Rs portali - Stvarne djevojke

subota , 22.12.2018.

MC adresar










Click here: Rs portali






NET - NATURA - NC MAGAZIN - NET AUTO - NOCTURNE MUSIC MAGAZINE - MENS HEALTH - OGLEDALCE - OGLEDALO VIZUELNE UMETNOSTI - OTVORENI PARLAMENT - PARAGRAF NET - PIŠTALJKA - SAJT ZA BORBU PROTIV KORUPCIJE - POLJOPRIVREDA INFO - POSLEDNJAVEST. Kasnije su se otvorile nove mogućnosti, tako da sada imamo niz usluga i servisa koji se izvršavaju u realnom vremenu, što je bitno za sve učesnike u lancu nabavke i prodaje robe i usluga.



rs portali

NET - ZAGREB INFO - ZAREZ - AGENCIJE HINA - DNEVNE NOVINE NOVI LIST - SLOBODNA DALMACIJA - VECERNJI LIST ZAGREB - VJESNIK - KORNER - KLIK - GLAS SLAVONIJE - NEDELJNE NOVINE NACIONAL - JET-SET - NEDJELJNA DALMACIJA - FOKUS - GLORIA - GLOBUS - FERAL TRIBUNE - BANKA - HRVATSKO SLOVO - MAGAZINI 04 MAGAZIN - ARK-ZIN - BUDO-INTRNACIONAL - CRATIA MONTHLY - FOTOmag - FUNATIC - HRVATSKI VOJNIK - MAJSTOR - MOBIL - MAKARSKA KRONIKA - OFF - PROLETERI - ZAREZ - RADIO HRT - HRVATSKI RADIO VUKOVAR - RADIO101 - RADIO STUDENT 105. Ovo je jedan od najvećih prodavaca računarske opreme u Srbiji, gde se preko portala napravi preko 20.



rs portali

SRPSKI WEB ADRESAR • SPISAK PORTALA I OSTALIH VEB-SAJTOVA - INFO - QUEERIA - S MEDIA PORTAL - SCANDAL - SEE CULT - SENS MREŽA - SERBIA.



rs portali

Portali Web portali su u stvari stranice na internetu koje omogućavaju pristup različitim informacijama iz više izvora. Pored informacija, tu su i aplikacije, forumi, igrice i druge zanimljivosti koje su zajedničke većem broju korisnika. Cilj je da se dovede što veći broj korisnika odnosno da portal postane nečija naslovna starana homepage. Portale mogu da kreiraju države, ministarstva, fakulteti, škole, komercijalne ili sportske organizacije, pa čak i pojedinci. To su stranice sa puno informacija, vesti i zanimljivosti koje pokrivaju više oblasti, i kao takve, privlače široke narodne mase. Vertikalni Web portali ili vortali su fokusirani na jednu oblast. To može biti sport, ekonomija, računari,… Iako su ovo specijalizovani portali, spektar sadržaja je jako širok. Ovde se okupljaju ljudi koje zanima ta oblast, bez obzira da li su profesionalci ili su tu iz hobija. Ovakvi portali im omogućavaju razmenu ideja, savete stručnjaka, komunikaciju, najavu događaja, kao i najnovije informacije iz te oblasti. Korporativni Web portali su nastali u cilju da zamene intranet rešenja velikim firmama. Ovim se poboljšava komunikacija među zaposlenima, rad na zajedničkim projektima, unapređenje efikasnosti i smanjenje troškova prilikom razmene informacija. Tu su baze podataka, liste zadataka, procedure u poslovanju i kontroling. Ovakav način rada među zaposlenima, stvara kod njih osećaj pripadnosti i lojalnosti, što s druge strane znači da se povećava nivo zadovoljstva zaposlenih a sa tim i povećanje produktivnosti. Sa ubrzanim razvojem elektronskog poslovanja, došlo je do formiranja B2B portala. U početku, cilj firmi je bio da se smanje troškovi nabavke i razmene dokumentacije partnerskih firmi i eventualno da se privuku kupci na sajt firme. Kasnije su se otvorile nove mogućnosti, tako da sada imamo niz usluga i servisa koji se izvršavaju u realnom vremenu, što je bitno za sve učesnike u lancu nabavke i prodaje robe i usluga. B2B portali — primeri Jedan od primera B2B portala je PC Centar. Korišćenje ovog portala ne zahteva dodatni softver i hardver, tako da su troškovi poslovanja svedeni na minimum. Ovo je jedan od najvećih prodavaca računarske opreme u Srbiji, gde se preko portala napravi preko 20. Evo šta oni nude: Prikupili smo ogroman broj različitih pouzdanih informacija, uključujući kompletne poslovne profile za preko 800. Nakon desetak minuta, svaki par treba da ukratko izloži šta je sve od sadržaja prisutno na posećenom portalu, sa posebnim osvrtom na prednosti i nedostatke. Tu su i elektronske enciklopedije, atlasi i knjige. Karakteristično je da se kladioničari hvale kada dobiju premiju, a kada izgube, nema ih nigde. Zato neću da stavim ni jedan link.



.rs vodič-Internet portali novinskih agencija
Cilj je da se dovede što veći broj korisnika odnosno da portal postane nečija naslovna starana homepage. Nakon desetak minuta, svaki par treba da ukratko izloži šta je sve od sadržaja prisutno na posećenom portalu, sa posebnim osvrtom na prednosti i nedostatke. Pored informacija, tu su i aplikacije, forumi, igrice i druge zanimljivosti koje su zajedničke većem broju korisnika. Portale mogu da kreiraju države, ministarstva, fakulteti, škole, komercijalne ili sportske organizacije, pa čak i pojedinci. B2B portali — primeri Jedan od primera B2B portala je PC Centar.

[Ljubav preko interneta |Sex u splitu 24 sata|Sajtovi]






Oznake: MC, ADRESAR

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.