Maja šuput nova frizura - Pravi datiranje

ponedjeljak , 24.12.2018.

Net.hr










Click here: Maja šuput nova frizura






Upravo takvu beauty oazu, salon Larita Studio, prije četiri godina otvorila je prekrasna voditeljica Iva Jerković te je u njemu od samog početka okupila mnoge beauty stručnjake. Subota: JASMIN STAVROS 18. A žene me obožavaju.



maja šuput nova frizura

Maja je obožavatelje obavijestila o promijeni imidža na Instagramu, objavivši fotografiju na kojoj sjedi u frizerskom stolcu s novom frizurom. Svjesna koliko je njega kose važna nedavno se podvrgnula najnovijim tretmanima za njegu kose poslije ljeta, no pod budnim okom svog stilista Marka Grubnića Svaki dan, do 25. Ponedjeljak: ZELJKO JOKSIMOVIC 20.



maja šuput nova frizura

Net.hr - Kako se kalendarska godina polako blizi svome kraju, mnogi od nas par dana predaha od poslovnih obveza koriste kako bi napravili kratki osvrt na sve sto smo postigli u godini koju ispracamo te na ono sto zelimo uvesti da bi nam godina pred nama bila jos uspjesnija. Domaće ljepotice, svaka na svoj način, predstavljaju najnovije trendove u svijetu boja i frizura te će zasigurno mnogim ženama biti inspiracija prije sljedećeg odlaska u salon za uljepšavanje.



maja šuput nova frizura

Rođendanski koncert na kojem su okupljeni obožavatelji Indiri čestitali rođendan svakako će joj ostati dugo u pamćenju. Na zagrebačkom Bundeku grupa Colonia otvorila je Rujanfest, mjesto na kojem će se Zagrepčani zabavljati sve do 25. Za slavljenički koncert Indira je odabrala i posebnu kreaciju, crveni kombinezon posut šljokicama te je zablistala s osvježenom frizurom. Svjesna koliko je njega kose važna nedavno se podvrgnula najnovijim tretmanima za njegu kose poslije ljeta, no pod budnim okom svog stilista Marka Grubnića Svaki dan, do 25. U nastavku donosimo popis koncerata koje ćemo prenostiti. GLAVNA FESTIVALSKA POZORNICA — prenosit će UŽIVO sve navedene koncerte 16. Petak: NENO BELAN I BAN — DALEKA OBALA 17. Subota: JASMIN STAVROS 18. Nedjelja: ZVONKO BOGDAN 19. Ponedjeljak: ŽELJKO JOKSIMOVIĆ 20. Utorak: NEDA UKRADEN 21. Srijeda: CRVENA JABUKA 22. Petak: SLAVONSKE LOLE 24. Subota: DRAŽEN ZEČIĆ 25.



Maja Šuput - Pacijenti ljubavi (official video 2017)
Zakupila je čitavu kinodvoranu za svojih 150 obožavatelja koji su se u petak navečer imali prilike upoznati sa svojom najdražom pjevačicom. Kako vlasnica Iva Jerković svoj vlastiti stil opisuje kao klasičan s trendovskim odmakom, i u poslovnom svijetu njeguje istu dobitnu kombinaciju kad je u pitanju estetika. Ne baš tim riječima, ali vole me. Za slavljenicki koncert Indira je odabrala i posebnu kreaciju, crveni kombinezon posut sljokicama te je zablistala s osvjezenom frizurom. Maja Šuput 38 danas je pristala na makeover i drastično skratila kosu 'Gotovi smo, ovo je moja nova frizura. Petak: NENO BELAN I BAN — DALEKA OBALA 17. GLAVNA FESTIVALSKA POZORNICA — prenosit će UŽIVO sve navedene koncerte 16. Iako tijekom karijere Maja nije imala problem eksperimentirati s frizurama, pjevačica se većinu vremena držala srednje dužine kose, povremeno ju nadopunivši ekstenzijama, piše Tportal. Novu frizuru možete pogledati. Lip 27, 2018 u 12:21 PDT Pjevačica je na svojem Instagramu objavila fotografiju na kojoj ima vidno dužu kosu koju je svezala u zalizani visoki rep, a iako se radi o privremenoj promjeni, moramo priznati da joj ovaj look stoji odlično, pogotovo u kombinaciji s tamnim, dramatičnim make-upom. Gorit će i krava i štala kad ja odem na Eurosong!

[Erotske price sex sa psom|Zmaj seks|Real-Time Chat Feature at the Human]






Oznake: net.hr

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.