fra gavun

ponedjeljak, 11.09.2017.

Svršiti

Riječ svršiti je stara staro-hrvatska riječ, starija čak od sebe same a najpoznatija po onoj narodnoj: 'sve je dobro kad se dobro svrši'.
I doista je tako jer priča bi dobila sasvim drugačiju konotaciju da se prerano ne svrši.
I sad bi ja trebao obigravat okolo kole po uzoru na starije holivudske filmove koji priču od šaku riječi pretvore u trakavicu da moraš uzet bolovanje za pogledat film jer će te zaboljet oči a guzica utrnut da ni kolonoskopiju ne'š osjetit.

Pročitao sam negdje da je neki američki ljubavnik vodio s partnericom ljubav dan i noć dok nije izdušio. Dobro je da mu panterica nije rekla: 'ček', ček' samo još malo'.
Ae k vragu ni to ne valja jer nakon toga morao je pošteno odspavat za rekuperat se a onda bi ispalo da se mjesečno samo par puta seksira.

Ustvari nije to, danas sam prije vijesti na jednoj od dalekovidnica opet imao prilike (morao) odgledat onu reklamu '…ali vi nećete platiti 399 kuna, nećete platiti ni 299 kuna, ni 199 kn, vi nećete platiti ni 99 kn…'
E tu je zajeb, da nije prerano svršio dalje bi ispalo: 'vi nećete pratiti ni 9 kn, zapravo vi ćete uz proizvod dobiti poklon od 100kn' po cijeni od samo 399 kn!

- 15:16 - Komentari (12) - Isprintaj - #