Zene traze muskarce sibenik - Stranica za upoznavanje

utorak , 25.12.2018.

Upoznavanje radi braka










Click here: Zene traze muskarce sibenik






Ako ti samoća često na vratima sekunde broji sjeti se da nisi jedini. Trenutno na radu u Splitu 45 g. Live Threads provided by - Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.



zene traze muskarce sibenik

Zavukao je ruku stavio u moju picku. Trenutno na radu u Splitu 45 g.



zene traze muskarce sibenik

Sex SMS Oglasi - BESPLATNI osobni kontakti Hrvatske - Beba selimovic - o cuti cuti srce moje , dodji makar jedan dan51. Skocila sam za njim.



zene traze muskarce sibenik

Sex oglasi ona trazi..... Gubitak nevinosti predstavlja za svaku zenu, na neki nacin, ulazak u novi zivot. To je svakako dogadaj koji se pamti za ceo zivot. Dok su moje drugarice postajale zene na zadnjem sedistu automobila ili u parku ja sam mastala da to bude barem malo romanticnije. Upoznali smo se preko neta, na sajtu seksi oglasa, prvo smo se culi preko call centra a posle na privatan broj dok nisam shvatila da bas njega zelim. Darko je bio divan. Postovao me je i voleo. Cak posle cetiri meseca naseg zabavijanja nijednom nije spomenuo da oce da se jebemo. Al ja znam da je zeleo. Pokazivao je to pogledom onim nabreknutim stvorenjem u gacama. Bilo je toplo tog juiskog dana. Odlucili smo da idemo na kupanje. Sunce, reka i covek mojih snova. A sta ima lepse. Po obicaju otisli smo daije od obale i ljudi. Sunce mi je golicalo telo pozelela sam da se skinem ali se ruke nisu micale. Konacno sam skupila snage i skinula kupaci. Znam da i ti hoces. Al borba jos nije bila gotova. Skocila sam za njim. Hladno milovanje vode povecalo je moju zelju. Bradavice su mi se skamenile. Doplivala sam do njega i pocela da ga ljubim. Uzvracao mi je poljupce, milujuci me po sisama, dupetu, stomaku - idemo napoije - rekao je. Znala sam da je gotovo. Sela sam na prectku od camca, a on je kleknuo. Rekao ja da se ne plasim i zagnjurio glavu medju moje noge. Osecala sam kako me njegov jezik golica. Bilo je divno, ali ja sam zelela njegov kurac - Jebi me, jebi me, molim te! Hocu da mi pusis. Stavi u usta i sisaj. Radila sam kako je naredio. Zamisljala sam da je najlepsa lizalica. Cula sam njegove isprekidane uzdahe koji su me jos vise palili. Legla sam, a on preko mene. Poceo je da me ljubi, ne bi li otklonio nervozu. Zavukao je ruku stavio u moju picku. Ti si prva devica koju sam jebao - rekao je srecno. Osecala sam kako mi picka vlazi pod uticajem njegovih ruku. Izvadio je prste i u sledecem trenutku osetila sam ostar bol - Boli me, budalo. Izvadio ga je iz mene i pogledao me zaprepasceno. Posle nekoliko sekundi cutanja zamolila sam ga da nastavi. Nabijao me je polako i bol je postepeno iscezavala. Tada sam pocela da osecam neke prijatne vibracije. Zagnjurio je glavu medju moje sise lizao mi bradavice koje su od silnog uzbudjenja iskocile i ocvrsle. Ustao je i legao na drugi kraj camca. Naciljala picku pravo u centar i sela. Njihala sam se na njemu ispunjavajuci svoje telo malim bolom i ogromnim uzivajnem. Nabojala sam se svom snagom i vrisnula od zadovoljstva kad mi je ugrizao bradavicu. Skocila sam s kurca i posle par sekundi videla njogovu spermu kako curi. Brzo sam se sagnula i pocela da je sisam. Sperma je bila topla njen opor ukus me je odusevio. Kada sam isisala i poslednju kap iz njega podigla sam glavu i srela se sa njegovim pogledom. Nasmejali smo se, i jos dugo posle toga lezali zagrljeni i goli, izlozeni loplom milovanju suncevih zraka.



Starije zene!!!
Zamisljala sam da je najlepsa lizalica. Beba selimovic - o cuti cuti srce moje , dodji makar jedan dan51. Gabi novak - duga je duga noc , otisel je37. Milos milosevic - oci su moje mutne od dima , krcmarice mlada devojcice 39. Odlucili smo da idemo na kupanje. Naprosto mora da prihvati novi susret s njim, iako joj je jasno da se upušta u veoma neizvesnu i opasnu igru. Al ja znam da je zeleo. Samo smislite tekst, pošaljite nam ga kao poruku, onako kako je ovdje i definirano, a onda pričekajte da vas nazove osoba po mjeri. Izigravanje prostitutke se kosi sa svim njenim načelima, ali pored tog neobičnog muškarca se oseća življe i ispunjenije nego ikad ranije.

[Sexi citati|Mučkarac traži muškarca|Stranica za pronalazenje partnera]






Oznake: sex, oglasi, zadar

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.