imaju vrlo jasne predstave o tome šta je dobar izgled i koliko su oni blizu ili daleko od zamišljene idealne slike savršeno građenog muškarca. Upozorenje: Većinu muškaraca brine veličina penisa, ali i ćelavost i visina. Drugim rečima, i oni ponekad žude za prigušenim svetlom kao i žene. Šta učiniti: Recite mu koliko vas privlači i šta vam znači. Muškarci će teško oprostiti prevaru Muškarci koji su bili iznevereni, posebno prevareni u seksualnom smislu, teško će svojoj partnerki to oprostiti, upozorava Vajnerbg. Upozorenje: Muškarci traže ženu koja će biti samo njihova. Šta učiniti: Pokažite lojalnost i ostanite verni. Dajte mu podršku pred kolegama i prijateljima i branite ga kad je potrebno. Motivisaće ga takva odanost i povećaće mu samopouzdanje, što će svakako uticati i na njegove ljubavničke sposobnosti.



Kako sigurno privući muškarca!
On je dete Merkura, planete intelekta. Zato uvek mu dopustite da on planira sastanak. Družite se Muškarce ne uzbuđuje samo lutka sa naslovna strane. Pricaj mu price o nekim zanimljivim ljudima, traceve iz zute stampe i zadivi ga sa svojim divljim idejama, fantazijama o vasoj buducnosti. Njegov stav prema zenama ne smera ulasku u brak, nego ostanku u njemu. Da bi ste ih osvojili morate imat pravu meru između osećanja i realnog razuma.

[Sudbinski susreti|Aplikacije tinder|Iskrica pretraga profila]






Oznake: SAVET, dana, kako, zavesti, lepu, ženu

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.