cijeli komadici

07.06.2010., ponedjeljak

intro (duction)

Lijepi pozdravi budućim čitateljima / kritičarima / prijateljima!

Već se neko vrijeme igram mišlju o pisanju bloga a danas, kada sam pročitala reklamu 'Jedini sok sa cijelim komadićima aloa vere' , znala sam da imam i naziv za svoju domenu. Cijeli komadići?? Kontradikcija koja se guta cijela, kako je servirana, bez žvakanja (doslovce). Ako se to može prodavati pod ozbiljan proizvod, može se i ovo izdavati za ozbiljan blog. Barem ću imati obraza ne tražiti novčanu kompenzaciju za iznošenje stajališta, misli i tvrdnji koje ne korespondiraju sa realnošću sretan.

Pazite, upozoreni ste već samim klikom na ime domene - ako ne vjerujete u postojanje cijelih komadića nečega, odstupite i odselite u neku više stvarnu zemlju gdje je bob još uvijek bob a pop još uvijek pop (a rock valjda još nije ni izmišljen) ili pišite manifeste, ogorčeno mijenjajte društvo iz trulih korijena, krivite političare, bankare i lažne moraliste... Ili mudro zaigrajte po pravilima ludog šeširđije, sjednite za isti stol i izvucite iz te čajanke najviše što možete.

Znate, ponekad su cijeli komadići sasvim dovoljni i nimalo kotradiktorni. Ponekad cjelina ne bi ni postojala bez svojih cijelih komadića. To vam kažem kao jedan cijeli komadić čovječanstva i čovječnosti, Svemira, ljubavi,...

Dakle, proširujem pozdrave iz zaglavlja na ostale cijele komadiće oko sebe. Gdje god da jeste, tko god da jeste i što god da jeste - ono što je bitno o vama i jedino čega trebate biti svjesni jest da ste cijeli.

Do sljedećeg posta wink






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.