Kupovina putem interneta - Slavonski Brod

petak , 21.12.2018.

INTERNET KUPOVINA IZ SRBIJE Šta smete da radite, a gde se kriju ZAMKE










Dating Site: Kupovina putem interneta






To ćete utvrditi tako što ćete da pogledate da li na statusnoj liniji sajta postoji ikonica malog žutog katanca koji garantuje da sajt ima sistem zaštite prenosa podataka. Na Ebay-u postoji mogućnost žalbe, koju imate pravo da podnesete ukoliko vam proizvod nije stigao u naznačenom roku. I to sve iz udobnosti vlastite sobe, mjesta gdje smo prije bili sigurni. Popusti se često daju i na kupovine većih količina robe.



kupovina putem interneta

Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Zbog toga cijene i jesu takve kakve jesu. Ovo pravilo ne vrijedi ako koristite neku drugu kurirsku službu.



kupovina putem interneta

INTERNET KUPOVINA IZ SRBIJE Šta smete da radite, a gde se kriju ZAMKE - Slanje pošiljke na carinu, pošta naplaćuje oko 100 dinara ili 1% na veče vrednosti pošiljke, a troškove ležarine, odnosno držanje pošiljke u pošti oko 10-20 dinara.



kupovina putem interneta



Kupovina putem interneta
Ako kao primatelj ne želite prihvatiti obračun, možete vratiti pošiljku i preko špeditera zatražiti provedbu redovnog postupka carinjenja. Carina se naplaćuje obično za pošiljke čija vrednost prelazi 50 evra za kupovinu od pravnog lica i 70 evra za kupovinu od fizičkog lica. Također, potrebno je obratiti pažnju na to koliko je stranica poznata, odnosno pripada li nekoj od svjetski poznatih brandova. Preporučuje se da kupujete preko proverenih sajtova za e-komerc, pre svega zbg bezbednosti vaših podataka. Stoga je povoljnije i sigurnije dopustiti posredniku da obavi posao špeditera. Za pošiljke koje stižu putem Hrvatske pošte d. Pejpal račun vezan je uz vašu mejl adresu a ne za kreditnu karticu jer vam on nakon registracije više nije potrebna za plaćanje. Osnovica za obračun carine i poreza je vrijednost robe uvećana za pripadajuće troškove npr.

[Boogie hook up wedding band|Which wwe superstars are dating in real life 2013|Pua dating websites]






Oznake: Prevuci, datoteke, za, otpremanje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.