Oglasna ploča - Stranica za upoznavanje

ponedjeljak , 17.12.2018.

e-Oglasna ploča sudova










Click here: Oglasna ploča






Kako javni bilježnici imaju dozvole za objavu oglasa na e-Oglasnoj ploči svakog općinskog suda, sve objave stavljene na e-Oglasne ploče sudova koji su od 1. Namijenjena je zidnoj montaži i dolazi zajedno sa montažnim setom,idealna je za stambene zgrade.



oglasna ploča

Svaki oglas koji Sadrzava ove uvijete bit ce objavljen drugi ne. Obavljat će preglede pacijenata iz domene fizikalne medicine. Po izboru radnih tijela podnesena su i od Skupštine prihvaćena izvješća o radu Društva, financijskom poslovanju, Nadzornog odbora i Suda časti tijekom 2017.



oglasna ploča

e-Oglasna ploča sudova - Pored navedenog, na e-Oglasnoj ploči suda objavljuju se i sva pismena koja se prema postupovnim propisima objavljuju na oglasnoj ploči suda. Provedbom projekta IPA 2009.



oglasna ploča

Poštovani, na temelju članka 28. Obaviještavaju se svi pacijenti kojima su potrebne specjalističke pretrage. Da svoje narudžbe i druge informacije možete obaviti na sljedeće brojeve: Specijalist interne medicine Dr. Kelava Dolazit će jedanput tjedno tj. Utorak Kontakt osoba: s. Petrović Kontakt osoba: s. Đikić Dolazak po dogovoru! Krišto Dolazit će jedanput tjedno Srijeda Kontakt osoba: s. Juka, Dr Raul, Dr. Grle Dolazit će jedanput tjedno Srijeda Kontakt osoba: s. Rozić Dolazit će jedanput tjedno. Obavljat će preglede pacijenata iz domena nuklearne medicine. Uz pregled će raditi i ultrazvuk te punkciju. Dragan Rezo Dolazit će svakoga četvrta u tjednu. Obavljat će preglede pacijenata iz domene fizikalne medicine. Sustav je pokrio kompletan radni tok medicinsko-biokemijskog laboratorija, od prijema pacijenta, naplate participacije, preko komunikacije sa automatskim analizatorima Abbott Cell Dyn 3700 hematologija , Siemens Dimension XPand Plus biokemija , te aparata za imunokemiju Siemens Immulite. Svi rezultati se koriste pri ispisa jedinstvenog nalaza, slanja nalaza e-mailom, ispisa potrebnih izvještaja prema Zavodu, raznih analiza itd.



Puštena u rad aplikacija e – Oglasna ploča
Sustav je pokrio kompletan radni tok medicinsko-biokemijskog laboratorija, od prijema pacijenta, naplate participacije, preko komunikacije sa automatskim analizatorima Abbott Cell Dyn 3700 hematologija , Siemens Dimension XPand Plus biokemija , te aparata za imunokemiju Siemens Immulite. Namijenjena je zidnoj montaži i dolazi zajedno sa montažnim setom,idealna je za stambene zgrade. Putem centralne tražilice možete pretraživati oglase općinskih, županijskih i trgovačkih sudova u Republici Hrvatskoj. Skupština je prihvatila predloženi Plan rada Društva i Financijski plan za 2018 god. Utorak Kontakt osoba: s. Strogo je zabranjeno objavljivat oglase tipa internet posao, ili bilo koje virtualne … poslove, koji nemaju veze sa stvarnim životom, svaki član koji bude to radio, bit će automatski izbacen i trajno blokiran. Dragan Rezo Dolazit će svakoga četvrta u tjednu. U svečanom dijelu sjednice dodjeljena su priznanja Društva. Obavljat će preglede pacijenata iz domene fizikalne medicine. Za predsjednika Društva imenovan je Miro Palajsa, dopredsjednika Miro Markolin a tajnika , Damir Erdelja.

[Kako Ponovno Vidjeti Skrivene Facebook Prijatelje?|Balkanska jebacina|Cure koje traže vezu]






Oznake: e-Oglasna, ploča, sudova

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.