Aplikacija viber za pc - Lijepe djevojke

nedjelja , 13.01.2019.

Mob&IT










Click here: Aplikacija viber za pc






Djeci je danas sve dostupno i teško je kontrolisati šta rade i da li će zbog toga upasti u neku nevolju. Sada klikom na ikonicu osobe ćete imati tri opcije: Viber, All i Viber Out. Viber omogoča, da se pridružijo popularne klepetalnice, da si ogledate informacije o znanih osebnosti ali prijatelji. Pokrenite Viber preko ikonice na Desktopu.



aplikacija viber za pc

Nakon prijavljivanja, dalje komunikaciju možete da obavljate nezavisno od telefona pomoću aktivne internet konekcije. Pričekajte dok Viber završi instalaciju. Ikonica ove aplikacije izgleda kao mala ljubičasta porukica u obliku oblačića, sa belom slušalicom unutar nje.



aplikacija viber za pc

Viber lansirao novu verziju aplikacije za Windows 10 - Ova nova aplikacija dostupna je u trgovini a na uređajima će se vidjeti kao ažuriranje za WP 8. Prva opcija označava osobe u vašim kontaktima koje imaju instaliran Viber.



aplikacija viber za pc

Viber, omiljeni program za besplatne pozive i slanje poruka, od sada je dostupan i na računaru. Sve što volite i koristite na svom mobilnom ili pametnom telefonu, sada vam je dostupno i na računaru! Veće, jasnije i lepše. Uživajte u pozivima, bez obzira na to da li pozivate mobilne ili desktop korisnike! Naravno, ovo je samo dio mogućnosti Windows verzije Vibera. Proces registracije i korišćenja je isti kao na mobilnom telefonu. Znači, sve što koristite na svom pametnom telefonu, dostupno vam je na računaru. Aktivacija je veoma jednostavna. Dovoljno je da upišete svoj broj telefona i kod koji ste dobili SMS-om. Nakon toga ćete moći pristupiti svim svojim kontaktima jer se uređaji automatski sinhroniziraju.



How to scan QR code in viber app
Softver obavlja sinkronizaciju telefonskog imenika i automatski prepoznaje kontakte na kojem je instaliran ovaj softver. Poštovani, molim Vas za pomoć. Među najpopularnijim na našim prostorima je definitivno Viber, koji vam pruža mogućnost potpuno besplatne komunikacije preko različitih uređaja. Kada sam spojen po cijeli dan putem wifi mreže ostali me malo vide na mreži, nalo ne. Share photos and videos, enjoy emoji icons and cool stickers, record audio messages, and even send files. Da li je prisluškivanje opravdano? Upišite vaš kod u polje i zatim klik na Enter Viber. Prva stavka na vašem popisu za instaliranje Viber-a je kompatibilni i podržani pametni telefon. Viber je sigurno jedna od najboljih aplikacija za komuniciranje i povezivanje sa bilo kim na svijetu, besplatno!

[Karanje dame|Seksualna iskustva|Mali oglasnik split posao ponuda]






Oznake: Viber, obustavlja, razvoj, aplikacija, za, Windows, 10

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.