Crna gora apartmani sa bazenom - Pravi datiranje

petak , 21.12.2018.

Apartmani Crna Gora










Click here: Crna gora apartmani sa bazenom






AUTOBUSKI PREVOZ: Turističkim autobusom klima, DVD, TV, WC sa polaskom dan ranije od navedenih smena iz Beograda, sa autobuske stanice BAS, peron broj 37 i 38 u 19:00 časova i povratkom iz Stavrosa ispred sportskih terena u 19:00 časova po lokalnom vremenu poslednjeg dana navedenog datuma u tabeli. Crnogorski planinski vijenac koji se preostire od Maglica, Volujka i Bioca na zapadu, pa do Prokletija na istoku, ispresijecan veličanstvenim kanjonima Pive, Komarnice, Susice, Tare i Morace, okićen sa preko 35 živopisnih jezera predstavlja jednu od najatraktivnijih i ekološki najočuvanijih planinskih regija Europe.



crna gora apartmani sa bazenom

Plaže su navečer okupljalište mladih zbog after beach zabava koje organiziraju barovi Hookah na obje plaže. Polazak za Beograd iz Paralie u 19:00 časova po lokalnom vremenu poslednjeg dana navedenog datuma u tabeli.



crna gora apartmani sa bazenom

Apartmani i kuće sa bazenom Vodice - Ovisno o vašim željama, možete pronaći ponudu luksuznih vila, kuća za odmor sa bazenom Crna Gora na samoj obali mora ili u unutrašnjosti, za odmor u tišini i spokoju netaknute prirode.



crna gora apartmani sa bazenom

Na samo 300 metara od plaže u najmirnijem delu grada, nalazi se luksuzna Vila Koral koja je kreirana sa ciljem da pomeri granice vašeg zadovoljstva, unese lepotu, radost i uživanje za svaki proveden dan u njoj. Zahvaljujući blistavom enterijejeru i eksterijeru ovaj luksuzni objekat sa 4 zvezdice koji odiše mediteranskom lepotom i toplinom, sa moderno opremljenim 2-krevetnim, 4-krevetnim i 5-krevetnim apartmanima. Pored dela za odmor, svaki od apartmana poseduje kompletno opremljenu kuhinju sa tosterima, kafomatima i svim ostalim neophodnim aparatima i uređajima, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom i fenom za kosu, kao i terasu sa suncobranom gde možete uživati u mirisu mora i maslina. U prostranom, lepo uređenom dvorištu sa bazenom, letnjikovcima i cvetnom baštom gosti će sigurno provesti ugodne trenutke uživajući uz baštanski roštilj i žubor vode na prelepim fontanama ispred i iza objekta. Gostima nudimo idealan, opustajući odmor, u miru i tišini. Prefinjen stil ovog ambijenta i ponuda velikog broja pratećih sadržaja, besprekorna usluga, briga o najsitnijim detaljima, kao ljubazni i predusretljivi domaćini učiniće vaš odmor kakav zaslužujete. U okviru Vile Koral možete koristiti računar sa pristupom internetu, kao i usluge pranja i peglanja veša. Čari Petrovca i okoline možete bolje upznati rentiranjem automobila. Svi apartmani su klimatizovani, opremljeni kablovskom televizijom, DVD plejerom, telefonom, ličnim sefom i svakodnevnom profesionalnom sobnim uslugom. Boravak u Vili postaće svakom gostu raznolika, bogata uspomena, ispunjena toplinom enterijera, pretvoriće se u želju sa novim dolaskom u ovu oazu mira i udobnosti. Dvorište sa bazenom oaza mira i tišine U prostranom, lepo uređenom dvorištu sa bazenom, letnjikovcima i cvetnom baštom gosti će sigurno provesti ugodne trenutke uživajući uz baštenski roštilj i žubor vode na prelepim fontanama ispred i iza objekta. Gostima nudimo idealan, opuštajući odmor, u miru i tišini. Prefinjen stil ovog ambijenta i ponuda velikog broja pratećih sadržaja, besprekorna usluga, briga o najsitnijim detaljima, kao ljubazni i predusretljivi domaćini učiniće vaš odmor kakav zaslužujete. U okviru Vile Koral možete koristiti računar sa pristupom internetu, kao i usluge pranja i peglanja veša. Čari Petrovca i okoline možete bolje upznati rentiranjem automobila i rekreiranja na biciklama. Boravak u Vili postaće svakom gostu raznolika, bogata uspomena, ispunjena toplinom enterijera, pretvoriće se u želju sa novim dolaskom u ovu oazu mira i udobnosti.



Apartmani Crikvenica - Luskuzni smještaj sa bazenom u Crikvenici
Vile Becica vam nude smjestaj u luksuzno opremljenim apartmanima i sobama. Iako se ubraja u grupu mediteranskih zemalja, Crna Gora predstavlja i tipično planinsko područje. Napomena: Vreme polaska autobusa sa destinacije podložno je promenama. Na portalu Apartmani Crna Gora možete naći uvek aktuelne informacije o smeštajnim kapacitetima na crnogorskom primorju. Ko nas jednom posjeti, ostane zauvjek naš gost!

[Druzenje oglasi crna gora|Zasto sex boli|Depresija]






Oznake: vile, Bečića

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.